LeonidasD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα, Τους τελευταίους 2 μήνες η κατάρα της forthnet και της εξυπηρέτησης πελατών της μου χτύπησε την πόρτα, και αν σε αυτή την εταιρία οι μέρες που δεν υπάρχουν προβλήματα κυλούνε γαλήνια, όταν αρχίζουν τα προβλήματα καταλαβαίνεις τι σημαίνουν ρητά όπως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, δουλειά δεν είχε ο διάβολος ****** τα παιδιά του κτλ. Ας περάσω στο ζήτημα όμως, όπως προείπα τους τελευταίους δύο μήνες μου χτύπησε την πόρτα το αργό internet τις ώρες αιχμής. Σαν φανατικός χρήστης του internet και για εργασία και για λόγους ψυχαγωγίας, μου έκοψε τα φτερά. Εκεί που συνήθιζα να κατεβάζω με 90-100 kbbs και να παίζω με ping 220-300 ms. Κατα την διάρκεια της ημέρας κατεβάζω με 10-20kbbs και παίζω με ping 1-2s εννοείτε οχι ταυτόχρονα (πραγμα που για όσους γνωρίζουν απο MMORPG καθιστά αδύνατο το gameplay.) και το περίεργο είναι ότι νωρίς το πρωί η αργά το βράδυ ( μετά τη 1 ) όλα επιστρέφουν στον φυσιολογικό ρυθμό. Και εδω ξεκινάει ο Γολγοθάς με την εξυπηρέτηση της forthnet. Πρώτη Κλήση : Αφού κατάφερα με τα πολλά να πιάσω γραμμή και να εξηγήσω το πρόβλημα μου με διαβεβαίωσαν ότι θα με καλέσει ένας τεχνικός, και αφού τους έδωσα τον αριθμό του κινητού μου, έκλεισα το τηλέφωνο με μία αίσθηση ικανοποίησης για την ευκολία που θα βρεθεί πρόβλημα στην λύση μου. Δεύτερη Κλήση : Μετά από μία βδομάδα και κανένα σημάδι από τεχνικό αποφάσισα να καλέσω ξανά για μία υπενθύμιση του προβλήματος. Μετά από περίπου μισή ώρα αναμονής και αφού ξαναεξήγησα το πρόβλημα μου, η απάντηση ήταν "Δεν γνωρίζουμε γιατί δεν σας έχουν καλέσει ακόμα". Δεν έχασα την ψυχραιμία μου καθώς ήρεμος άνθρωπος χαιρέτησα τον άνθρωπο του τηλεφωνικού, ελπίζοντας ότι θα με καλέσει κάποιος. Τρίτη Κληση: Άλλη μια βδομάδα περνάει χωρίς ίχνος του τεχνικού. Ξανακαλώ , ξαναπεριμένω στην αναμονή, και τελικά τους πείθω να καλέσω εγώ ένα τεχνικό. Περιμένω στην αναμονή 40 λεπτά αυτή την φορά και αφού βρίσκω τον "τεχνικό" η απάντηση στο πρόβλημα του είναι. " Πρέπει να είναι πρόβλημα του ΟΤΕ" Θα προωθήσω το πρόβλημα σας σε αυτούς και θα σας καλέσουμε σε 3 εργάσιμες μέρες. Τέταρτη Κλήση : Μια βδομάδα περνάει και τους καλώ Σάββατο . Απάντηση τεχνικού " Δεν μπορώ να δω το σύστημα Σάββατο, καλέστε την δευτέρα. Πέμπτη κλήση: Εγώ : " Υπήρξε κάποια απάντηση από τον ΟΤΕ? " Τεχνικός : " Ο ΟΤΕ απάντησε πως δεν υπάρχει η γραμμή σας. Και μεταξύ μας όποτε μας το λένε αυτό σημαίνει ότι δεν το κοίταξαν καθόλου. Εγώ : " Και τί πρέπει να κάνω εγώ για να λυθεί το πρόβλημα? Τεχνικός : " Ούτε εγώ μπορώ να κάνω κάτι. Ούτος η άλλος μην περιμένετε πολλά από 1mbbs σύνδεση" Δεν έχω λόγια! Θα ανεχτώ προβλήματα , αλλά όχι κοροϊδία την στιγμή που πληρώνω. Όλα αυτά είναι μία προειδοποίηση για την εξυπηρέτηση της forthnet σε κάποιον που σκέφτεται ποιο provider θα επιλέξει. Και μία απεγνωσμένη έκκληση για βοήθεια σε όποιον αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και έχει κάποια λύση. To modem μου είναι το crypto F-200, έχω κάνει format 2 φορές για να αποκλείσω ενδεχόμενο spyware. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε διαβάζοντας αυτό το post!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 wrong section + double topic http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=293101
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.