nik1992 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 αν δεν μας πεις τι θες να κανεις δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε... Δεν εχει documentation?
didr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 αν δεν μας πεις τι θες να κανεις δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε...Δεν εχει documentation? Π.χ δε μπορω να ανεβασω κειμενα. Για να ανεβασω ενα κειμενο πρεπει να υπαρχει καπου αλλου στο site, αλλιως δε μπορω. Τ λινκ με συνδεουν μονο στο εσωτερικο του site οχι πχ απο ενα αρχειο word.
nik1992 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 δεν εχω δουλεψει το προγραμμα εγω δουλευω με κωδικα αλλα δοκιμασες με drag'n'drop ή copy-paste? Εγω θα σου προτινα παντως ή να πας σε καποιον να στη φτιαξει (ή στον meriano ή σε εμενα ή σε καποιον αλλόν, αμα ψαξεις στο φορουμ και στο νετ θα βρεις παρα πολλους) ή να μαθεις σιγα σιγα κωδικα... Αυτα τα προγραμματα εχουν μερικες φορες κενα ασφαλειας...
didr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 δεν εχω δουλεψει το προγραμμα εγω δουλευω με κωδικα αλλα δοκιμασες με drag'n'drop ή copy-paste? Εγω θα σου προτινα παντως ή να πας σε καποιον να στη φτιαξει (ή στον meriano ή σε εμενα ή σε καποιον αλλόν, αμα ψαξεις στο φορουμ και στο νετ θα βρεις παρα πολλους) ή να μαθεις σιγα σιγα κωδικα... Αυτα τα προγραμματα εχουν μερικες φορες κενα ασφαλειας... Οταν λες να τη φτιαξει καποιος σε ευρω τι σημαινει αυτο??
nik1992 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 αυτο εξαρταται, αλλιως χρεωνω εγω αλλιος ο χ αλλιως ο ψ, και αναλγογα το τι ζητας.
didr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 αυτο εξαρταται, αλλιως χρεωνω εγω αλλιος ο χ αλλιως ο ψ, και αναλγογα το τι ζητας. Ακουω προτασεις..
nik1992 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 πες πρωτα τι ακριβως θες και θα σου πουμε σε πμ καλυτερα... μην το κανουμε δημοπρασια το θεμα... ;-)
jtsc21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 να σας ρωτησω κατι ρε παιδια sorry αν ειναι πατατα αυτο που θα πω αλλα δεν εχω παρομοια εμπειρια πχ αν στησω εναν σερβερ σπιτι μου και βαλω εκει την ιστοσελιδα τοτε θαμαι οκ(σε ενα σαιτ ελεγε οτι ειναι σχετικα απλο βαζοντας apache)-τα φωτα σας?αντι δλδ να πληρωνω webhosting.ακομα αν ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος τοτε θαναι διαθεσιμη και η ιστοσελιδα και οταν θαναι κλειστος μη διαθεσιμη σωστα?
snik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ειναι καθολου βολικο να εχεις την ιστοσελιδα στον δικο σου υπολογιστη και απο θεμα ασφαλειας αλλα και απο θεμα ταχυτητας.Συνηθως οι hosting υπολογιστες τρεχουν unix για να ειναι ασφαλες οι σελιδες των πελατων τους απο επιθεσεις. Αλλα και αν βαλεις Unix θα θες μια καλη συνδεση με αρκετο upload για να καλυψει ολους τους επισκεπτες σου πραγμα που με τις σημερινες συνδεσεις δεν νομιζω οτι ειναι δυνατον...
jtsc21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ειναι καθολου βολικο να εχεις την ιστοσελιδα στον δικο σου υπολογιστη και απο θεμα ασφαλειας αλλα και απο θεμα ταχυτητας.Συνηθως οι hosting υπολογιστες τρεχουν unix για να ειναι ασφαλες οι σελιδες των πελατων τους απο επιθεσεις.Αλλα και αν βαλεις Unix θα θες μια καλυ συνδεση με αρκετο upload για να καλυψει ολους τους επισκεπτες σου πραγμα που με τις σημερινες συνδεσεις δεν νομιζω οτι ειναι δυνατον... δλδ για να καταλβω(σορυ αν σας κουραζω) πχ αν εχω upload 256 μεχρι ποσους μπορει να αντεξει η σελιδα.αναλογα με το μεγεθος της σελιδας υπολογιζεται?πχ αν η σελιδα ειναι 100Μβ?
snik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 δλδ για να καταλβω(σορυ αν σας κουραζω) πχ αν εχω upload 256 μεχρι ποσους μπορει να αντεξει η σελιδα.αναλογα με το μεγεθος της σελιδας υπολογιζεται?πχ αν η σελιδα ειναι 100Μβ? Για ανετο σερφαρισμα απο αυτους που μπαινουν στην σελιδα σου βγαινει καπου στα 2 ατομα το πολυ ταυτοχρονα μεσα. Και οχι δεν υπολιγιζεται με το μεγεθος της σελιδας υπολογιζεται με το ποσα δεδομενα "τραβαει" την ωρα που ειναι μεσα ο χρηστης απο την σελιδα σου.
didr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Πως μπορω να βαλω shoutbox στο site ρε παιδια?
giankar Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να ψάξεις για κάποιο έτοιμο στο http://www.hotscripts.com/search?q=shoutbox&cat=PHP&imageField.x=25&imageField.y=18
merianos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Αν κατασκευάζεις κάποιο Site για να κάνεις την πλάκα σου τότε μπορείς να πειραματιστείς με ότι θέλεις και να μην απευθυνθείς σε επαγγελματίες. Από την άλλη αν θέλεις να κατασκευάσεις μια επαγγελματική σελίδα τότε νομίζω πως θα πρέπει να απευθυνθείς σε ένα επαγγελματία. Στην αρχή, κάθε σελίδα μοιάζει να είναι εύκολη υπόθεση, ακόμα και αν γράφεις κώδικα HTML. Στην πορεία όμως συνειδητοποιείς πως ξεκίνησες κάτι που είναι σαν ανοικτή πληγή. Το να γράψεις HTML είναι από τα ποιο εύκολα πράγματα στο Web. Τι γίνετε όμως όταν θέλεις να έχεις βελτιστοποιημένο κώδικα για να είναι η σελίδα σου ποιο προσιτή στις μηχανές αναζήτησης ? Τι γίνετε με τα πρότυπα του W3C ? ? ? Τι γίνετε με την εμφάνιση της σελίδας, όπου σαν επαγγελματική θα πρέπει να είναι άψογη για να εμπνέει εμπιστοσύνη στους επισκέπτες ? ? ? Και όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν και με το ερώτημα αφού δεν θα έφτιαχνες από μόνος σου την πινακίδα, τα φυλλάδια και την διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας σου γιατί να κάνεις την σελίδα ? ? ? Σκέψου καλύτερα τη θέλεις να κάνεις, και στη συνέχεια κάνε μια αναλυτική περιγραφή του τη χρειάζεσαι για να σου δώσουμε και εμείς μια τελική τιμή να έχεις ένα μπούσουλα. -----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 09 : 30 : 06----- να σας ρωτησω κατι ρε παιδιαsorry αν ειναι πατατα αυτο που θα πω αλλα δεν εχω παρομοια εμπειρια πχ αν στησω εναν σερβερ σπιτι μου και βαλω εκει την ιστοσελιδα τοτε θαμαι οκ(σε ενα σαιτ ελεγε οτι ειναι σχετικα απλο βαζοντας apache)-τα φωτα σας?αντι δλδ να πληρωνω webhosting.ακομα αν ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος τοτε θαναι διαθεσιμη και η ιστοσελιδα και οταν θαναι κλειστος μη διαθεσιμη σωστα? Το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά στην πράξη δεν παίζει. Τα πραγματικά Data Centers έχουν ειδικές προδιαγραφές για να υποστηρίξουν τα δεδομένα των πελατών τους. Για παράδειγμα υπάρχουν προδιαγραφές για το κτήριο όπως, πυρασφάλεια, προστασία από πλημύρες, αντισεισμικές ιδιότητες, ψευδό-πατώματα και ψευδό-οροφές, κ,α. Προδιαγραφές για την καλωδίωση, όπως μέγιστες γωνίες καμπής των καλωδίων, κατά την εγκατάσταση υπολογισμένη η δύναμη έλξης, access points μόνο για τους διαχειριστές, κ.α. Η θερμοκρασία δεν θα πρέπει να έχει αυξομειώσεις περισσότερο από ένα με δύο βαθμούς κελσίου και οπωσδήποτε το Data Center θα πρέπει να είναι αρκετά δροσερό και χωρίς υγρασία. Οι υπολογιστές θα πρέπει να είναι στα Rack τους εγκατεστημένη με δομημένη καλωδίωση και αυτοί. Επίσης δεν θα πρέπει να έχει ο οποιοσδήποτε πρόσβαση στο χώρο των Servers, κ.α. πολλά. Αυτές είναι μερικές από τις προδιαγραφές που θα πρέπει να έχεις για να κάνεις Host το Site σου. Ορισμένες βέβαια είναι λίγο υπερβολικές για την περίπτωση σου αλλά για να πάρεις μια ιδέα του τη εστί βερίκοκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.