Προς το περιεχόμενο

Νεο Router

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον!Σκεφτομαι να αγορασω καινουργιο router γιατι αυτο που εχω (Linksys Wag200g) χαλασε στην μετακομιση...Ειναι σπασμενο στην υποδοχη για το ethernet και συχνα πυκνα μου βγαινει το καλωδιο και δν μ αρεσει να το κολλαω με ταινιες και τα λοιπα...Εξαλλου εχω ενα πιστωτικο στο πλαισιο στα 130 ε...Εχετε κατι αξιολογο να προτεινετε?Εχω connex 24mbps...

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι η ποικιλία του Πλαισίου σε router είναι απλά αισχρή...

από eshop κάτι γίνεται...

Δημοσ.

Ε ενταξει παμε και απο Eshop...Aπο οπου να ναι αρκει να με βγαλει ασπροπροσωπο το router.!Το πιστωτικο 8α παει αλλου δν παιζει 8εμα...Εχουμε να παρουμε πραμματα!

Δημοσ.
βρες speedtouch και παρε απο που βρεις.

εστω οτι βρηκα ενα speedtouch 585 v6 μεταχειρισμενο...Ποσο ειναι καλα να το παρω?

Καινουργιο μπορω να βρω?Καποιο Μοντελο συγκεκριμενα?Ευχαριστω!

Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα με τα router δεν τα παω και παρα πολυ καλα...

Δημοσ.

585 υπαρχει.585 ειχαν βαλει σε καποιο θεμα που πουλανε αλλα δεν θυμαμε το site.ηταν ενα online καταστημα.http://www.axd.gr κατι τετοιο.μετα δεν ξερω αν θα βρεις και σε forthnet shop.μεταχειρισμενο ουτε 35 δεν πρεπει να το δινουν.γενικως ειναι φτηνα.

Δημοσ.

Ok!Βασικα εχω ενα 8εμα με τα second hand πραμματα απο ασχημη προσωπικη εμπειρια...Κατι σε καινουργιο υπαρχει?8α το ψαξω το 8εμα με τα speedtouch αλλα αν γινεται να παρω και καμια προταση σε κατι που υπαρχει στην αγορα και ειναι αξιολογο προοιον?

Δημοσ.

το 585 υπαρχει στην αγορα.καπιοες εχει γραψει για το σιτε axd.com.gr δεν θυμαμε ακριβως που το εχει και μετα ισως υπαρχει σε forthnet shops.το 585.

Δημοσ.

Ok Thanksssss....Αρχιζω ψαξιμο...Αν τυχον δεν βαριεσαι και εχεις και κανενα Link απο το router που λεμε βαλτο... :P

Καλες Γιορτες και υγεια!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...