telcomfreak Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ψαχνω εναν smtp server που να εχει την δυνατοτητα να ρυθμιζω ποσα email την ωρα να μπορει να στελνει . Ο λογος ειναι οτι εχω ενα forum 1700 ατομων και ο hosting provider μου επιτρεπει 500 email την ωρα . Οταν στελνω μαζικο email απο την phpbb στελνονται μονο τα πρωτα 500 και τα υπολοιπα χανονται . Οποτε ειπα να βρω εναν smtp server που να τον ρυθμισω να στελνει μεχρι 500 την ωρα μεσω του hosting ωστε να μην εχω προβλημα . Ξερετε να μου προτεινετε καποιον ?
Blondeamon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εννοείς λογισμικό για να στήσεις στο μηχάνημα σου? Ή να βρείς κάποιον δωρεάν για να στέλνεις τόσα μυνήματα?
telcomfreak Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 λογισμικο θα ειναι ιδανικο τωρα αν ξερετε κατι στο internet δωρεαν που πιστευετε οτι κανει δεν θα πω οχι
vassilisred Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ισως σε καλυψει το Phplist (http://www.phplist.com/). Ειναι δωρεαν εφαρμογη διαχειρισης newsletter που εγκαθισταται στον hosting server. Καποτε ασχοληθηκα λιγο με αυτη, και θυμαμαι οτι είχε τη δυνατοτητα να οριζεις ποσα mail θα στελνει ανα ώρα.
telcomfreak Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ισως σε καλυψει το Phplist (http://www.phplist.com/). Ειναι δωρεαν εφαρμογη διαχειρισης newsletter που εγκαθισταται στον hosting server. Καποτε ασχοληθηκα λιγο με αυτη, και θυμαμαι οτι είχε τη δυνατοτητα να οριζεις ποσα mail θα στελνει ανα ώρα. το εχω δοκιμασει και μπορεις να το ρυθμισεις ποσα να στελνει , το μονο προβλημα που εχω ειναι με τα ελληνικά ! Τα στελνει κινεζικα !
vassilisred Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Το προβλημα με τα ελληνικα - κινεζικα ειναι συνηθισμενο και υπάρχει λυση. Ειναι θεμα κωδικοποιησης των χαρακτηρων μεταξυ mysql - php - html. Πιθανότατα η mysql χρησιμοποιει utf8, οποτε αντιστοιχα πρεπει να οριστουν και οι σελιδες σου. Αν κανεις ενα search στο φορουμ, πιστευω θα βρεις περισσοτερες πληροφοριες για το πως γινεται αυτο.
gvard Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Παρόμοια ρύθμιση έχω και εγώ στους servers μου αλλά οι πελάτες ξεπερνούν αυτό τον περιορισμό από μία συγκεκριμένη ρύμθιση στο forum τους (εχω πελάτη με 7000+ μέλη που στέλνει χωρίς κανένα πρόβλημα). Γιατί δεν ψάχνεις στο forum του προγράμματος που χρησιμοποιείς για να δεις και οι υπόλοιποι αν (και πώς) έχουν ξεπεράσει παρόμοια ρύθμιση;
Dr_Michael Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Στο SMF forum στην αποστολή ενημερωτικών email στα μέλη, υπάρχει χρονοκαθυστέρηση ώστε να μην επηρεάζεται από το όριο του server. Μήπως υπάρχει κάποιο τέτοιο hack στο phpbb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.