dimaxin70 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Κύριοι βοήθεια!!! εγκατέστησα ένα καινούριο Router και ενώ όλοι οι άλλοι υπολογιστές του σπιτιού συνδέονται ασύρματα , ο δικός μου συνδέεται με το Router αλλά μόνο τοπικά!!! Για να έχω Internet πρέπει να συνδεθώ μεσω ethernet!! έχω δοκιμάσει πολλές ρυθμίσεις αλλά η ασύρματη σύνδεση , είναι μόνο τοπικά. Έχετε καμία ιδέαα?????
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 αλους drivers στην ασυρματη καρτα η δοκιμασε αλλοκ λειδωμα στον ρουτερ.και δοκιμασε με καρφωτα ip.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 πες μας και τι εκανες και επαιξε να ξερουν και οι υπολοιποι.
dimaxin70 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Ηταν κλειδωμένο σε σταθερή I.P. και ρυθμισμένο σε συγκεκριμένη δ/νση DNS (192.168.1.1).Ο νέος Router όμως είχε δ/νση (192.168.1.254) οπότε μοιραία ο ίδος ο laptop συνδεόταν μεν με το router αλλά δεν επιτρεπόταν να συνδεθεί στο internet μέσω της νέας δ/νσης DNS.Οπότε το άλλαξα στο αυτόματο(και δ/νση I.P. και δ/νση DNS) και voilaaaaa ,αμέσως διαδικτυώθηκα. Οπότε αν ο νέος σας Router είναι Thomson και έχετε σταθερή Ι.Ρ. αλλάξτε τη δ/νση DNS ή βάλτε τη στο αυτόματο. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ναι για να σου γραφει τοπικη συνδεση η λαθος ip σε κανει να μην βγενεις ιντερνετ.χρονια πολλα και σε σενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.