Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή συσκευής σε κατάστημα VODAFONE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλακα κανεις ετσι?

Οταν καποιος γειτονας κανει φασαρια ποιον καλεις?

Σε ενα τροχαιο ποιον καλεις?

Οταν δεν σου γυρναει ρεστα ενας περιπτερας ποιον καλεις?

Εδω μου χουν φερει την αστθνομια επειδη γαβγιζε ο σκυλος μου! Δεν θα ερχοταν σε σοβαρες οικονομικες διαφορες?

Δεν σου λεω οτι δεν ειναι τραβηγμενο, αλλα στο επομενο προβλημα που εχεις παρεμφερης φυσης κ καλεσεις την αστυνομια κ δεν βρεις λυση, σου επιστρεφω εγω οτι ποσο θελεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σε αστικής φύσης διαφορές δεν πρέπει και δεν μπορεί να επιλαμβάνεται η αστυνομία. Σιγά μην έρθει η αστυνομία επειδή εσύ λες ότι εγώ σου χρωστάω χρήματα...

Για αυτές τις διαφορές, αρμόδια είναι τα αστικά δικαστήρια.

Η αστυνομία επιλαμβάνεται, ως επί το πλείστον, για ποινικά αδικήματα, όχι για διαφορές μεταξύ πολιτών (αστικές διαφορές).

Δημοσ.
Πλακα κανεις ετσι?

Οταν καποιος γειτονας κανει φασαρια ποιον καλεις?

Σε ενα τροχαιο ποιον καλεις?

Οταν δεν σου γυρναει ρεστα ενας περιπτερας ποιον καλεις?

Εδω μου χουν φερει την αστθνομια επειδη γαβγιζε ο σκυλος μου! Δεν θα ερχοταν σε σοβαρες οικονομικες διαφορες?

Δεν σου λεω οτι δεν ειναι τραβηγμενο, αλλα στο επομενο προβλημα που εχεις παρεμφερης φυσης κ καλεσεις την αστυνομια κ δεν βρεις λυση, σου επιστρεφω εγω οτι ποσο θελεις

Μαλλον εσυ κανεις πλακα.....Ναι σε φασαρια φωναζουμε την αστυνομια οπως και σε τροχαιο αλλα για να επιβαλει την ταξη για να μην συμβουν χειροτερα ή για να καταγραψει και μονο τις μαρτυριες σε τροχαιο . Ποτε δεν λεει ποιος φταιει !!!!

Οι διαφορες στα δικαστηρια !!!!

Κοια την απαντηση του paredwse που τον ευχαριστω .

Δημοσ.

Το ως επι το πλειστον που γραφεις αναιρει το επιχειρημα σου.

Κανεις ποινικο αδικημα οταν κανεις παρτυ κ ερχεται η αστυνομια για συστασεις?

Εισαι αυτοματα καταδικος του ποινικου κωδικα οταν στο παρκαρισμα δεν προσεξεις κ χτυοησεις το μπροστινο σου κ ερχεται η αστυνομια επειδη ο αλλος την καλει?

Σε ποια χωρα ζειτε κ τα γραφετε αυτα?

Και προφανως για να πας στα δικαστηρια θα πρεπει να κανεις μηνυση στο συγκεκριμενο καταστημα. Νομιζεις δεν θα ρθουν εκει για να συλλεξουν αποδειξεις κ μαρτυριες κ για να πας μετα στο τμημα για την μηνυση? Καλα...

Τελος παντων ο καθενας εχει τη γνωμη του, το ζητημα ειναι οτι ενω πιστευω οτι σαν καταναλωτες πρεπει να εχουμε κατανοηση κ να επιδεικνύουμε καλη πιστη, μερικες φορες ερχεσαι αντιμετωπος με τετοια αναιδεια κ χλευασμο απο υπαλληλους, που θεωρω την αστυνομια ως τραβηγμενη αλλα οχι ακραια λυση.

Κ εν τελει ποιος απο σας ειναι νομικος και ειστε τοσο σιγουροι? Εγω σας λεω μαρτυρια γνωδτου μου

Δημοσ.

Εισαι αυτοματα καταδικος του ποινικου κωδικα οταν στο παρκαρισμα δεν προσεξεις κ χτυοησεις το μπροστινο σου κ ερχεται η αστυνομια επειδη ο αλλος την καλει?

Σε ποια χωρα ζειτε κ τα γραφετε αυτα?

Και προφανως για να πας στα δικαστηρια θα πρεπει να κανεις μηνυση στο συγκεκριμενο καταστημα. Νομιζεις δεν θα ρθουν εκει για να συλλεξουν αποδειξεις κ μαρτυριες κ για να πας μετα στο τμημα για την μηνυση? Καλα...

Τελος παντων ο καθενας εχει τη γνωμη του, το ζητημα ειναι οτι ενω πιστευω οτι σαν καταναλωτες πρεπει να εχουμε κατανοηση κ να επιδεικνύουμε καλη πιστη, μερικες φορες ερχεσαι αντιμετωπος με τετοια αναιδεια κ χλευασμο απο υπαλληλους, που θεωρω την αστυνομια ως τραβηγμενη αλλα οχι ακραια λυση.

Κ εν τελει ποιος απο σας ειναι νομικος και ειστε τοσο σιγουροι? Εγω σας λεω μαρτυρια γνωδτου μου

Επειδη πιθανον δεν γνωριζεις αλλα εγω τυχαινει και λογω παλαιοτητος εδω μεσα να ξερω ο paredwse ειναι νομικος οποτε καταλαβαινεις (ελπιζω) οτι οτι λεει ισχυει.

Δημοσ.
Μαλλον εσυ κανεις πλακα.....Ναι σε φασαρια φωναζουμε την αστυνομια οπως και σε τροχαιο αλλα για να επιβαλει την ταξη για να μην συμβουν χειροτερα ή για να καταγραψει και μονο τις μαρτυριες σε τροχαιο . Ποτε δεν λεει ποιος φταιει !!!!

Οι διαφορες στα δικαστηρια !!!!

Κοια την απαντηση του paredwse που τον ευχαριστω .

Ρε παιδια διαβαζουμε τι γραφει ο αλλος πριν ποσταρουμε. Ποιος σου ειπε οτι θα πει η αστυνομια ποιος φταιει? Θα την καλεσεις για να υποβαλλεις μηνυση. Δηλαδη αν ειναι Η/Υ 2500 Ευρω η αστυνομια δεν θα ρθει? Για να διαευθετησει το θεμα και να καταγραψει το συμβαν? Οκ παω πασο. Δηλαδη ποια λυση προτεινεις εσυ? Δικαστηριο..δηλ παλι αστυνομια για μηνυση η εξωδικο μεσο δικηγορου. Α δεν καταλαβαινομαστε εδω νομιζω

Δημοσ.
Ρε παιδια διαβαζουμε τι γραφει ο αλλος πριν ποσταρουμε. Ποιος σου ειπε χρυσο μου αγορι οτι θα πει η αστυνομια ποιος φταιει? Θα την καλεσεις για να υποβαλλεις μηνυση. Δηλαδη αν ειναι Η/Υ 2500 Ευρω η αστυνομια δεν θα ρθει? Για να διαευθετησει το θεμα και να καταγραψει το συμβαν? Οκ παω πασο. Δηλαδη ποια λυση προτεινεις εσυ? Δικαστηριο..δηλ παλι αστυνομια για μηνυση η εξωδικο μεσο δικηγορου. Α δεν καταλαβαινομαστε εδω νομιζω

Διαβασε τι λεει ο paredwse που ξαναλεω οτι ειναι νομικος και μετα ξαναγραψε.

Το δικαστηριο δυστυχως ειναι μονοδρομος για την εστω αμφιβολη απονομη διακιοσυνης.

Υ.Γ Ταδε εφη το "χρυσο αγορι" !!!!

Δημοσ.

Αν κανω λαθος θα χαρω να ακουσω με ονομ/νυμο τα αρθρα του συγκεκριμενου νομου.

Επικληση στην αυθεντια χωρις κανενα επιχειρημα ειναι ευκολο να κανουμε ολοι.

Δηλαδη αν παρεις τηλεφωνο κ την καλεσεις επι τοπου για να υποβαλλεις μηνυση δεν θα ερθει?

Δημοσ.
Αν κανω λαθος θα χαρω να ακουσω με ονομ/νυμο κ τα αρθρα του συγκεκριμενου νομου

Δεν ξερω αν θελει γιατι φυσικα και μπορει ο paredwse , εγω δεν μπορω, να αναφερει αρθρα κλπ αλλα γιατι αυριο δεν ρωτας τον δικο σου δικηγορο ???

Μην με αναγκασεις να σου απαντησω με την υπογραφη του paredwse .

Καληνυχτα γιατι στις 5 ξυπναω !!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, λέγεται διατάραξη κοινής ησυχίας. Αστυνομική Διάταξη 3/96. :-)

Φθορά ξένης ιδιοκτησίας (άρθρο 372 του Ποινικού Κώδικα). :-)

Όοοοταν κάνεις την όποια μήνυση (για ποιό αδίκημα άραγε;), θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση και θα καλέσουν τους υπεύθυνους του καταστήματος για κατάθεση.

Νομική Αθηνών.

Στο χώρο από το 1995. :-)

Δημοσ.

#paredwse

χαιρομαι που ησουν τοσο διαφωτιστικός και παραδεχομαι το λαθος μου τοτε (η μαλλον τη λαθος πληρηφορηση)

Θα επρεπε να αναφερεις την ιδιοτητα σου γιατι ετσι αποκτα βαρυνουσα σημασια η αποψη σου.

Δεν ειδα αν τοποθετήθηκες για το ζητημα των επιστροφων αν απο νομικης πλευρας στεκει (το οποιο ομως ισχυει επι του πρακτέου)

#γιαννης Καλο ξυπνημα!

Υ.Γ. Το ''χρυσο μου αγορι'' το διεγραψα πριν ποσταρεις απ οτι ειδες το εγραψα λογω ταχυτητας.

• Super Moderators
Δημοσ.

@ Chris_85: Το μεγαλείο ενός ανθρώπου φαίνεται όχι όταν έχει δίκιο αλλά όταν παραδέχεται ένα λάθος του. Με το μήνυμά σου το έδειξες αυτό. :-)

Για να είμαστε ειλικρινείς και σωστοί, η Αστυνομία πιθανόν να έρθει αν την καλέσεις, θα καταγράψει τα παράπονά σου και θα καταχωρήσει το όλο περιστατικό στα βιβλία συμβάντων. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα περαιτέρω αν δεν καταθέσεις μήνυση για κάποιο αδίκημα (πχ απάτη).

;)

Δημοσ.

#γιαννης Καλο ξυπνημα!

Υ.Γ. Το ''χρυσο μου αγορι'' το διεγραψα πριν ποσταρεις απ οτι ειδες το εγραψα λογω ταχυτητας.

Καλημερα !!!!!:-D:-D:-D Το θεμα τω επιστροφων απο νομικης αποψης οντως θελει κουβεντα !!!!

Δημοσ.

Μολις γυρισα απ εξω καλημερα κ καλη δουλεια Γιαννη(αν κ θα πρεπε να διαβαζω απ το πρωι για την εξεταστικη)!

paredwse εχω μαθει οταν συζηταω να μαθαινω απο την αντιθετη αποψη. (στο συγκεκριμενο θεμα σιγουρα δεν εκφραστηκα με σαφηνεια ως προς αυτο π ηθελα να πω (ουσιαστικα χρησιμοποιηση της αστυνομιας ως μεσο πιεσης κυριως-κ οχι για να επιλυσει καμια διαφορα). Εξαλλου κομπλεξικος δεν ειμαι οταν καποιος ξερει κατι παραπανω, νομιζω ειναι χαρα ολων μας να μαθαινουμε. Αυτο κ ουτε μεγαλεια ουτε τπτ!! :)

Παντως εγω ειμαι ετοιμος κ μαζι με μενα πιστευω κ το υπολοιπο φορουμ να σου στησουμε αδριαντα αν μας απαντησεις 5-6 ερωτησεις που εχουν ολα τα παιδια σχετικα με τα δικαιωματα μας ως καταναλωτες, π.χ. στο σερβις αν ισχυει το 15μερο κτλ, ωστοσο κτλβαινουμε ολοι οτι δεν εχεις καμια υποχρεωση και ουτε θα στο ξανααναφερω η θα γινω πιεστικος, καλημερα!

Δημοσ.
Μολις γυρισα απ εξω καλημερα κ καλη δουλεια Γιαννη(αν κ θα πρεπε να διαβαζω απ το πρωι για την εξεταστικη)!

paredwse εχω μαθει οταν συζηταω να μαθαινω απο την αντιθετη αποψη. (στο συγκεκριμενο θεμα σιγουρα δεν εκφραστηκα με σαφηνεια ως προς αυτο π ηθελα να πω (ουσιαστικα χρησιμοποιηση της αστυνομιας ως μεσο πιεσης κυριως-κ οχι για να επιλυσει καμια διαφορα). Εξαλλου κομπλεξικος δεν ειμαι οταν καποιος ξερει κατι παραπανω, νομιζω ειναι χαρα ολων μας να μαθαινουμε. Αυτο κ ουτε μεγαλεια ουτε τπτ!! :)

Παντως εγω ειμαι ετοιμος κ μαζι με μενα πιστευω κ το υπολοιπο φορουμ να σου στησουμε αδριαντα αν μας απαντησεις 5-6 ερωτησεις που εχουν ολα τα παιδια σχετικα με τα δικαιωματα μας ως καταναλωτες, π.χ. στο σερβις αν ισχυει το 15μερο κτλ, ωστοσο κτλβαινουμε ολοι οτι δεν εχεις καμια υποχρεωση και ουτε θα στο ξανααναφερω η θα γινω πιεστικος, καλημερα!

Καλημερα και απο την δουλεια !!!!!Το θεμα των εγγυησεων κλπ κλπ κλπ θελει ενα νομο να εφαρμοζεται ο νομος !!!! Αλλα μαλλον σκοπιμα δεν τον κανουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...