Προς το περιεχόμενο

Αγορά Netbook: Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εσύ φίλε τι θα έκανες στη θέση μου?

ΥΓ Στην περίοδο των εκπτώσεων του Ιανουαρίου θα υπάρξουν και εκπτώσεις σε αυτά ή όχι, μόνο σε ρούχα κλπ?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

μπα δεν γίνονται προγραμματισμένες εκπτώσεις σε τέτοιο...ότι φιλοτιμήσει το κάθε μαγαζί...

και εγώ περιμένω είτε για το Samsung NC10 είτε για το MSI Wind U120

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν το έχω ψάξει σε σχέση με το Asus αλλά αυτό που θυμάμαι σε σχέση με το MSI Wind U100 είναι ότι θα έχει επιτέλους 6 cell μπαταρία και μεγαλύτερο πληκτρολόγιο...

Δημοσ.

χεχε γιατί έτσι?

Τώρα σκέφτομαι ότι θα καταστραφώ αν το φέρω σπίτι, ψάξω για δίκτυα και δε βρώ κανένα να μπω (για wi-fi μιλάω). Παίζει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.
και εγώ περιμένω είτε για το Samsung NC10 είτε για το MSI Wind U120

Καλα ρε παιδια, ενταξει εσεις περιμενετε. Ο φιλος ομως που θελει να παρει τωρα netbook ? Και ποσο να περιμενεις ? Παντα θα βγαινει κατι καλυτερο απο τα προηγούμενα και παει λέγοντας. Ετσι δεν θα παιρνουμε ποτε κατι γιατι θα περιμένουμε αυτο που θα βγει. Ειναι επιλογη του καθενός :whistle:

• Super Moderators
Δημοσ.
χεχε γιατί έτσι?

Τώρα σκέφτομαι ότι θα καταστραφώ αν το φέρω σπίτι, ψάξω για δίκτυα και δε βρώ κανένα να μπω (για wi-fi μιλάω). Παίζει κάτι τέτοιο?

ε γιατί κράζω την LG εδώ και χρόνια :P

αν δεν υπάρχει κάποιος σχετικά κοντά σου με δίκτυο παίζει...

πχ στην γειτονιά μου δεν έχει κανείς...μόνο το δικό μου υπάρχει

Καλα ρε παιδια, ενταξει εσεις περιμενετε. Ο φιλος ομως που θελει να παρει τωρα netbook ? Και ποσο να περιμενεις ? Παντα θα βγαινει κατι καλυτερο απο τα προηγούμενα και παει λέγοντας. Ετσι δεν θα παιρνουμε ποτε κατι γιατι θα περιμένουμε αυτο που θα βγει. Ειναι επιλογη του καθενός :whistle:

για αυτό είπα ΑΝ δεν βιάζεται να περιμένει...δεν τον υποχρέωσα, τον ενημέρωσα...επιλογή του είναι

Δημοσ.
για αυτό είπα ΑΝ δεν βιάζεται να περιμένει...δεν τον υποχρέωσα, τον ενημέρωσα...επιλογή του είναι

Προς θεου, δεν ειπα οτι τον υποχρεωσες, ειπες την αποψη σου και καλα εκανες, οπως ολοι μας. Κανενα προβλημα. Παντα ειπαμε η επιλογη ειναι προσωπικη. Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

μην νομίζεις και εγώ έχω φρίξει και καταριέμαι τον Farcry που μου έδειξε το Samsung...θα είχα πάρει το Asus εδώ και κανά μήνα :P

επίσης :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...