Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Κάρτας Ήχου?

nixtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέπτομαι να πάρω μιά καλή κάρτα ήχου γιά το PC,έχω διαβάσει γιά τις Creative Sound Blaster ότι θεωρούνται από τις καλύτερες,είδα μία στο site της Multirama με 65 euro και αναφέρει ότι"Οι τεχνολογίες X-Fi Crystalizer και X-Fi CMSS-3D αποκαθιστούν τις λεπτομέρειες και την χαμένη λάμψη μετά από μια συμπίεση σε formats MP3 και DivX, ξαναδίνοντας ζωή στον ήχο και ενισχύοντας την στερεοφωνική μουσική και τις μουσικές των φίλμ."Τι λέτε εσείς αξίζουν τα λεφτά τους?

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση οτι οι Asus Xonar είναι χαλαρά καλύτερες. Επίσης σημασία έχει και ο τρόπος σύνδεσης (αναλογική ή ψηφιακή) των ηχείων με την πηγή ήχου.

Δημοσ.

Οι X-fi ειναι οι καλύτερες της Creative

εγω έχω την X-fi Gamer το μόνο που δεν έχει είναι τα αυτόνομα 16ΜΒ που υποστηρίζουν κάποια FPS και παράγουν ποιο ακριβή ήχο.

Η κάρτα ήχου και τα ηχεια 7.1 της Creative ήταν για μενα η καλύτερη επένδυση.

Το CMSS3D είναι κορυφαίο! Μετατρεπει τον Στερεοφωνικό ήχο των mp3 σε πολυκάναλο μιράζοντα το καθε ενα απο τα 2 καναλια στα ηχεια δεξια και αριστερα στο ποσοστο που επιθυμεις.

Του λες π.χ. το 70% σαν ένταση να ακουγεται απο τα μπροστινά ηχει ενω καθως πηγαινει πισο, να φθηνει μεχρι να φτασει το 30%:-D. Ρυθμίζεις επίσης την ενταση του καθε ηχειου ξεχωριστα ωστε ακομα και αν δεν τα χεις τοποθετησει σε τετραγωνο δωματιο με τον εαυτο σου στο κεντρο, (το πιθανοτερο:mrgreen: ) να ακούγεται το ίδιο.

Το X-fi crystalizer τονίζει τις λεπτές πτυχες του ήχου (αν και δεν το καταλαβαίνεις αμεσα πέρα απο οταν το δοκιμαζεις)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...