GiorGhino Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 ειναι αξιοπιστο να βγαλεις το συστημα εργοστασιου για να βαλεις δικό σου. Δεν εγκυμονει κινδύνους?
Dante80 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ψύξη κάρτας γραφικών χωρίς ανεμηστήρια κτλ. Xεχε...έχω 2 τέτοιες σε 4850, μια reference design sapphire και μια gainward με το αλλαγμένο PCB της palit. Δεν καταλαβαίνει τπτ η accelero, make sure that you get S1 V2...^^ ειναι αξιοπιστο να βγαλεις το συστημα εργοστασιου για να βαλεις δικό σου. Δεν εγκυμονει κινδύνους? Αν εννοείς για εγγύηση, ναι την χάνεις (Who cares though). Η εγκατάσταση είναι σχετικά εύκολη, απλά προσαρμόζεις ramsinks και βάζεις την ψύκτρα. Μια φορά, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να δώσω 175euro για την gigabyte, την στιγμή που με λιγότερα λεφτά φτιάχνω ανώτερo fanless 4850 setup...^^
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Την εγγυηση ειναι το μονο πράγμα που δεν εχεις στα σίγουρα για τη ειχα ρωτησει την ιδια την Leadtek international we do not recommedn modifing the coolin system of the Video Card It would made the officcial guaranty unvalid Αλλα ποιος χεστηκε. Ποτε δεν εχω κρατησει καρτα πανω απο 2 χρόνια (πρωσοπικο ρεκόρ) Αφου υπαρχει ετοιμη με passive cooling γιατι να παιδευομαι να μαθαινω κιαλλες λεπτομερειες? Φτηνη ειναι, καλυτερη απο την δικια μου ειναι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Αλλα ποιος χεστηκε. Ποτε δεν εχω κρατησει καρτα πανω απο 2 χρόνια (πρωσοπικο ρεκόρ) βασικά βγάζεις προσεκτικά την μαμίσια, βάζεις την after market πάλι προσεκτικά και αν πάθει κάτι χτύπα ξύλο ξαναβάζεις την μαμίσια και την στέλνεις RMA...ελάχιστες οι πιθανότητες να το καταλάβουν αν έχεις προσέξει
Dante80 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 βασικά βγάζεις προσεκτικά την μαμίσια, βάζεις την after market πάλι προσεκτικά και αν πάθει κάτι χτύπα ξύλο ξαναβάζεις την μαμίσια και την στέλνεις RMA...ελάχιστες οι πιθανότητες να το καταλάβουν αν έχεις προσέξει Οf course. Επίσης, προσοχή με το αυτοκόλλητο που υπάρχει κάτω από ενα από τα πόδια του backplate της κάρτας, θα το χρειαστείτε επίσης για rma. Μιλάω τυπικά για σπάσιμο εγγύησης, φυσικά και δεν θα πετάξετε το stock cooler. Αφου υπαρχει ετοιμη με passive cooling γιατι να παιδευομαι να μαθαινω κιαλλες λεπτομερειες? Φτηνη ειναι, καλυτερη απο την δικια μου ειναι... Γιατί είναι χειρότερη λύση, σε αυτά τα λεφτά αγοράζεις την GAINWARD HD4850 GOLDEN SAMPLE 1GB που την πατάει κάτω από το ημίχρονο. Την στιγμή που μπορείς να στήσεις καλύτερη σε απόδοση fanless κάρτα, με λιγότερα λεφτά, για μένα το θέμα είναι μονόδρομος. Ένα καλό combo είναι το εξής: SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E DUAL SLOT COOLER RETAIL Arctic Cooling Accelero S1 Rev.2 Vga Cooler THERMALTAKE CL-C0025 VGA RAM HEATSINK BGA 2 COPPER Στα 157euro σύνολο.
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 , σε αυτά τα λεφτά αγοράζεις την GAINWARD HD4850 GOLDEN SAMPLE 1GB που την πατάει κάτω από το ημίχρονο. Μα HD4850 1gb είναι και αυτή που θα πάρω και εγω
Dante80 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Τα golden sample κομμάτια της gainward είναι κάρτες ειδικών αποστολών. Εκτός του ότι έρχονται overclocked από το εργοστάσιο @700/1000, είναι τσεκαρισμένες μια μια για να κλοκάρουν σαν τρελές. Επίσης, κατά παράδοση της gainward έχουν custom σύστημα τροφοδοσίας ρεύματος για πιο stable oc, aftermarket ψύξη με heatpipes, διαλεγμένα chip μνήμης κτλ κτλ. Φυσικά και δεν συγκρίνεται αυτή η κάρτα με την fanless gigabyte που κοιτάς...
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 179€+ το ξεχωριστο cooling. Δεν αλλαζω καρτα για να βελτιώσω επιδόσεις αλλα για να αποφύγω τον θόρυβο. Και απ την στιγμή που και αυτήν που λέω απ την δικια μου 8800GTS και καλύτερη, ειναι τη θεωρω τέλεια. Δεν εχω σκοπο να δωσω παραπανω λεφτα για επιδοσεις. 500€ την πηρα την καρτα πηρα τα χριστουγεννα του 2006 με το που ειχε βγει (και δεν πηρα την GTX μονο και μονο επειδη δεν την ειχαν στα γιαννενα) για να την αλλαξω λόγω επιδώσεων σε 2 χρόνια (ασε κανα χρονο ακόμα)
GiorGhino Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Εννοείς της thermalright. Ναι, είναι, αλλά για OC και high static pressure cooling. Για fanless λειτουργία και silent computing δεν κάνει λόγω κατασκευής (πολύ μικρή απόσταση ανάμεσα στα fins). Δεν υπάρχει (ακόμα) η πασπαρτού ψύκτρα, που κάνει τα πάντα υπό όλες τις συνθήκες. Αυτό το γνωρίζει η TR, γιαυτό και έχει σπάσει την αγορά σε 3 segments (top down SI-128, TRUE 120, HR-01+, και για αντικαταστάτη (αποτυχημένο) της TRUE την IFX-14). Kαι τώρα βγάζει καινούρια σειρά, αλλά τέσπα, βγήκαμε εκτός θέματο Γκουχ.. Γκουχ! Ξεθάψιμο λίγο! Το πρώτο μου! Ναι έχεις δίκιο, με επιβεβαίωσε και η Thermalright αυτοπροσώπος. From: george Sent: Sunday, February 01, 2009 13:53 To: [email protected] Subject: Confused Customer Asking Purchase Advice Mr./Mrs. I'm on a process of making my PC totally silent so about the CPU sector - I have an Intel LGA775 Quad Core CPU - and I want to buy one of your Expensive CPU Coolers for Fanless Usage on Cooling the CPU. However, despite the best Cooler you Have is Ultra 120 eXtreme I was told that the ΗR-01 Plus is specifically designed for fanless use. So, I'm so confused about this. Could you suggest me which CPU Cooler is be best suited for Fanless CPU Cooling ? (price is no matter) I'm sorry about this but i got most confused. Thank you very much for your time. Yours Fatihfully George *********, Greece From: [email protected] Sent: Sunday, February 01, 2009 21:01 To: george Subject: Re: Confused Customer Asking Purchase Advice Hi, The HR-01 series are the ONLY coolers we have that were designed to be used with or without a fan, all the others require the use of a fan. Using any of these without a fan is at the users own risk. TR Support, Bob
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.