Προς το περιεχόμενο

Νέο PC για χρήση Photoshop έως 550 ευρώ

motocross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω υπολογιστή μέχρι 550 ευρώ για να τον χρησιμοποιήσω κυρίως για επεξεργασία φωτογραφίας (Photoshop) και ίσως και για το premier (έχω μια παλιά έκδοση) για κάποια ερασιτεχνικά video. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα πακέτο?? Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε! Μήπως μπορεις να μου προτείνεις κατι που να μπορώ να το παραγγείλω από ένα κατάστημα (πχ E Shop ή Πλαίσιο)γιατί δεν μπορώ να το συναρμολογίσω μόνος?

Δημοσ.
Ευχαριστώ φίλε! Μήπως μπορεις να μου προτείνεις κατι που να μπορώ να το παραγγείλω από ένα κατάστημα (πχ E Shop ή Πλαίσιο)γιατί δεν μπορώ να το συναρμολογίσω μόνος?

Είτε από Eshop πάρεις τα κομμάτια είτε από Πλαίσιο στα συναρμολογούν οι ίδιοι αν τους το ζητήσεις. Δεν γνωρίζω όμως αν σε χρεώνουν κάτι, αυτό θα πρέπει να το ρωτήσεις.

EDIT: Επίσης, επειδή τα 542€ μου φάνηκαν πολύ λίγα για μηχάνημα που θα τρέχει Photoshop και Priemiere, παρατήρησα ότι ο φίλος Dante80 δεν έχει συμπεριλάβει και κάρτα γραφικών χεχε, και εφόσον δεν θα παίζεις (απαιτητικά) παιχνίδια, με 50-60 ευρώ παραπάνω την κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.

Δημοσ.

Μα δεν έχει ανάγκη την κάρτα γραφικών, η μητρική έχει ενσωματωμένη την καλύτερη IGP στην αγορά, την 3300...γιαυτό τον λόγο και στην περίπτωση του intel οption, έχω συμπεριλάβει κάρτα γραφικών μαζί με την p43 μητρική...^^

Φίλε motocross, αν τα πάρεις από ένα μόνο μαγαζί αφενός θα πληρώσεις περισσότερα, αφετέρου είναι αδύνατον να βρεις όλα τα κομμάτια που σου έχω βάλει. Για παράδειγμα, η αντίστοιχη παραγγελία ΜΟΝΟ από e-shop, θα ήταν ως εξής:

COOLERMASTER RC-534-KKN2-GP CENTURION 534 PLUS BLACK

CHIEFTEC CTP-500-12G GREEN SERIES 500W

AMD PHENOM II X4 920 2.8GHZ QUAD-CORE BOX

MSI KA790GX

KINGSTON KHX6400D2K2/4G DDR2 4GB (2X2GB) PC6400 800MHZ HYPERX DUAL CHANNEL KIT

WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA

SAMSUNG DVD-RW SH-S223F BLACK BULK

To κόστος τώρα ανέβηκε από 542 σε 590, και έχεις και χειρότερες μνήμες.

• Moderators
Δημοσ.

Η χρεωση στο e-shop ειναι 0 αν παρεις ολα τα κομματια απο εκει και ζητησεις να σου κανουν τη συνθεση.

Απλα μπορουν να στο καθυστερησουν ακομα 2-3 μερες το μηχανημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...