ntg1980 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει με Tellas στη Βόρεια Ελλάδα? Είμαι συνδρομητής Tellas από τον Αύγουστο. Μένω Κατερίνη & παρατήρησα από τέλη Νοεμβρίου πως όταν με καλούνε, ή δεν θα μ'ακούει αυτός που με καλεί ή δεν θα ακούω εγώ αυτόν που με καλεί! Το ίδιο συμβαίνει και όταν καλώ εγώ κάποιον άλλον. Μετά από 2-3 αποτυχημένες κλήσεις, διορθώνεται επιτέλους το πρόβλημα. Δεν φτάνει αυτό, άρχισε και το Internet να "σαλεύει" εντελώς. Εκεί που η ταχύτητα είναι μια χαρά, ξαφνικά πέφτει εντελώς. Ύστερα από μισή ώρα επανέρχεται για λίγο, μετά πάλι τα ίδια. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (με τις εκπληκτικές 25λεπτες και άνω αναμονές του) δέχεται πως όντως υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο πάνω από τη Λάρισα (και κατ'έπεκτασην σε πολλές περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα), αλλά δεν διευκρινίζει ούτε ακριβώς τι συμβαίνει... και όσες ημερομηνίες δίνει που υποτίθεται πως θα επιλυθεί το πρόβλημα, παίρνουνε πάντα 10ήμερες παρατάσεις... με την επόμενη (ενημερώθηκα τώρα μόλις) 5 Ιανουρίου! Ξέρει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει? Δηλαδή πόσο σοβαρό πρόβλημα μπορεί να έχει δημιουργηθεί και δεν μπορούνε από τον Νοέμβριο να το λύσουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.