Sebastienomnia Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 εσύ φίλε τι θα έκανες στη θέση μου? ΥΓ Στην περίοδο των εκπτώσεων του Ιανουαρίου θα υπάρξουν και εκπτώσεις σε αυτά ή όχι, μόνο σε ρούχα κλπ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 μπα δεν γίνονται προγραμματισμένες εκπτώσεις σε τέτοιο...ότι φιλοτιμήσει το κάθε μαγαζί... και εγώ περιμένω είτε για το Samsung NC10 είτε για το MSI Wind U120
Sebastienomnia Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Το MSI τι παραπάνω θα έχει από το Asus? Σόρυ που σε κούρασα αλλά θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου λυνες μερικές αποριούλες..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 δεν το έχω ψάξει σε σχέση με το Asus αλλά αυτό που θυμάμαι σε σχέση με το MSI Wind U100 είναι ότι θα έχει επιτέλους 6 cell μπαταρία και μεγαλύτερο πληκτρολόγιο...
Sebastienomnia Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μάλιστα. Και κάτι άλλο, γιατί πολλοί προτιμούν το LG X110 από το Asus?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 δεν γνωρίζω, δεν φαίνεται και άσχημο αλλά εγώ LG δεν παίρνω
Sebastienomnia Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 χεχε γιατί έτσι? Τώρα σκέφτομαι ότι θα καταστραφώ αν το φέρω σπίτι, ψάξω για δίκτυα και δε βρώ κανένα να μπω (για wi-fi μιλάω). Παίζει κάτι τέτοιο?
ktsak Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 και εγώ περιμένω είτε για το Samsung NC10 είτε για το MSI Wind U120 Καλα ρε παιδια, ενταξει εσεις περιμενετε. Ο φιλος ομως που θελει να παρει τωρα netbook ? Και ποσο να περιμενεις ? Παντα θα βγαινει κατι καλυτερο απο τα προηγούμενα και παει λέγοντας. Ετσι δεν θα παιρνουμε ποτε κατι γιατι θα περιμένουμε αυτο που θα βγει. Ειναι επιλογη του καθενός
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 χεχε γιατί έτσι? Τώρα σκέφτομαι ότι θα καταστραφώ αν το φέρω σπίτι, ψάξω για δίκτυα και δε βρώ κανένα να μπω (για wi-fi μιλάω). Παίζει κάτι τέτοιο? ε γιατί κράζω την LG εδώ και χρόνια αν δεν υπάρχει κάποιος σχετικά κοντά σου με δίκτυο παίζει... πχ στην γειτονιά μου δεν έχει κανείς...μόνο το δικό μου υπάρχει Καλα ρε παιδια, ενταξει εσεις περιμενετε. Ο φιλος ομως που θελει να παρει τωρα netbook ? Και ποσο να περιμενεις ? Παντα θα βγαινει κατι καλυτερο απο τα προηγούμενα και παει λέγοντας. Ετσι δεν θα παιρνουμε ποτε κατι γιατι θα περιμένουμε αυτο που θα βγει. Ειναι επιλογη του καθενός για αυτό είπα ΑΝ δεν βιάζεται να περιμένει...δεν τον υποχρέωσα, τον ενημέρωσα...επιλογή του είναι
Sebastienomnia Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Και τι κάνω σε εκείνη την περίπτωση? Η μια λύση είναι να πάρω το αμάξι και να ξαμολυθώ στα στενά και όπου βρω να μένω εκεί...
gr234567 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μάλιστα. Και κάτι άλλο, γιατί πολλοί προτιμούν το LG X110 από το Asus? 30 μέρες εγγύηση 0 pixel και 2 χρόνια εγγύηση on site
ktsak Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 για αυτό είπα ΑΝ δεν βιάζεται να περιμένει...δεν τον υποχρέωσα, τον ενημέρωσα...επιλογή του είναι Προς θεου, δεν ειπα οτι τον υποχρεωσες, ειπες την αποψη σου και καλα εκανες, οπως ολοι μας. Κανενα προβλημα. Παντα ειπαμε η επιλογη ειναι προσωπικη. Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 μην νομίζεις και εγώ έχω φρίξει και καταριέμαι τον Farcry που μου έδειξε το Samsung...θα είχα πάρει το Asus εδώ και κανά μήνα επίσης
Sebastienomnia Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά καμία λύση καλύτερη για φορητό ίντερνετ υπάρχει αν δε βρώ με wifi?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 να πάρεις router με wi-fi όπως έχουν οι περισσότεροι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.