Προς το περιεχόμενο

Poios xristis exei ta perrisotera posts?

kotsidas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by paredwse:

<strong><p>Παλιότερα υπήρχε ένα σύστημα 'βαθμολόγησης' των μελών με βάση τον αριθμό των posts τους. Αν εγώ πχ είχα 500 posts είχα 4 αστεράκια και τον χαρακτηρισμό Freak. Εσύ που είχες 2 posts είχες 1 αστεράκι και τον χαρακτηρισμό Newbie. (τα παραπάνω είναι παραδείγματα).<p>Το θέμα ήταν ότι είχε καλλιεργηθεί ένα ανταγωνιστικό κλίμα ανάμεσα στα μέλη για το πόσα αστεράκια είχε ο καθένας κι αν εγώ ήμουν Freak ψιλοέφτυνα τους Newbies !!! Απίστευτο μου φαίνεται αλλά συνέβαινε. Υπήρχαν μέλη που έκαναν posts μόνο και μόνο για να ανεβάσουν το rating τους... Υπήρχε συγκεκριμένο μέλος (ονόματα δεν λέω, δεν χρειάζεται έτσι κι αλλιώς) που μέσα σε 6 ώρες είχε ανεβάσει τα posts του κατά 80 ή 100. Σκέψου λίγο κατά πόσο όλα αυτά τα posts ήταν ουσιαστικά ή απλά λέγανε "Χαχαχα" ή "Σιγά ρε"...<p>Τελικά, μετά από την γενικότερη κατακραυγή και τα παρατράγουδα, ο Hal9000 (ιδιοκτήτης και administator του Insomnia) αποφάσισε να καταργηθεί το σύστημα των αστεριών στα μέλη ανάλογα με το πόσα posts έχουν και οι χαρακτηρισμοί Freak, Newbie, Manic Poster κλπ. Ευτυχώς... smile.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>

Auto to sistima to ksero,diladi to exo dei se kati Amerikanika kai Agglika forums...Tespa,kapoios pou tixaia eida kai exei arketa topics einai enas xristis me ton nickname [nick[ . Exei perasei ta 1000 kai sinexizei,einai kapou sta 1210 shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0

• Super Moderators
Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by kotsidas:

<strong>Epidi eimai kainourgios xristis,mporei na mou pei kapoios poio exei ta perissotera posts? (...)</strong><hr></blockquote><p>Παλιότερα υπήρχε ένα σύστημα 'βαθμολόγησης' των μελών με βάση τον αριθμό των posts τους. Αν εγώ πχ είχα 500 posts είχα 4 αστεράκια και τον χαρακτηρισμό Freak. Εσύ που είχες 2 posts είχες 1 αστεράκι και τον χαρακτηρισμό Newbie. (τα παραπάνω είναι παραδείγματα).<p>Το θέμα ήταν ότι είχε καλλιεργηθεί ένα ανταγωνιστικό κλίμα ανάμεσα στα μέλη για το πόσα αστεράκια είχε ο καθένας κι αν εγώ ήμουν Freak ψιλοέφτυνα τους Newbies !!! Απίστευτο μου φαίνεται αλλά συνέβαινε. Υπήρχαν μέλη που έκαναν posts μόνο και μόνο για να ανεβάσουν το rating τους... Υπήρχε συγκεκριμένο μέλος (ονόματα δεν λέω, δεν χρειάζεται έτσι κι αλλιώς) που μέσα σε 6 ώρες είχε ανεβάσει τα posts του κατά 80 ή 100. Σκέψου λίγο κατά πόσο όλα αυτά τα posts ήταν ουσιαστικά ή απλά λέγανε "Χαχαχα" ή "Σιγά ρε"...<p>Τελικά, μετά από την γενικότερη κατακραυγή και τα παρατράγουδα, ο Hal9000 (ιδιοκτήτης και administator του Insomnia) αποφάσισε να καταργηθεί το σύστημα των αστεριών στα μέλη ανάλογα με το πόσα posts έχουν και οι χαρακτηρισμοί Freak, Newbie, Manic Poster κλπ. Ευτυχώς... smile.gif" border="0

Δημοσ.

1520 prepei na exo , alla ston p0utso gia ta posts, , exo na kano post 1-2 bdomades logo tou error me ton win debugger ....

kai den postaro kai kathe mera oute spammer eimai, apla eimai pano apo 1 xrono edo..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...