Προς το περιεχόμενο

Αγορά Netbook: Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα netbook, και για να είμαι ειλικρινής είμαι ανάμεσα στα παρακάτω:

Turbo X-TopNote

LG\

Asus

Acer

Ποιο θα διαλέγατε και γιατί? Εμένα εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ το Turbo-X αλλά θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σας..Επίσης θέλω να δώσω μεγάλη έμφαση στην μπαταρία, θέλω κάποιο που να κρατά όσο το δυνατόν περισσότερο!!

Παρακαλώ βοηθήστε με..Ευχαριστώ!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφού το ζητούμενο σου είναι η μπαταρία, άσε αυτά που παραθέτεις και κοίτα το Asus 1000H. Ανεβαίνει βέβαια λίγο στην τιμή, αλλά αν κοιτάξεις στο skroutz.gr θα βρείς τιμές παραπλήσιες με το TopNote του πλαισίου.

Δημοσ.

Το LG μου αρέσει περισσότερο απο αισθητική πλευρά και καλές επιδόσεις, φυσικά προτού αγοράσεις φορητούλι έλεγξε αν έχει 6αρα μπαταρία που προς το παρόν μόνο η asus σχεδόν προσφέρει..

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Με 415 ευρώ αγοράζεις το Asus Eee Pc 1000H που είναι σαφέστατα η πιο ολοκληρωμένη επιλογή στη κατηγορία μαζί με το Samsung NC10 που όμως θέλει ακόμα τουλάχιστον 2 εβδομάδες μέχρι να εμφανιστεί στην Ελληνική αγορά.

Δημοσ.

καταρχην θες 8.9 οθονη ή 10;

αν θες 8.9 παρε το ασους 901 εκτος και αν θες οπωσδηποτε σκληρο

αν θες 10 οθονη παρε το ασους 1000Η η περιμενε για το σαμσουνγκ

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα το advent που το εχω και μπορεις να παρεις μια μεγαλυτερη μπαταρια απο ebay!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.

Θέλω 10'' οθόνη, απλά έχω εντυπωσιαστεί από το design του Turbo-X. To Τurbo-X γνωρίζετε αν μπορεί να πάρει μπαταρία 6 κελιών? Αν ναι, το αγοράζω. Αλλιώς πάμε για το 1000Η.

Το Samsung NC10 πότε έρχεται και πόσο θα κοστίζει περίπου παιδιά?

Δημοσ.

Aν ειναι να κατανταμε να δινουμε 400+ για netbook :rolleyes: δεν πα να παρουμε καλυτερα κανα κανονικο notebook η στην τελικη αφου μας αρεσει το turbo-x παμε στο στοκ του πλαισιου κ παιρνουμε με 550ε με 12΄' κ Τ8100 να τελειωνει η υποθεση?

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή τι παραπάνω θα έχει από το Asus 1000H ? Εγώ εκεί καταλήγω...

μεγαλύτερο keyboard και καλύτερη μπαταρία...

• Super Moderators
Δημοσ.

από ότι θυμάμαι αντέχει 1-1.5 ώρα παραπάνω από το Asus...

για adaptor αυτοκινήτου δεν γνωρίζω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...