Προς το περιεχόμενο

Από 22¨ σε 24¨ Αξίζει η κίνηση?

Vice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ και ενα χρόνο έχω την 22άρα της υπογραφής μου και επειδή μου δώθηκε μια ευκαιρία να την πουλήσω θέλω να ξέρω αν αξίζει η μετάβαση σε 24άρα.

την οθόνη την πήρα 250 ευρώ προσφορά (από 300 που έκανε) και ειμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος. μου την ζητήσανε κοντά στα 150 ευρώ. υπο νορμάλ συνθήκες δεν θα την πουλούσα με τίποτα απλά τώρα με την πρόταση μου μπήκαν διαόλια.

Αξίζει?

Αν ναι πειτε και καμια προταση αγοράς μέχρι το πολυ 400 ευρώ.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν παίζεις games με την 8800 και ανάλυση 1920 χ 1200 χλωμά ;) Αν είχες καμοιά 4870 και πάνω αξίζει 24άρα. Μικρή η διαφορά όμως. Για μένα κράτα την ;)

Δημοσ.

Εγώ θα κρατούσα την 22άρα.

Αν την πουλούσα, θα πρεπε να πάρω μια επίσης καλή 24άρα (αρκετά έξοδα) και μετά από λίγο μια αρκετά καλή κάρτα γραφικών μιας και η 8800GT δε θα την πάλευε στα 1920 (κι άλλα έξοδα). Γιατί να μπω σ αυτή τη διαδικασία για 2";

Δημοσ.

δεν μου πέρασε απο το μυαλό οτι δεν θα την παλεύει η κάρτα. μάλλον την υπερτίμησα την 8800.

πάιζω και παιχνίδια αρκετά συχνά...

2" διαφορά κάνουν το full HD όμως... :-D

Δημοσ.

Πρόσφατα απέκτησα μια 22" Full HD(1920x1080).

Η αύξηση της ωφέλιμης επιφάνειας εργασίας είναι όλα τα λεφτά.

Για εμένα προχώρα άφοβα σε 24" και 1920χ1200.

Όντως στα games θες ισχυρή κάρτα γραφικών.

Αυτή τη στιγμή είμαι με μια 4870 512MB και τουλάχιστον τα παιχνίδια:

Race Driver -Grid

Prince of Persia (2008)

PES 2009

Assassin's Creed

Devil May Cry 4

SBK '08

τα παίζω full σε 1920χ1080 με 8.12 Catalyst και E8500,4GB RAM,Vista x86.

Δε πιστεύω να μετανιώσεις την αγορά πάντως.

Δημοσ.

Μπορει η 24αρα να προσφερει full hd ,αλλα αν ειναι να παρεις παλι ΤΝ πανελ δεν αξιζει η αγορα. Παρε μια οθονη με isp ή pva panel,για να δεις πραγματικα διαφορα στα χρωματα και κατα συνεπεια στις ταινιες,στα παιχνιδια και στα παντα.

Δημοσ.

Ξεχνάτε τον λόγος κόστους προς απόδοση...

Ο φίλτατος ThReSh γράφει πως δεν "αξίζει" TN panel...

Όταν με κάτω από 180€ παίρνεις 22" Full HD με 2ms, DVI,HDMI,VGA εγώ θεωρώ πως είναι αγορά που αξίζει γιατί ο δείκτης κόστος/απόδοσης είναι ελάχιστος.

Δηλ μια αγορά αξίζει αναλόγως των κριτηρίων που έχει θέσει κανείς.

Εν ολίγοις και έχοντας δουλέψει και με άλλα panels τα θεωρώ υπερτιμημένα.

Αλλά εφόσον η τσέπη αντέχει τότε "αξίζει" ο,τιδήποτε πλην TN.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είπα ότι δεν αξίζει το TN Panel αλλά το ότι αν πάει ΠΑΛΙ σε TN Panel δεν αξίζει...

το ότι μια οθόνη είναι 22αρα Full HD με 2ms RT DVI, HDMI, D-SUB δεν μου λέει κάτι...

το θέμα είναι τι χρωματική απόδοση έχει (όχι αν φαίνεται απλά σε κάποιον ότι είναι καλή) τι input lag έχει, πόσο πραγματικά είναι το RT της (γιατί τα 2ms είναι typical) κτλπ κτλπ...

Δημοσ.
Μην ξεχναμε παιδια κ την 24" hp με 1920x1200 αναλυση με pva panel στα 400 ευρω.

Xαλαρα η καλυτερη προταση για 24" απο 300-500 ευρω.

Kατι μου βρωμαει σε αυτη την τιμη. Δεν γινεται ολα τα αλλα μαγαζια να την εχουν 580 και αυτο 400.

Εγω παντως με 380 ευρο θα επαιρνα την 22αρα LP2275W που ειναι χαλαρα η καλυτερη 22αρα(μαζι με την 2231) και εχει τρομακτικες διαφορες σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη 22αρα με ΤΝ πανελ. Στην πραγματικοτητα το αυστηρο cnet που εβαλε 7 στην Τ220 και ειχε παραπονα για τα χρωματα,για την 2275 λεει οτι ειναι η καλυτερη οθονη στα χρωματα που εχουν δοκιμασει ποτε

http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/hp-lp2275w/4505-3174_7-33230410.html?tag=mncol;lst

Δημοσ.

Γιατί σου βρωμάει;

Αυτή τη στιγμή το Mediamarkt πουλάει ένα Windows mobile phone στα 279€ τη στιγμή που όλα τα άλλα καταστήματα/e-shops το έχουν 599€.

Και το έχει με Windows 6.0 Pro και Destinator 7.

Δημοσ.

χωρις να διαβασω τα υπολοιπα posts λεω ότι αξίζει ασυζητητή αν βλεπεις Full HD (1080i η 1920Χ1080) ταινιες καθως επίσης και για παιχνίδια (αν δεχτεις σε λιγο καιρο να αναβαθμισεις και την VGA σου)

Αμα μπορεις παρε eizo, δουλευα σε φωτογραφειο με τετοια.

ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ 175 ΜΟΙΡΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ

Δημοσ.

κατα ποσο ομως τη χρειαζομαστε ολοι μας μια τετοια οθονη?

μπορει να εχεις δικιο στην ποιοτητα, αλλα ειναι υπερβολη για τον μεσο χρηστη.

edit: ειμαι ετοιμος να παρω νεο pc με ati 4870 και σκεφτομαι για 24" ή 26". προτεινεται καποιο μονιτορ, non-tn, στην αθηνα, ωστε να μην μπλεξω με ταχυδρομεια κλπ, ΑΝ κατι παει στραβα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...