Προς το περιεχόμενο

Διαμαρτυρία μέσα στο Mall

BaLsAmoMenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διαμαρτυρια μεσα στον χωρο του Mall εκαναν διαδηλωτες ενω εβγαλαν και απο τα μεγαφωνα ανακοινωση. Εδω το κειμενο:

To Mall αποτελεί ένα σύγχρονο μνημείο αυθαιρεσίας. Πάνω σε μία έκταση που προοριζόταν για πάρκα και σχολεία, ξεφύτρωσε το μεγαλύτερο αυθαίρετο εμπορικό κέντρο στα Βαλκάνια. Ένας περίκλειστος ναός που ενώ υμνεί τη δύναμη του κέρδους, πλήττει το μικρό εμπόριο στις γειτονιές... το περιβάλλον και τα δικαιώματα όλων μας στο δημόσιο χώρο.

Αυτό το Δεκέμβρη η βιτρίνα του Mall ράγισε από το βάρος της οικονομικής κρίσης και της κοινωνικής εξέγερσης. Έξω από κάθε Mall η κοινωνία μαστίζεται από την ανεργία, την ακρίβεια, την ανασφάλεια και ο κόσμος κατακλύζεται από αισθήματα οργής για την ωμή κρατική βία και την καταστολή. Μέσα όμως στους γυάλινους πύργους συνεχίζεται χωρίς διακοπή το παραμύθι του ‘lifestyle’.

Καταναλώνοντας προϊόντα, διασκέδαση και επικοινωνία γινόμαστε οι ‘ήρωες’ ενός προκατασκευασμένου παραμυθιού που ζούμε με εορτοδάνεια. Αλλά το εορταστικό περιτύλιγμα κρύβει, μεταξύ άλλων, συνθήκες υπερεκμετάλλευσης εργατών στον αναπτυσσόμενο κόσμο, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις στηρίζονται στην παιδική εργασία και την πολιτική καταπίεση.

Στη Βαβυλωνία του Mall το προϊόν είμαστε όλοι εμείς - οι καταναλωτές πελάτες του. Στο χώρο αυτό η κατανάλωση μετατρέπεται σε θεατρική διανομή ρόλων. Εμείς διαλέγουμε ένα ρόλο και η αγορά μας προμηθεύει με τα απαραίτητα αξεσουάρ, τη σκηνογραφία και την ενδυματολογία. Πρόκειται όμως για άλλη μία μορφή ψυχικής βίας που ασκείται με μεθόδους μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων και μας υποβαθμίζει σε παθητικούς καταναλώτες που αγοράζουν εμπειρίες σε τιμή ευκαιρίας.

Αντί να καταναλώνουμε παθητικά είναι ώρα να δράσουμε δημιουργικά.

Να αυτο-οργανωθούμε, να διεκδικήσουμε ξανά το συλλογικό χώρο και χρόνο, να συναντηθούμε ξανά στους δρόμους και τις πλατείες.

Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων διαδηλωτών

Για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη

Επισης........

θλίψη και προϊόντα κουβαλώ

σε σκάλες κυλιόμενες.

Αυτόματο ερέθισμα

ανάγκη δανεισμού, κατάντια

ζωή στα τέσσερα.

Σαν μια βιτρίνα σπάσει

κλαίω, μαυρίζω, θυμώνω

μου κλέβουν αυτό που

εγώ γουστάρω να πληρώνω.

Είμαστε όλοι ελεύθεροι… να καταναλώνουμε.

Το να ψωνίζουμε σήμερα μας φαίνεται κανονικό. Κανονικά φαντάζουν και τα εκατομμύρια φωτάκια, το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τα βραδινά φορέματα των ρεβεγιόν. Κανονικό είναι όμως και κάποιοι να δουλεύουν τις Κυριακές, η ανασφάλιστη εργασία, τα 700 ευρώ μισθός· κανονικό είναι να αποφασίζουν άλλοι για μας, οι κάμερες στους δρόμους και να μας πυροβολούν το Σαββατόβραδο σε έναν πεζόδρομο.

Τα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξη εξέφρασαν την αντίθεση της κοινωνίας ενάντια σε αυτήν ακριβώς την κανονικότητα. Η καταστολή δεν μπόρεσε να απαντήσει στην ορμή της εξέγερσης και τώρα καλείται να την καταστείλει η ίδια η ουσία του συστήματος, η κανονικότητα της παραγωγής και της κατανάλωσης. Την αμφιβολία και την άρνηση για τις δομές και τα στοιχεία του συστήματος που μας αποξενώνουν έρχεται να καταπνίξει το αδυσώπητο «πνεύμα των Χριστουγέννων».

Ενάντια στη μιζέρια και την υποχρεωτική ευτυχία υπάρχει ο δρόμος της συνέχισης των εξεγερτικών γεγονότων. Οι εκατοντάδες συλληφθέντες και οι δεκάδες προφυλακισμένοι μας καλούν να δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας, η οποία μπορεί να είναι μόνο η συνέχιση του αγώνα. Για να μην καταφέρει το shopping αυτό που δεν κατάφεραν τα ΜΑΤ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ

Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων Χαλανδρίου και γύρω περιοχών

Και ποιός υπέγραψε για την άδεια για να γίνει το mall; Εκεί πρέπει να διαμαρτυρηθούνε, όχι μέσα στο mall.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όχι, να διαμαρτυρηθούνε σε αυτούς που ψηφίσαν αυτούς που υπέγραψαν να γίνει το mall

ή να διαμαρτυρηθούν σε αυτούς που γέννησαν αυτούς που ψήφισαν αυτούς που υπέγραψαν :lol::P

Δημοσ.
όχι, να διαμαρτυρηθούνε σε αυτούς που ψηφίσαν αυτούς που υπέγραψαν να γίνει το mall

Έτσι. Πρέπει να τα βάλουνε με τους εαυτούς τους, η απόλυτη παράνοια δηλαδή.

Πάντως, μιας και είναι και στο κλίμα των ημερών, δεν είδα κάποιον κουκουλοφόρο να σπάει το Mall, μόνο κάτι μαγαζάκια και αυτοκίνητα μεροκαματιάρηδων.

Δημοσ.

Κανε και εσυ υπερωρίες και τα εξτρα λεφτα μην τα κανεις πορσε, καντα διαρκειας του Ολυμπιακου, φατα στην Πεγκυ Ζηνα, παρε ενα διαμερισμα, κανε τα μασουρι και βαλτα στο στρωμα

Δεν μπορει να κατηγορεις κάποιον γιατι δουλευει και βγαζει τιμια τα χρηματα που θελει ακομα και αν μετα τα κανει ευρω και τα τρωει στα μπλιμπλικια

Μα αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μας, ότι εγω δεν ήρθα σ' αυτη τη ζωή για να δουλεύω, ήρθα για να περνάω καλά. Δεν το κατηγορώ που τα τρώει, τον κατηγορώ που θέλει να βγάλει περισσότερα εις βάρος μου. Πχ αν έπαιζε στο στοίχημα ή στο χρηματιστήριο καρφάκι δε θα μου καιγόταν

@μορφέας ναι εννοείται, κανείς στη φυλακή τον κορκονέα και τους ζαρντινιέρες θα τους δικάσουμε εμείς στο σύνταγμα

Δημοσ.
Πάντως, μιας και είναι και στο κλίμα των ημερών, δεν είδα κάποιον κουκουλοφόρο να σπάει το Mall, μόνο κάτι μαγαζάκια και αυτοκίνητα μεροκαματιάρηδων.

αυτούς που σπάσανε τα μαγαζάκια, δεν τους βόλευε να σπάσει το mall. Το mall τους ταΐζει.

Από την άλλη, η κοινή γνώμη θα ήταν μαζί με όποιον έσπαγε το mall.

Μην το ξαναπιάσουμε όμως, έχουν γραφτεί δεκάδες φορές.

Δημοσ.
Μα αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μας, ότι εγω δεν ήρθα σ' αυτη τη ζωή για να δουλεύω, ήρθα για να περνάω καλά. Δεν το κατηγορώ που τα τρώει, τον κατηγορώ που θέλει να βγάλει περισσότερα εις βάρος μου. Πχ αν έπαιζε στο στοίχημα ή στο χρηματιστήριο καρφάκι δε θα μου καιγόταν

@μορφέας ναι εννοείται, κανείς στη φυλακή τον κορκονέα και τους ζαρντινιέρες θα τους δικάσουμε εμείς στο σύνταγμα

Υπάρχουν και δουλειές λοιπόν που δεν απαιτουν υπερωρίες!

Δημοσ.

Αμα πηγαιναν και τα ΜΑΤ στο Mall θα τα σπαγαν και εκει πιστευω.

Αλλα τι λεω, αφου το κοντινοτερο ασυλο ειναι 10 χιλιομετρα αποσταση..:P

Περα απο την πλακα, τα παιδια καναν ειρηνικη διαμαρτυρια, τωρα αν εσεις γουσταρετε μπαχαλα και καμενα μαγαζια, τι να πω..

Δημοσ.

Ρε φιλε, αρχικα ας ξεκαθαρισουμε κατι γιατι τα εχεις μπερδεψει

1. Καμια εταιρια δεν θα απολυσει κανενα για να κανει καποιος υπερωριες. ΠΡΩΤΑ θα κοψουν τις πληρωμενες υπερωριες και μετα θα σε απολυσουν. Οποτε μαλλον ΕΣΥ του εισαι βαρος γιατι για να μην απολυθεις εσυ αυτος δεν μπορει να πληρωθει υπερωριες. Πως σου φανηκε?

2. Οταν λοιπον ο αλλος εχει 2 παιδια και θελει να τους παρει παιχνιδια και ριξει υπερωριες ή ζητήσει αυξηση, ελα να μας πεις οτι εσυ στα @@ σου, εσυ δεν εχεις οικογενεια, εισαι ρεμαλι της κοινωνιας αρα δεν γουσταρεις να παρει ο αλλος αυξηση γιατι ανεβαζει το μεσο μισθο της εταιριας

3. Θα εχει πολυ πλακα να υπαρχει ενας που να μην θελει το δικο σου Φιατακι, να πηγαινει με τα ποδια για γυμναστικη ρε αδελφε, και να εισαι εσυ ο καφρος που θα φταις αν απολυθεις. Με ποιο δικαιωμα κρινεις εσυ το ποιο ειναι το minimum και το maximum εργασιας/αμοιβης?

4. Στο Χρηματηστηριο και στο Στοιχημα ειναι που τα περνει απο σενα!Τι νομιζεις, οτι τα λεφτα στο Χρηματηστηριο, στο Καζινο και στο Στοιχημα ειναι απο το κρατος ή απο τον οργανισμο?Αυτοι παντα κερδος εχουν. Οταν εσυ κερδιζεις στο Χρηματηστηριο ειναι γιατι καποιος αλλος εχασε τα λεφτα του. ΕΣΥ εισαι που προκαλεις το προβλημα

Και για να τελειωνουμε, εσενα μπορει να σου φτανουν 10 ευρω την μερα, για ενα σουβλακι, ενα φραπε και μια καποτα. Στον αλλο οχι. Και αυτο ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ συστημα δεν ειναι κατακριτεο. Οταν ο Μαρξ ελεγε οτι στην Σοσιαλιστικη Κοινωνια θα αμοιβομαστε ανάλογα με την εργασία μας και στην Κομμουνιστικη αναλογα με τις αναγκες μας και οταν στον Καπιταλισμο αμοιβομαστε αναλογα με τα θελω μας ειναι εμφανες οτι σε κανενα απολυτως συστημα δεν μπορεις να πεις στον αλλο που νιωθει την αναγκη εστω των ''ποταπων'' υλικων αγαθων που εσυ απο το pc σου με το keyboard σου και με την dsl συνδεση σου περιφρονεις τωρα σε ενα forum στο internet(τοσο περιφρονηση) οτι δεν εχει δικαιωμα να δουλεψει αυτο που μπορει και να αποκτησει αυτα που θελει γιατι εσυ αρκεισαι με λιγοτερα και δεν εχεις καμια ορεξη να δουλευεις οταν παιζει ο Θρυλος/οταν μπορει η Σουλα να πηδηχτειτε/οταν ειναι free τα παιδια να στησετε ενα Warcraft

Αμα δεν μπορεις και ΔΕΝ ΘΕΣ να τον ανταγωνιστεις στην συγκεκριμενη δουλεια, αλλαξε δουλεια ρε φιλε, τι να σου πω, πηγαινε σε μια εταιρια που στα 45 σου θα περνεις ακομα 1000 ευρω αλλα στις 8 ωρες και 1 λεπτο θα εισαι ήδη με το κλειδι στην μιζα του Φιατ

Δημοσ.

1. Σου έφερα ως παράδειγμα τη δεδομένη κρίση. Οταν λοιπόν δει ο εργοδότης πως από τους 40 χρειάζεται μόνο τους 30 θα τσεκάρει α) ποιοι είναι με μέσο (κατώτερα κλιμάκια)

β) ποιοι είναι οι πιο γλείφτες

γ) ποιοι δουλεύουν περισσότερο. Ε πίστεψε με εγώ όπου δούλεψα δεν ανήκα σε καμιά από τις παραπάνω κατηγορίες, οπότε άνετα θα έπαιρνα ...

2. Γι' αυτό μπορεί να κατεβαίνει σε πορείες, να συζητήσει με άλλους συναδέλφους για τη δημιουργία μιας συνδικαλιστικης παράταξης κλπ. Εκεί βέβαια θα τον στηρίξω. Γιατί δν κάνει ατομιστικό αγώνα.

3.Πίστεψε δεν υπάρχει κανείς τέτοιος.

Τώρα εγώ μπορεί να μην έχω δικαίωμα να πω σε κάποιον τι χρειάζεται ,αλλά και αυτός δεν έχει δικαίωμα να καθορίζει τη ζωη μου. Και γι' αυτό θα προσπαθώ να τον πείσω να μη στηρίζεται σε υλικούς παραδείσους. Και κυρίως να θεωρεί ως έξοδο αντί να πάει με την οικογένεια του στην Ανάβυσσο, μια επίσκεψη σε ένα εμπορικό κατάστημα.

Δημοσ.
...πηγαινε σε μια εταιρια που στα 45 σου θα περνεις ακομα 1000 ευρω αλλα στις 8 ωρες και 1 λεπτο θα εισαι ήδη με το κλειδι στην μιζα του Φιατ

Και επειδή υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για άλλες δουλειές,έχουν εξελίξει για τους τυχερούς τις καραμέλες.Απο τις βενζοδιαζεπίνες πήγαμε στις αλπραζολάμες....

Δημοσ.
1. Σου έφερα ως παράδειγμα τη δεδομένη κρίση. Οταν λοιπόν δει ο εργοδότης πως από τους 40 χρειάζεται μόνο τους 30 θα τσεκάρει α) ποιοι είναι με μέσο (κατώτερα κλιμάκια)

β) ποιοι είναι οι πιο γλείφτες

γ) ποιοι δουλεύουν περισσότερο. Ε πίστεψε με εγώ όπου δούλεψα δεν ανήκα σε καμιά από τις παραπάνω κατηγορίες, οπότε άνετα θα έπαιρνα ...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

ΠΡΙΝ διωξει η επιχειρηση κοσμο και μπλεξει με απαλλαγες κτλ θα κοιτάξει να κοψει τις επ αμοιβη υπερωριες.

ΕΑΝ ΤΩΡΑ με κομμενες τις υπερωριες ο αλλος δουλευει παραπανω ΕΣΤΩ για να πληρωσει την Τζαγκουαρ και εσυ δεν γουσταρεις Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ο επιχειρηματιας να κρατησει εσενα επειδη εισαι ωραιο παιδι!

Μου παραδεχεσαι ΕΥΘΕΩΣ οτι ποτε ΔΕΝ δουλεψες παραπανω αποτι ηταν το απαραιτητο και σου φταιει ο αλλος που δουλευει αμα γινουν περικοπες και παρεις ποδι?

Την γαμημενη την "25η ωρα" με την κωλοσκηνη στον καθρεφτη την εχει δει κανεις ή μονο εγω και ο Σπαικ Λι που την εφτιαξε?

2. Γι' αυτό μπορεί να κατεβαίνει σε πορείες, να συζητήσει με άλλους συναδέλφους για τη δημιουργία μιας συνδικαλιστικης παράταξης κλπ. Εκεί βέβαια θα τον στηρίξω. Γιατί δν κάνει ατομιστικό αγώνα.

Α, οκ, οποτε αυτος που εχει αναγκη/θελει παραπανω λεφτα για δικους του λογους σαν πρωτη λυση εχει την απεργια που μπορει να παρει ποδι και μετα να δουλεψει παραπανω για να μην θιχτουν τα δικα σου τεμπελικα συμφεροντα?

Και επιπλεον για ποια στηριξη μιλας?Σου ζητησε ο τυπος στηριξη, δεν καταλαβα???

Τι απεργια να κανει?Αφου μονο αυτος θελει περισσοτερα λεφτα, τι να κανει, να παρει ενα πλακατ και να κλεισει μονος του την Μητροπολεως(αμα ειναι χοντρος)?

Την παλευεις?Δεν μιλαμε για δικαιωματα εργαζομενου εδω, για κατι που οταν φυγει αυτος απο την δουλεια θα συνεχιζουν να το δικαιουνται ολοι οι υπαλληλοι

Α, και που'σαι, προφανως την πληρωμη των υπερωριων καποτε την διεκδικησαν καποιοι με τους αγωνες που λες. Δηλαδη γιαυτο που λες για ομαδικο αγωνα, εγινε.

3.Πίστεψε δεν υπάρχει κανείς τέτοιος.

Σωστο επιχειρημα. Εχεις δικιο, Το πιστευω. Σορρυ.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τώρα εγώ μπορεί να μην έχω δικαίωμα να πω σε κάποιον τι χρειάζεται ,αλλά και αυτός δεν έχει δικαίωμα να καθορίζει τη ζωη μου. Και γι' αυτό θα προσπαθώ να τον πείσω να μη στηρίζεται σε υλικούς παραδείσους. Και κυρίως να θεωρεί ως έξοδο αντί να πάει με την οικογένεια του στην Ανάβυσσο, μια επίσκεψη σε ένα εμπορικό κατάστημα.

Ρε αγορι μου, πεισε τον οσο θελεις. Ο καθενας δικαιουται να εχει αποψη.

Αλλα μην μου λες οτι σου καθοριζει την ζωη αυτος που δουλευει για να παρει Μπερμπερι'ς παλτο επειδη ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ σε επηρεασει εσενα επειδη θες να πληρωνεσαι για 8 ωρες και μετα να κλεινει η εταιρια.

Δηλαδη δεν θες να σου ρυθμιζει αυτος την ζωη γιατι δεν θες να δουλευεις αλλα θες να του ρυθμισεις την ζωη αυτουνου εσυ ωστε να μην δουλευει και αυτος ενω ήθελε???

Καταλαβαινεις προφανως οτι αυτα που λες στερουνται λογικης 100%

-----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 07 : 42 : 33-----

Και επειδή υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για άλλες δουλειές,έχουν εξελίξει για τους τυχερούς τις καραμέλες.Απο τις βενζοδιαζεπίνες πήγαμε στις αλπραζολάμες....

Α, οκ, δηλαδη εσυ συμφωνεις μαζι του. Επειδη ακριβως ειναι δυσκολη η ζωη και δεν υπαρχουν δουλειες πολλες(σε αυτο συμφωνεις υποθετω οπως φαινεται απο το ποστ σου) δεν πρεπει κανεις να δουλευει υπερωριες γιατι μετα χαλαει την μοστρα αυτων που δεν θελουν. Και μιας και ξανατονιζω δεν υπαρχουν δουλειες οπως λες και συ και ο κακομοιρης που θελει να βγαλει 500Ε παραπανω δεν μπορει να βρει δευτερη δουλεια, γαμησε το, ολοι ας ''συμβαδισουμε'' με αυτον που αρκειται σε ενα Φιατακι...ωραιο...λεω να παραιτηθω απο την δευτερη δουλεια μου, δεν γαμιεται η καριολα που μου θελει και γαμο σε κτημα. Ασε, θα την παω σε ενα ταβερνακι στην χασια, μονο τα σογια και 2 φιλοι, αντε και ο κουμπαρος για να γιορτασουμε τα επομενα 30 χρονια καθε βραδυ DVD και σουπα

ΥΓ. Αυτο με το δεν υπαρχουν δουλειες εχει πολυ γελιο ωρες ωρες. Μου θελετε ολοι μια δουλεια που θα σε πληρωνει καλα, που δεν θα δουλευεις πολυ, που οι αλλοι δεν θα δουλευουν περισσοτερο απο σενα για να μην κινδυνευει η θεση σου, ξεχασα κατι?Α ναι, ναναι και κοντα στο σπιτι.Α, και να αξιοποιεις τα ταλεντα σου, μην μας πεσει ο κωλος και ριξουμε κανα μπετο, κανα αμμοχαλικο.

Ε, η αληθεια ειναι οτι δουλειες δεν υπαρχουν...

Δημοσ.
..ΥΓ. Αυτο με το δεν υπαρχουν δουλειες εχει πολυ γελιο ωρες ωρες...

Ναι,συμφωνώ μαζί σου,ιδίως αν εσύ είσαι το αντικείμενο του γέλωτα.Είσαι πολύ μικρούλης για να βγάζεις συμπεράσματα μιας ζώής,εκτός κι αν η δικιά σου πάει στο ffwd,οπότε και γω πάω πάσο και συ κατεβάζεις ρολλά όπου νάνε.

Δεν θάθελα να σε δω μετά από (παραπάνω από )1/4 του αιώνα και εφ' όσον στις δικές σου πλάτες έχουν παίξει μπιλιάρδο δεκάδες πτωχοί πλην τίμιοι εργοδότες που βασισμένοι στο (πρώην 114 και νυν 120) άρθρο του συντάγματος φτιάξανε το μπακαλικάκι τους και στηρίχτηκαν στο (κακώς εννοούμενο) φιλότιμο για να το πουλήσουν δυο και τρεις φορές,το ίδιο μαγαζάκι...

Και συ το μόνο που θα εισπράξεις είναι το link της πόρτας εξόδου με ένα μηνιάτικο το χρόνο + άδεια-επίδομα + δώρα + 1/6 αυτών.

Και να ψάχνεις στα λαμόγια,που ζητάνε δεκαπεντάωρα στο βασικό και να μη βρίσκεις ούτε για διανομές...

Δημοσ.
Ναι,συμφωνώ μαζί σου,ιδίως αν εσύ είσαι το αντικείμενο του γέλωτα.Είσαι πολύ μικρούλης για να βγάζεις συμπεράσματα μιας ζώής,εκτός κι αν η δικιά σου πάει στο ffwd,οπότε και γω πάω πάσο και συ κατεβάζεις ρολλά όπου νάνε.
Δεν ειναι για μένα, ειναι για την μανουλα μου, που εχει ζαχαρο και δεν μπορεί να φάει

Δεν θάθελα να σε δω μετά από (παραπάνω από )1/4 του αιώνα και εφ' όσον στις δικές σου πλάτες έχουν παίξει μπιλιάρδο δεκάδες πτωχοί πλην τίμιοι εργοδότες που βασισμένοι στο (πρώην 114 και νυν 120) άρθρο του συντάγματος φτιάξανε το μπακαλικάκι τους και στηρίχτηκαν στο (κακώς εννοούμενο) φιλότιμο για να το πουλήσουν δυο και τρεις φορές,το ίδιο μαγαζάκι...

Και συ το μόνο που θα εισπράξεις είναι το link της πόρτας εξόδου με ένα μηνιάτικο το χρόνο + άδεια-επίδομα + δώρα + 1/6 αυτών.

Και να ψάχνεις στα λαμόγια,που ζητάνε δεκαπεντάωρα στο βασικό και να μη βρίσκεις ούτε για διανομές...

Και ολα αυτα σημαινουν πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κατηγορησουμε τα λαμογια, τους ισοβιους δημοσιοεργολαβους και την Λερναια Υδρα των 51 βουλευτων αλλα τον συναδελφο μας που κανει υπερωριες.

Εχεις δικιο. Δεν λεω, πολυ λογικο, ΟΝΤΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ολα θα ειναι καλυτερα, θα τρωμε με χρυσα κουταλια, King Midas got shit on me, τα πιλαφια και τα ουρι ειναι μπροστα μας(τρελο κρεββατι το ουρι σου λεω) εφοσον πεισουμε ολο τον κοσμο να μην κανει υπερωριες επ αμοιβη. Αυτο ειναι. Τωρα το επιασα. Το θεμα δεν ειναι να εχουμε λεφτα, το θεμα ειναι να εχουμε τα ιδια ή περισσοτερα απο τον αλλον.My bad, sorry και δεν θα επαναληφθει

ΥΓ. Ειρωνικο nickname για τετοια κουβεντα δεν νομιζεις?:lol:

ΥΓ2. Πες μου μονο ποσο λαμογιο ειμαι που εχω 2 δουλειες ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΕΣ η μια απο την αλλη. Πρεπει να εγλυψα πολυ ε?Ε?Ε?Αυτο μονο πες μου, τελος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...