Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή συσκευής σε κατάστημα VODAFONE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμμ.. χαίρετε, ονομάζομαι κύριος τάδε, με θυμάστε πισυεύω, ηρθα πριν 2 μέρες και παρέλαβα μια Μερτσέντα.. Ξέρετε, έχω ένα πρόβλημα, διαπίστωσα πως το αμάξι δεν μου αρέσει και θα ήθελα να το αλλάξω.. Μπορώ?..

Έλεος ρε συγγραφέα του συγκεκριμένου τόπικ, είσαι σοβαρός? 'Eχεις ζήσει και στο νησί ε?.. Που ταδες αυτα που λες στην Βρετανία? Γιατί και εγώ εκεί είμαι και τα πράγματα είναι χειροτερα απο την Ελλαδα..

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Εμμ.. χαίρετε, ονομάζομαι κύριος τάδε, με θυμάστε πισυεύω, ηρθα πριν 2 μέρες και παρέλαβα μια Μερτσέντα.. Ξέρετε, έχω ένα πρόβλημα, διαπίστωσα πως το αμάξι δεν μου αρέσει και θα ήθελα να το αλλάξω.. Μπορώ?..

Έλεος ρε συγγραφέα του συγκεκριμένου τόπικ, είσαι σοβαρός? 'Eχεις ζήσει και στο νησί ε?.. Που ταδες αυτα που λες στην Βρετανία? Γιατί και εγώ εκεί είμαι και τα πράγματα είναι χειροτερα απο την Ελλαδα..

μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα...

τουλάχιστον στην περίπτωση του αμαξιού υπάρχει και το test drive

Δημοσ.
μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα...

τουλάχιστον στην περίπτωση του αμαξιού υπάρχει και το test drive

Προιόντα είναι και τα 2. Για το αμάξι υπάρχει το τεστ ντραιβ κα για τα κιν. υπάρχουν τα νταμις στα καταστήματα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Προιόντα είναι και τα 2.

αυτό στην πραγματικότητα δεν ισχύει, άλλη συμπεριφορά έχουν για τα αμάξια και άλλη για προϊόντα πληροφορικής πχ...

στην Αμερική μάλιστα είναι ακόμα περισσότερα τα προϊόντα που επιστρέφεις για "πλάκα"...

Για το αμάξι υπάρχει το τεστ ντραιβ κα για τα κιν. υπάρχουν τα νταμις στα καταστήματα.

ναι ίδιο είναι το test drive που το παίρνεις και κάνεις ουσιαστικά "ότι θες" με τα "ντάμις" στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας που πρέπει να κάθεσαι όρθιος μέσα στον κόσμο και να ψάχνεις όλα τα features ενός κινητού?

Δημοσ.

Δεν ξέρω για Αμερική, μόνο για Ελλαδα/ΓιουΚει γνωριζω.

Όσο μπορείς να μάθεις ένα αυτοκίνητο μέσω ενός τεστ ντραιβ(είτε είναι 4-5 ώρες είτε είναι 2 μέρες) τόσο μπορείς να μάθεις και ένα κιν. απτα νταμις.

• Super Moderators
Δημοσ.
Όσο μπορείς να μάθεις ένα αυτοκίνητο μέσω ενός τεστ ντραιβ(είτε είναι 4-5 ώρες είτε είναι 2 μέρες) τόσο μπορείς να μάθεις και ένα κιν. απτα νταμις.

δυστυχώς όχι (μπαταρία, κλήσεις, ποιότητα ηχείων κτλπ κτλπ)...anyway...

Δημοσ.

σχετικα με το αυτοκινητο παντως μπορεις να το ακυρωσεις ΠΡΙΝ το παραλαβεις αν δεν σου αρεσει, φιλη παρηγγειλε polo οπου ηρθε τελειως διαφορετικο χρωμα (αντι για κοκκινο ηρθε ενα βυσσινη) και αν ειχε παει να το δει στο υπογειο πριν το πληρωσει θα ειχε καθαρισει...

επισης αυτοκινητο μπορεις να γυρισεις και μετα την αγορα αν σου βγαλει βλαβη (εμενα εχει ηδη βγαλει η βλάβες αλλα ήταν αναμενόμενες οποτε ειχα προετοιμαστει ψυχολογικα)

Δημοσ.

Λοιπον, αν και ξεκινησα το θεμα δεν περιμενα τετοια ανταποκριση. Ομως εχω να σχολιασω τα εξης:

1. Σε αλλες χωρες δεχονται επιστροφες και για αθτο τον λογο εχουν και παραρτηματα με μεταχειρισμενες συσκευες και ανοιγμενες συσκευασιες, ποιο ειναι το κακο? Μπορει καποιος να ισχυριστει οτι χανουν οι εταιριες απο αυτο? Ελεος, η τιμη της τεχνολογιας ειναι απολυτα σχετικη. Τα προιοντα που πουλιουνται τιμη Α σημερα ειναι λογω οτι ειναι καινουρια και οχι λογο του κοστους κατασκευης που ειναι το ελαχιστο κλασμα της τελικης τους τιμης.

2. Επειδη καποιοι ειτε ειναι εγκαθετοι εταιριων ειτε γουσταρουν να ειναι κοροιδα και πιστευουν οτι οι εταιριες κανουν σωστη ενημερωση για τα προιοντα τους να ρωτησω σε καποιο κινητο, μια που απο εκει ξεκινησε η συζητηση, οταν σου λενε χρονο αναμονης 300 ωρες ητοι 12 μερες ποσο χρονο αναμονης πραγματικα εχουν? Σε μερικες συσκευες ακομα και 2 μερες και το δεχονται αυτο? Υπαρχει περιπτωση να το ανακαλυψουν αυτο απο τα ντεμος η τα νταμις του μαγαζιου? Δε νομιζω.

3. Καποιος ειπε για παπουτσια, αν παρεις παπουτσια στις Ηνωμενες Πολιτειες ειναι η πιο δυσκολη περιπτωση να τα γυρισεις πισω φορεμενα. Αν ομως σου χτυπησουν τα ποδια η σου δημιουργησουν καποο προβλημα τα παιρνουν πισω γιατι φοβουνται ακομα και την μηνυση. Το ξερω διοτι και εχω παει 2 φορες ταξιδι εκει και διοτι εχω πολλους συγγενεις που ζουν εκει.

4. Τωρα αναφορικα με οσους λεγαν για το οτι μπορει να παρεις ενα προιον, καμερα, ρουχο οτιδηποτε το χρησιμοποιησεις και μετα το γυρισεις πισω κανοντας την δουλεια σου πιστευω οτι ο νομος θα επρεπε να προστατευει τον καταναλωτη και οχι την εταιρια διοτι ειναι θεμα του κατα ποσο πιστευουμε οτι ο καταναλωτης ειναι ανηθικος στις πραξεις του η οχι. Αν σε ολες τις συναλλαγες ο καταναλωτης θεωρειτε εκ προοιμιου ανηθικος σε λαθη της συναλλαγης ενω η εταιρια -η οποια σημειωταιο εχει και δυσαναλογα τεραστιο νομικο τμημα απο πισω της- εχει το δικαωμα να αλλαξει τους ορους της συναλλαγης κατα πως την συνφερει και εμεις σαν καταναλωτες και προτιστως ως πολιτες το δεχομαστε αυτο τοτε ειμαστε αποκλειστικοι υπαιτιοι της μοιρας μας.

Αυτα που γραφω παραπανω αποτελουν προσωπικες μου αποψεις και οχι θεσεις οι οποιες στηριζονται στην ελληνικη νομοθεσια ως εχει σημερα οποτε πατακαλω μην μου λετε αδικα αν εχω δικιο η αδικο. Εχω ομως καθε δικαιωμα να ζηταω οπως και ολοι μας να βελτιωνονται οι συνθικες των συναλλαγων μας και να ειναι ισες τουλαχιστων με αυτες αλλων χωρων. Οποτε οποιος μου πει να παω να ζησω σε αυτες τις χωρες η απαντηση μου ειναι να παει αυτος να ζησει στην Αφρικη (συγνωμη προκαταβολικα στους Αφρικανους)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...