Προς το περιεχόμενο

Mητρική foxconn και ram DDR2.

REMAZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα/σπέρα σε όλους του Φόρουμ και χρόνια πολλά.

Εχω ένα θέμα με τη μητρική μου foxconn και 2 ram ddr2 που αγόρασα.Είναι χρονισμένες στα 667 ενω μετά είδα οτι το manual της foxconn -μονελο p4m88p7ma- έλεγε πως υποστιρίζει ddr2 στα 533. Μπορώ να κάνω κατι με χρονισμούς ή νεους drivers μητρικής ή τζάμπα τα λεφτά που έδωσα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θα τις τρέξει αυτόματα στα 533. Δες τη σελίδα της foxconn αν έχει βγάλει bios update. Αλλά δε θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
Θα τις τρέξει αυτόματα στα 533. Δες τη σελίδα της foxconn αν έχει βγάλει bios update. Αλλά δε θα έχεις πρόβλημα.

Απλά το παιδί ρωτούσε αν γίνετε να τις χρονίσει στα 667

Δημοσ.

Δοκίμασα και αυτόπυο λέεο ο SwAToNeR και δεν τις αναγνωρίζει καν. Δηλαδη με το που τις εγκαθιστώ στα slots, δεν κάμει ούτε boot. Απολυτη νέκρα. Και το δοκιμασα και μονες τους και σε συνδιασμο με τις παλιές ddr1.

Δημοσ.

παιρνει ddr1 kai ddr2 η μητρικη? λογικα αν ειναι απο τα τελευταια μοντελα δεν νομιζω να δεχεται ddr1.

παντος και εγω που την δωκιαμασα την σαν μητρικη δεν εδινε σωστα volt και κρασσαρε συνεχεια.

δεν θελω να σε επηρρεασω με τα παραπανω, αλλα αυτοματα θα παιρνει τις μνημες στα 533 και αμα τις κανεις μονο o/c θα παρουν λιγα Mhz στα 540-550. αν εχεις αλλη μνημη στο ddr2 δοκιμασε την

Και το δοκιμασα και μονες τους και σε συνδιασμο με τις παλιές ddr1.

αν παιρνει και ddr1 kai ddr2 δεν νομιζω οτι μπορεις να βαλεις και τις 2 γιατι αναγνοριζουν μονο ενα προτυπο τι φορα.

μαλλον τσαμπα τα εδωσες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...