Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Βάσικα ναί απο το όνομα τις κρίνω.Δε μου φαίνονται και πολύ γνωστές και δε νομίζω οτι συγκρίνονται σε ποιότητα με τις ΟCZ πχ.Τέσπα...φαντάσου: Λ/Σ Vista και 64 bit. Μη χείρότερα! Ουστ απο εδώ !!! Μη βάλεις τα @@@ Vista και μάλιστα τα 64bit!!!:shifty: ναι αλλά όταν κρίνεις από το όνομα πέφτεις σε "παγίδες"... πχ η Supertalent δεν είναι τόσο γνωστή και μπορεί να πει κάποιος ότι είναι "πατάτα" λόγω ονόματος...πιο μεγάλο λάθος δεν παίζει να κάνει το ίδιο ισχύει και για τις CSX (Diablo series) καθώς και για τις Mushkin (έχουμε δει περιπτώσεις στο forum που τεχνικός pc δεν τις ήξερε) και τι να βάλει Αρχέλαε αφού θα πάει σε 8gb ram? (ή έστω και 4gb) θα δουν/αξιοποιήσουν τα 4/8gb τα 32bit windows?
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Βάσικα ναί απο το όνομα τις κρίνω.Δε μου φαίνονται και πολύ γνωστές και δε νομίζω οτι συγκρίνονται σε ποιότητα με τις ΟCZ πχ. Κάνω πως δεν το είδα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 πράγματι οι OCZ έχουν πέσει ΠΑΡΑ πολύ, άσε που οι απανταχού overclockers της κράζουν κανονικότατα...
Αρχέλαος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ναι αλλά όταν κρίνεις από το όνομα πέφτεις σε "παγίδες"... πχ η Supertalent δεν είναι τόσο γνωστή και μπορεί να πει κάποιος ότι είναι "πατάτα" λόγω ονόματος...πιο μεγάλο λάθος δεν παίζει να κάνει το ίδιο ισχύει και για τις CSX (Diablo series) καθώς και για τις Mushkin (έχουμε δει περιπτώσεις στο forum που τεχνικός pc δεν τις ήξερε) και τι να βάλει Αρχέλαε αφού θα πάει σε 8gb ram? (ή έστω και 4gb) θα δουν/αξιοποιήσουν τα 4/8gb τα 32bit windows? Ναί όντως έχεις δίκιο.Οσο για το λειτουργικό δε πρέπει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να πάει σε 64 Bit έκτος και αν έχει σα σκοπο να δουλέψει με επαγγελματικές εφαρμογές(autocad,βάσεις δεδομένων κλπ).Αν έχεις τον H/Y για οικιακή χρήση δε χρειάζεται να βάλεις 64 bit windows.Αν θές να βάλεις τα s-Vista τότε βάλε 3 GB και θα είσαι αρχηγός!Βέβαια θα απωλέσεις τη λειτουργία dual channel...Τώρα αν θές να βάλεις ντε και καλά 4 Gb βάλε! Απλώς δε θα τα "βλέπει" όλα το λειτουργικό.Αλλά σε καμία περίπτωση μη βάλεις 64 bit λειτουργικό και ειδικά τα τρισάθλια Vista.Aλλιώς παιχνίδια καπούτ! Βάλε 3 Gb εγώ σου λέω....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ναι και αν έχει κάρτα γραφικών με 1gb δεν πρόκειται να βλέπει ούτε καν τα 3gb
Tzimmys Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 πράγματι οι OCZ έχουν πέσει ΠΑΡΑ πολύ, άσε που οι απανταχού overclockers της κράζουν κανονικότατα... Είχα πάρει κάτι platinum με stock συχνότητα 1066 και δεν πήγαιναν πάνω από 1080 βαριά 1090!!!! OCZ και.........
michalis2610 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Εχω μπει και εγώ στο τρυπάκι για αυτές τις Adata...με τρώει το χέρι μου μάλλον... Τις μπάνισα τότε που αναφέρθηκαν στις προσφορές και ήταν ετοιμοπαράδοτες αλλα ήμουν ακόμα Αγγλία. Τώρα το Πλαίσιο τις έχει κατόπιν παραγγελίας. Ξέρουμε πόσες μέρες αναμονή παίζει από κανέναν που παρήγγηλε?
ArisG88 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλα ποιος ο λογος να μην χρησιμοποιησει καποιος στο σπιτι λειτουργικο χ64? Μην λεμε οτι θελουμε, φυσικα ειναι καλυτερα απο χ86. Ας σοβαρευτουμε λιγο και να μην κρινουμε αν δεν εχουμε δοκιμασει. Φιλικα παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.