Προς το περιεχόμενο

40" lcd ποιά απ'όλες?

pern112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πήγα να δω κάποιες 40αρες με βάση κυρίως ποιά έχει πιο καθαρή και φωτεινή εικόνα. Βέβαια οι περισσότερες έπαιζαν τα βιντεο της σονυ τα οποία φαντάζομαι καμία σχέση δεν εχουν με εικόνα από επίγεια λήψη. Τεσπα ξεδιάλυνα αυτά και είπα να μ πειτε καμια γνωμη αν καποιος έχει κάποιο μοντελο

sony bravia KDL 40L4000 (η πιο φθηνη)

40V4000

40W4500AEP (σε σχέση με την προηγούμενη απλά picture frame και καλύτερο ήχο

samsung LE40A558P (δεν τη βρίσκω στα γνωστά σιτε)

Philips ambilight PFL7603D 42" (αξίζει το ambilight ή πιο κουραστικό θα είναι?)

τη θελω για δωματιο οχι σαλονι αλλα αργοτερα μπορει και να μεταφερθεί

thanks!

• Super Moderators
Δημοσ.

από Sony σίγουρα την σειρά W...

τώρα σε σχέση με τις άλλες 2 μάλλον θα πήγαινα προς Philips...

btw λίγο μεγάλη δεν είναι μια 40αρα για δωμάτιο? :o

Δημοσ.

αν θελεις την απολυτη 40αρα..... PHILIPS 42PFL9803H

....πλακα κανω,2500ε κοστιζει,εχει ομως οπίσθιο φωτισμός LED ανά τμήματα(περισσοτερα απο 1000 LED) και Contrast 2.000.000:1 που σημαινει πραγματικο μαυρο.

οχι δεν ειναι καμια μεγαλη για δωματιο,εγω εχω προσωρινα 47αρα,στην αρχη μου φαινοταν τεραστια,σε μερικες μερες συνηθισα και ειναι μια χαρα.

το Ambilight αν βλεπεις με πολυ χαμηλο φωτισμο στο δωματιο, και το ρυθμισεις σε μετρια κατασταση ειναι απολαυση.

Δημοσ.

ok thanks παιδια περιμενω τωρα να αρχισουν τις εκπτωσεις να χτυπησω..προς τη bravia w κοιτω ειδάλλως την 40L που εχει καμια 400 ευρώ λιγότερο αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

H philips έχει ένα επεξεργαστή κίνησης που πρέπει να τον δείς για να πείς αν σου αρέσει. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει γιατί φαίνεται ψεύτικη η εικόνα. Αλλά το ambilight είναι καλούτσικο, αλλά μόνο αν την έχεις βιδωμένη στον τοίχο.

Τηv 40v4000 αγόρασα εγώ και είμαι ευχαριστημένος. Αρκετά μπορώ να πώ. Αν έχεις όμως τα χρηματα και δεν σε νοιάζει πάρε την 4500. Είναι αρκετά καλύτερη. Αυτή δεν είναι 100hz; Έχει διαφορά με την σκέτη 4500 από την εαπ; Την είδα και στο τηλεοπτικό σήμα και σε bluray και έχει διαφορά. (λέμε τώρα, γιατί μιλάμε πλέον για πολύ μικρές διαφορές)

Δημοσ.

οπως εχουν τωρα οι τιμες η V από την L έχει 550 ευρώ διαφορά (!) τώρα απλά διάβασα κάπου ότι η ποιότητα εικόνας απαιτεί να είσαι πολύ μακριά για να καταλάβεις τη διαφορά και αυτό με προβληματίζει γιατί θα μπει η τηλεόραση σε δωμάτιο. Από την άλλη για 32αρα μου φαίνεται μικρή :-) και 37αρα δεν βλέπω να παίζουν πολύ στην αγορά (με ίδια τιμή παρακαλώ με τις 40αρες, ο λόγος άγνωστος)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...