Chris_85 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Σαν γνησιος insomniac εδω κ λιγες μερες οφειλω να παραδεχτω πως κολλησα το μικροβιο. Εξηγουμαι: Βρισκονται στην κατοχη μου 5ετης σταθερος (που θελει αναβαθμιση οπως ειχα πει σε ποστ) το πολυ καλο acer 5920g εδω κ ενα χρονο καθως κ το σονυ fw21e εδω κ μια βδομαδα. Το ασερ (4.7 δεικτης επιδοσεων win) ειναι μοντελο ενος ετους (το καλυτερο κ πιο ακριβο εκεινη τη στιγμη με t7300 8600gt 200hd αγορασμενο 1300euro plaisio) τελειως απροβληματιστο και με τα αυτοκολλητα του ακομα πανω (χρηση powerpoint για σχολη, κανα παιχνιδι στις διακοπες) Το σονυ (δεικτης 4.6 win) δεν το χω επεξεργαστει ακομα καλα καλα (δωρο 1100 πλαισιο) ειναι καλυτερο στο ματι, πιο μουρατο με καλυτερη οθονη αλλα πολυ χειροτερο touchpad και απελπιστικο στα παιχνιδια της τελευταιας 2ετιας. Χωρια οτι δεν ξερω τι προβληματα ισως βγαλει στο μελλον (αμεσο η μακρινο) καθως ουτε συνδεση στο ιντερνετ δεν εχω δοκιμασει (ενω το 5920 τρεχει σφαιρα με 0 προβληματα και τεραστια αξιοπιστια-κ εδω κ ενα μηνα χωρις να το χρωσταω στο πλαισιο καθως τελειωσαν οι δοσεις) Τωρα εδω χρειαζομαι βοηθεια: Αναγκαστικα το ενα απ τα 2 λαπτοπς βρισκεται σε αχρηστια καθως οι αναγκες μου υπερκαλυπτονται απο τον σταθερο κ το ενα λαπτοπ κ σκεφτομαι σοβαρα να πουλησω το ενα κ να κανω την αναβαθμιση. Το ερωτημα ειναι ποιο κ σε ποια τιμη. Με το acer ειμαι συναισθηματικα δεμενος του χω ολα τα προγραμματα κ δεν ειχε ποτε κανενα προβλημα σε οτιδηποτε. Καλη οθονη πολυ εργονομικο κ ανετο πληκτρολογιο, πολυ καλη ποιοτητα. Συν του οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο σε παιχνιδια(ολα full τρεχει σφαιρα το cod4). Δοκιμασμενο κ αξιοπιστο. Πλεονεκτημα η υπαρξη 2 σκληρων με χωρητικοτητα απο 100gb εκαστος π εχω την αισθηση οτι δουλευουν γρηγοροτερα του ενος 320 του σονυ. Το σονυ ειναι πιο μουρατο με μια ιντσα μεγαλυτερη οθονη αλλα δεν παιζει σχεδον τπτ απο καινουρια παιχνιδια στην native αναλυση, παρα τα καλυτερα specs σε επεξεργαστη και ραμ. Ειναι γυμνο απο προγραμματα κ δεν το χω δοκιμασει να δω την αξιοπιστια του. Υποπτευομαι οτι τα παιχνιδια του 2009 δεν θα αρχιζουν καν λογω ati 3470.Ηδη το μονο που παιζω ειναι fahrenheit kai pes09 me mid detail. Επισης το interpolation σε non-native αναλυσεις κουραζει αφανταστα. Πλεονεκτημα οτι προφανως θα πουληθει σε καλυτερη τιμη. Μειονεκτημα (τεραστιο) οτι ειναι δωρο απο κοπελα. Θα με βοηθουσατε πολυ αν μου λεγατε ποιο αξιζει να πουλησω κ σε τι τιμη περιπου καθως εχω πελαγωσει. Ευχαριστω εκ των προτερων
basilis5 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 εγω θα πουλουσα το ασερ απλα και μονο επειδη ειναι ασερ σε οποια τιμη μπορει να πιασει, και με τα λεφτα θα κανα αναβαθμιση στο σταθερο, θα του βαζα καλα γραφικα για να παιζω παιχνιδια, και θα κρατουσαν το σονυ για λαπτοπ, δεδομενου παντα οτι τα λαπτοπ δεν ειναι για παιχνιδι. αν πιασεις καλα λεφτα απο το ασερ μπορεις να κανεις μια μικρη αναβαθμιση στο πισι σου και να παρεις και ενα xbox360 εγω αυτο θα εκανα
Chris_85 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 το οτι ειναι ασερ δεν μου λεει τπτ οπως το εννοεις εσυ, γιατι σου λεω οτι το δουλευω ενα χρονο χωρις κανενα προβλημα και ειναι πολυ ποιοτικο μηχανημα. Ας σταματησει πια αυτη η καραμελα που πιπιλαν ολοι με τους ασερ (δεν αναφερομαι σε σενα) -τι τιμη νομιζεις οτι πιανει? -η ασερ δινει μονοετη εγγυηση. Υπαρχει κοινοτικη οδηγια ομως π αναφερει οτι πρεπει η ελαχιστη εγγυηση να ειναι 2 χρονια. Επομενως τι ισχυει απο τα 2? btw κοσνολα δεν μ ενδιαφερει κ κατα 99% θα φυγει το ασερ γιατι το αλλο ειναι δωρο
basilis5 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 αναγνωριζω την μεγαλη ανοδο στην ποιοτητα της ασερ τα τελευταια χρονια, απλα αν και δυνατοτερα απο τα σονυ δεν τα θεωρω πιο αξιοπιστα στο θεμα βλαβων (εμενα εκει ειναι το κολλημα μου). η εγγυηση ειναι 2 χρονια συμφωνα με την κοινοτικη οδηγια, αλλα για να την διεκδικισεις μπορεις μονο δικαστικα,αλλιως η ασερ ή η αλμαν δεν προκειται να στην αναγνωρισει. οσον αφορα τιμη, θα κοιταξω τι παιζει στα ιδια χαρακτηριστικα σημερα καινουργιο και θα σου πω. παντως γενικα ειμαι της αποψης πως δεν κανουν τα λαπτοπ για παιχνιδομηχανες, λογω του οτι ειναι πολυ ντελικατα και δυσκολα βαζεις χερι,ενω το κοστος επιδιορωσης βλαβης ειναι μεγαλο. edit:καινουργιο εδω εχει 800 ευρω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907976 ενω φορα την 8600gs και οχι gt καθως και επεξεργαστη Τ8300 και οχι 7300 (δεν ξερω μηως ειναι τυπογραφικο λαθος ). Επισης εχει και εγγυηση, οποτε πιστευω δυσκολα θα το δωσεις πανω απο 600. Ας μας πει και καποιος αλλος την αποψη του. Αλλα και τα 600 ειναι λιγο τραβηγμενο νομζω .Φοβαμαι πως το σονυ θα χει καλυτερη μεταπωλητικη αξια
Chris_85 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Απ οτι εχω διαβασει εχει αρκετα μεγαλη διαφορα η gt με την gs καθως η 8600gt ειναι παραπλησια της 9600gt παντως σ ευχαριστω για τον κοπο σου αλλα μαλλον θα το δωσω δε μου χρησιμευει πλεον. Αν και απ αυτον ποσταρω αυτο το μηνυμα Θα χαρω ν ακουσω κ αλλες γνωμες -----Προστέθηκε 29/12/2008 στις 09 : 42 : 00----- http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907890 χειροτερος απ τον δικο μ κατα πολυ...αν θυμαμαι καλα ο δικος μ ειναι 5920g-...32n παντως απο τιμολογιακη πολιτικη η ασερ οτι να ναι παντως με 600 ευρω δεν παιρνεις τετοιο λαπτοπ καινουριο...το βλεπω να το χαιρεται η γιαγια μου
sarakinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ λέω να δώσεις το Sony....αφού κάνεις την δουλειά σου και είσαι καλημένος με το acer (εχω και εγώ το ίδιο) γιατι να το δώσεις?για να λες έχω "Sony"?τώρα αν μπαίνουν τα συναισθηματικά όπως λές (οτί είναι δώρο κτλπ) τι να σου πώ δώσε το acer..
Chris_85 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ λέω να δώσεις το Sony....αφού κάνεις την δουλειά σου και είσαι καλημένος με το acer (εχω και εγώ το ίδιο) γιατι να το δώσεις?για να λες έχω "Sony"?τώρα αν μπαίνουν τα συναισθηματικά όπως λές (οτί είναι δώρο κτλπ) τι να σου πώ δώσε το acer.. Το acer θα φυγει αν κ οπως ρωτησα φιλο μου δικηγορο οφειλει η acer κ η καθε εταιρια να παρεχει εγγυηση 2 ετων τουλαχιστον οποτε ειμαι μεχρι τον Σεπτεμβριο του 2009 εντος εγγυησης
basilis5 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 και σου ξαναλεω γιατι εχω και εγω δικαστικη διαμαχη που δεν εχει εκδικαστει ακομα με φουτζιτσου, δεν στο αναγνωριζουν το δικαιωμα αυτο απο μονοι τους. Συγκεκριμενα οπως μου χε πει στο τηλ υπαλληλος της φουτζιτσου πριν απο καιρο στο τηλ, ''αν διναμε σε ολους 2 χρονια εγγυηση σαν αντιπροσωπεια θα κλειναμε''...
Chris_85 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 και σου ξαναλεω γιατι εχω και εγω δικαστικη διαμαχη που δεν εχει εκδικαστει ακομα με φουτζιτσου, δεν στο αναγνωριζουν το δικαιωμα αυτο απο μονοι τους. Συγκεκριμενα οπως μου χε πει στο τηλ υπαλληλος της φουτζιτσου πριν απο καιρο στο τηλ, ''αν διναμε σε ολους 2 χρονια εγγυηση σαν αντιπροσωπεια θα κλειναμε''... Γιατι τι επαθες? Χρειαστηκες το σερβις μετα τον ενα χρονο και δεν σου αναγνωρισαν αυτο το δικαιωμα? Παιζει ρολο κ ποιος εχει το σερβις καθε φορα νομιζω..απο που το αγορασες?
basilis5 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Γιατι τι επαθες? Χρειαστηκες το σερβις μετα τον ενα χρονο και δεν σου αναγνωρισαν αυτο το δικαιωμα? Παιζει ρολο κ ποιος εχει το σερβις καθε φορα νομιζω..απο που το αγορασες? μητρικη εκαψε μια μερα στα καλα καθουμενα, στους 15 μηνες. εγγυηση δεν αναγνωρισε κανεις, ουτε αλμαν,ουτε pc systems, ουτε φουτζιτσου ελλαδα ή γερμανια. ολα αυτα στα λεω, απλα για να ξερεις οτι υπαρχει το ενδεχομενο να αντιμετωπισεις μπελαδες. το θεμα ειναι οτι η καθε πλευρα ερμηνευει το νομο οπως θελει,και ειναι μπερδεμα.Και εγω εχω αφησει την υποθεση γιατι λειπω εκτος ελλαδος,αλλα οτι νεοτερο μαθω θα ενημερωσω το φορουμ.παντως αν εισαι ακομα εντος εγγυησης και μπορεις, και σκοπευεις να κρατησεις το ασερ ή το σονυ, οποιο απο τα 2,προτεινω να αγοραεις μια επεκταση εγγυησης να χεις το κεφαλι σου ησυχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.