jtsc21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας παιδια εστω οτι καποιος εχει την εταιρεια "abcd" και εχει δημιουργησει ενα site πχ με το προγραμμα dreamweaver.τι ακριβως πρεπει να κανει για να αποκτησει το σαιτ "www.abcd.gr" ?? ξερω οτι πρεπει να κατοχυρωσεις το domain name (δλδ το abcd) αλλα μεχρι εκει.γενικα τι διαδικασιες χρειαζονται? thnx in advance
nik1992 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 α) κατοχυρωση ονοματος β) ενοικιαση χωρου φιλοξενιας γ) ανεβασμα στον σερβερ και αλλαγη των paths αν χρειαζεται δ) προωθηση
aLek0s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μεταξύ β) και γ) στην πολύ ωραία απάντηση του φίλου nik1992 θα έβαζα και β.1) Σχεδιασμός Ιστοσελίδας/blog/forum/application (αλλά ας μην το πάμε μακριά, αφού είναι εταιρία μάλλον μιλάμε για σκέτη ιστοσελίδα)
jtsc21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 α) κατοχυρωση ονοματοςβ) ενοικιαση χωρου φιλοξενιας γ) ανεβασμα στον σερβερ και αλλαγη των paths αν χρειαζεται δ) προωθηση ευχαριστω για τις απαντησεις σας μεχρι τωρα. εχω ομως καποιες αποριες 1.το (α) το καταλαβαινω αλλα δε ξερω πως το κανουν.υποθετω υπαρχουν ονλαιν εταιρειες η οχι? 2.(β) αυτο γινεται πληρωνοντας σε μια webhost υπηρεσια σωστα? 3.(γ) αυτο δεν το πολυ καταλαβαινω ειδικα αυτο που λες με το "path"??? 4.(δ) τι ακριβως εννοεις με την προωθηση??
snik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 1) Ναι υπαρχουυν διαφορες εταιριες με μια αναζητηση θα βρεις αρκετες 2)Σωστα πληρωνεις καποιον host για να σου δωσει χωρο να ανεβασεις την σελιδα σου 3)Φανταζομαι λεει το σωστο ανεβασμα της σελιδας και την συνδεση του web site με το domain (ονομα σελιδας) 4)Διαφημιση
nik1992 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 αυτα που ειπε snik, το 1,2 συνηθως το κανει μια εταιρεια
didr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας και Χρονια Πολλα. Λοιπον επειδη ειμαι λιγο ασχετος θελω λιγη βοηθεια! Δουλευα καιρο σε στοιχηματικα site και τωρα θελω να φτιαξω δικο μου. Βρηκα το προγραμμα Website X5 και με τη βοηθεια ενος φιλου επισης ψιλοασχετου, φτιαξαμε καπως προχειρα τη σελιδα. Δυο προβληματα εχω. 1ον Που θα βρω οδηγιες για καποια πραγματα που θελω να κανω μεσω του προγραμματος και δε ξερω, και 2ον απο κει και περα τι πρεπει να κανω? Βαζω οτι ονομα θελω και κανω αιτηση για hosting ? Ευχαριστω εκ των προτερων! -----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 06 : 02 : 37----- Γεια σας και Χρονια Πολλα. Λοιπον επειδη ειμαι λιγο ασχετος θελω λιγη βοηθεια! Δουλευα καιρο σε στοιχηματικα site και τωρα θελω να φτιαξω δικο μου. Βρηκα το προγραμμα Website X5 και με τη βοηθεια ενος φιλου επισης ψιλοασχετου, φτιαξαμε καπως προχειρα τη σελιδα. Δυο προβληματα εχω. 1ον Που θα βρω οδηγιες για καποια πραγματα που θελω να κανω μεσω του προγραμματος και δε ξερω, και 2ον απο κει και περα τι πρεπει να κανω? Βαζω οτι ονομα θελω και κανω αιτηση για hosting ? Ευχαριστω εκ των προτερων! Και καποια αλλα που τωρα μου ηρθαν! Οταν θελω να ανανεώνω το site πρεπει να κανω μεσω του Website X5 edit existing site ή γινεται αλλιως μεσω της εταιριας hosting? Για να βαλω διαφημισεις κτλ στο site τι hosting πρεπει να κανω? Για ταβανι 3000 επισκεπτες καθημερινα τι προγραμμα hosting πρεπει να επιλεξω (ποσο χωρος κτλ)? Αν καποιος εχει ιδεα απο το συγκεκριμενο προγραμμα θα του ημουν υποχρεος αν με βοηθουσε λιγακι! Πως ελεγχω επισκεψιμοτητα του site οταν το φτιαξω, πως φτιαχνω mail με το τιτλο του site Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω
nik1992 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Για το 1ο πρεπει να μας πεις τι ακριβως θελεις να κανεις, για το 2ο ναι. Η σελιδα ανανεωνεται απο εσενα, η εταιρεια hosting μπορει να σε βοηθησει αλλα οχι να την σχεδιασει. Για να βαλεις διαφημισεις το μονο που χρειαζεσαι ειναι μεγαλη επισκεψημοτητα. Για 3000 επισκεπτες, πρεπει να δεις το bandwidth οχι τον χωρο, δλδ την κινηση. επισκεψημοτητα και email απο το panel σου δινει ο hoster σου
didr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Για το 1ο πρεπει να μας πεις τι ακριβως θελεις να κανεις, για το 2ο ναι.Η σελιδα ανανεωνεται απο εσενα, η εταιρεια hosting μπορει να σε βοηθησει αλλα οχι να την σχεδιασει. Για να βαλεις διαφημισεις το μονο που χρειαζεσαι ειναι μεγαλη επισκεψημοτητα. Για 3000 επισκεπτες, πρεπει να δεις το bandwidth οχι τον χωρο, δλδ την κινηση. επισκεψημοτητα και email απο το panel σου δινει ο hoster σου Eυχαριστω για την αμεση απαντηση σου, αλλα ακομα προβληματιζομαι! Δηλαδη, τι ειναι bandwidth,για ποιο λογο χρειαζεται απο την αρχη μεγαλη επισκεψιμοτητα για τις διαφημισεις? Ποσοστα δε παιρνεις απο αυτες? Τι τους νοιαζει η επισκεψιμοτητα δε χανουν κατι. Και το βασικοτερο, πως κανω ανανεωση του site και πως ανεβαζω κειμενα?? Ευχαριστω!
nik1992 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 το bandwidth ειναι το "ποσα δεδομενα μπορει να κατεβασεις", ποσες φορες θα ανοιξει η σελιδα... πχ αν η σελιδα ειναι 10ΜΒ και εχεις χωρο 100ΜΒ μπορει να ανοιξει 10 φορες (τα νουμερα ειναι φανταστικα και υποκειμενικα... ) Για να βαλεις διαφημισεις, που συνηθως ειναι ενα ποσο ανα μηνα, πρπει στη σελιδα σου να υπαρχουν πολλα ενεργα μελη/επισκεπτες, γτ αλλιως δεν εχει νοημα να πληρωσει καποιος να διαφημιστει. Αναλογα πως θα φτιαξεις την σελιδα σου, οπως την φτιαξες, θα αλλαξεις τα αρχεια...
merianos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μπορώ να σε βοηθήσω εγώ αν θέλεις για όλη την πορεία του Site. Από SEO μέχρι και Web Hosting / Domain Name Registration. Μπορείς να πας στη σελίδα μου και θα βρεις ότι θέλεις !
nik1992 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 η φιλοξενια δεν ειναι λιγο ακριβη? σε σχεση με αλλες ελληνικες εταιρειες ΥΓ ωραια σελιδα
merianos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Γενικότερα ισχύει ο κανόνας ότι πληρώσεις παίρνεις ! ! ! Μπορώ να σου βρω και Hosting με 1€/μήνα αλλά το ερώτημα είναι τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα, τι υποστήριξη υπάρχει, τη Server τρέχουν στο Data Center και το Data Center που το έχουν στο δίπλα γραφείο χωμένο κάτω από κανένα έπιπλο ή υπάρχουν προδιαγραφές ISO ?
nik1992 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 οι σερβερ ειναι εξω, backup παιρνουν σε 4 σερβερ νομιζω, τωρα για iso δεν ξερω...
didr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μπορώ να σε βοηθήσω εγώ αν θέλεις για όλη την πορεία του Site. Από SEO μέχρι και Web Hosting / Domain Name Registration. Μπορείς να πας στη σελίδα μου και θα βρεις ότι θέλεις ! Εχω ξεκινησει το site με Website X5 Evolution. Αλλα δε ξερω να κανω καποια πραγματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.