Προς το περιεχόμενο

Μνήμες Adata και διαφορές

RoUf1An0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα timings όπως βλέπεις κι εσύ με αποτέλεσμα αυτές με τα τεσσάρια να ναι πιο o/cing friendly (μπορούν πιο εύκολα να λειτουργήσουν σε υψηλότερη συχνότητα).

• Super Moderators
Δημοσ.

με τόσο μικρή διαφορά τιμής όμως θα πάρεις τις 800αρες με τα 4ρια προφανώς και ας μην κάνεις o/c :P

Δημοσ.

(Εκτός και αν σου αρέσουν οι μαύρες heatspreaders...XD)

Πάντως σαν τιμή/απόδοση, πάρε τις CL4, έχουν και ένα ωραίο EPP για 4-4-4-11 1.95v...^^

Δημοσ.

να μην ανοιγω αλλο θρεντ εχει δουλεψει κανεις με 2 σετακια τετοια http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1175688&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+2GB&category=69977727&catalog=20 δλδ 8gb συνολο σε amd πλατφορμα και συγκεκριμενα με τετοια μητρικη?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1195336&HYMOTHERBOARDSOCKET=AM2%2b&category=69977721&catalog=20

Δημοσ.

Φίλε αυτές οι Αdata μου φαίνονται της πλάκας.Πάρε καλύτερα τίποτα OCZ,CRUCIAL,CORSAIR,GEIL...Επίσης έχω την εντύπωση οτι και η Kingston έχει καταντήσει φτηνομάρκα τώρα τελευταία....

• Super Moderators
Δημοσ.

ακόμα και αν ήταν της πλάκας έχουν εγγύηση από Πλαίσιο, άρα δεν μας νοιάζει καθόλου...

από επιδόσεις έιναι ok, ο parsifal και αρκετοί άλλοι που τις έχουν δεν έχουν κάποιο παράπονο

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι αν κάνεις κάτι το οποίο αξιοποιεί τόση RAM αξίζουν και με το παραπάνω...

το μόνο "κακό" είναι ότι πρέπει να περάσεις σε 64bit Windows :-(

Δημοσ.
πράγματι αν κάνεις κάτι το οποίο αξιοποιεί τόση RAM αξίζουν και με το παραπάνω...

το μόνο "κακό" είναι ότι πρέπει να περάσεις σε 64bit Windows :-(

Βάσικα ναί απο το όνομα τις κρίνω.Δε μου φαίνονται και πολύ γνωστές και δε νομίζω οτι συγκρίνονται σε ποιότητα με τις ΟCZ πχ.Τέσπα...φαντάσου: Λ/Σ Vista και 64 bit. Μη χείρότερα! Ουστ απο εδώ !!! Μη βάλεις τα @@@ Vista και μάλιστα τα 64bit!!!:shifty::shifty::shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...