Προς το περιεχόμενο

Samsung Syncmaster T220

MaDaAmAx1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ευχαριστω .Καμια άλλη εμπειρία απο την Τ220 ?

Προσφατως απεκτησα την Τ220ΗD και η διαφορα απο την 19αρα Lg που ειχα πριν ειναι τερσστια.

Στα games οτι και να πω ειναι λιγο,αλλη αισθηση.

Στο διαβασμα και το σερφαρισμα,οντως αν δε βαλεις τις σωστες ρυθμισεις

δε παλευεται για πολυ ωρα.

Ρυθμισμενη στο mode text και δεν εχω προβλημα στο διαβασμα,τουλαχιστον για 3 ωρες που μεχρι τωρα εχω κατσει σερι.

Με την οθονη εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος και δικαιολογουνται απολυτα

τα οσα γραφονται γιαυτη στο φορουμ.

Ευκολοτατο μενου,γαματο το touch screen on/off,το τηλεκοντρολ βολευει αφανταστα για τηλεοραση απο το κρεβατι.

Λιγο αργο ειναι το ανοιγμα της μονο,θελει λιγα sec παραπανω.

Προσωπικα μετα απο την εμπειρια της 22αρας πολυ δυσκολα θα ξανασχοληθω με το 19αρι,το οποιο σκοπευω να βαλω και αγγελια σε λιγο καιρο.

Μια ερωτηση παρεπιπτωντος για οσους εχουν ηδη συνδεσει το μονιτορ.

Αν το συνδεσω με καλωδιο dvi-hdmi σε 8800gtx θα εχω καλυτερη ποιοτητα εικονας οσων αφορα playback hd videos,η δεν εχει καμια διαφορα με το απλο dvi?

Δημοσ.

τηλεκονττρολ??? Ποιο τηλεκοντρολ??

Η ξεκούρασει δεν εχει να κανει με την οθονη αλλα εμ τις ρυθμισεις φωτισμου

Εγω ας πουμε που περιμεω να αρχισει η σχολη μου και καθομαι απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ στο PC εχω βαλει τα εξης (με εξαιρεση οταν θα δω ταινια η θα παιξω παιχνιδι τοτε βαζω το preset mode movie η game η dynamic contrast αμα καθομαι στο κρεβατι):

Brightness: 2

Contrast: 15

Gama: Mode 2

Στην αρχη θα σας φαινεται απαισια σκοτεινο αλλα δοκιμαστε να το κρατησετε 2 μερες. Δεν φανταζεστε ποσο ξεκουραστα ειναι. Σε browsing και εφαρμογες γραφειο αυτο σε νοιαζει. να κουραζει οσο λιγοτερο

Δημοσ.

Η Τ220HD εχει ενσωματωμενο τηλεοπτικο δεκτη(αναλογικο-ψηφιακο) ωστε να βλεπεις τηλεοραση χωρις να ειναι αναμμενος ο υπολογιστης.Λειτουργει δηλαδη και σαν κανονικη τηλεοραση για αυτο δινουν και τηλεκοντρολ.Εγω παντως εχω την απλη (T220) εδω και 3 μηνες,και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Εκανα μια-δυο μερες να συνηθησω το υψηλο contrast και απο τοτε δεν την πειραξα καθολου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή προσανατολίζομαι στην συγκεκριμένη οθόνη για παιχνίδια περισσότερο, θέλω να ρωτήσω στην μέγιστη ανάλυσή της αν έχει 75 herz ρυθμό ανανέωσης εικόνας.

Δημοσ.

Νομίζω καμία TFT δε δίνει ανάλυση 75 hz. Προσοχή μη συμπλέκεις hz crt με hz lcd. Καμία απολύτως σχέση.

Δημοσ.
Νομίζω καμία TFT δε δίνει ανάλυση 75 hz. Προσοχή μη συμπλέκεις hz crt με hz lcd. Καμία απολύτως σχέση.

μια χαρα το γραφει ... λαθος διαβασες μαλλον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...