Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό για Intel Celeron

sarisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!

Θέλω να ρωτήσω αν αυτό το τροφοδοτικό θα δουλέψει κανονικά σε ένα σχετικά παλιό σύστημα με Intel Celeron cpu 4-5 ετών (2.00 GHz αν θυμάμαι καλά).

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ειναι ενταξει με τοσα watt, δεν θα εχεις προβλημα. Βεβαια εξαρταται ποσους δισκους θες να βαλεις πανω, δλδ πρεπει να μας πεις ολη τη συνθεση σου

Δημοσ.
Ειναι ενταξει με τοσα watt, δεν θα εχεις προβλημα. Βεβαια εξαρταται ποσους δισκους θες να βαλεις πανω, δλδ πρεπει να μας πεις ολη τη συνθεση σου

Δεν έχει κάτι τρομερό επάνω το μηχάνημα, έναν 40άρη IDE και έναν SATA 240άρη με έναν SATA PCI controller. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν θα είναι συμβατό με το εν λόγω μηχάνημα ως προς τη συνδεσμολογία.

Δημοσ.

Αν μπορεις πες μου ποια μητρικη εχεις ωστε να το δουμε, επισης ποσα χρηματα θες να δωσεις για τροφοδοτικο ωστε να δουμε αν υπαρχει καμια αλλη επιλογη ;)

Δημοσ.

Απ τη στιγμή που ναι 20/24 η σύνδεσή του με τη μητρική (βασικά όλα έτσι είναι αν δεν κάνω λάθος) δε θα υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας.

Δημοσ.

Δε διαφωνώ ότι είναι καλό αυτό που παραθέτεις ArisG88 αλλά λογικά είναι και πιο ακριβό απ ολόκληρο το υπόλοιπο σύστημα στο οποίο θα μπει :>

Δημοσ.
Δε διαφωνώ ότι είναι καλό αυτό που παραθέτεις ArisG88 αλλά λογικά είναι και πιο ακριβό απ ολόκληρο το υπόλοιπο σύστημα στο οποίο θα μπει :>

Ναι δεν εχεις τοσο αδικο σε αυτο που λες ;)

Αλλα αν ειναι συστημα για καθημερινη χρηση σαν κυριος υπολογιστης, ειναι μια πολυ καλη λυση :-)

Δημοσ.
Ναι αν το τροφοδοτικο ειναι 20/24 pin συμβατο δεν υπαρχει προβλημα. Επισης αν θες ενα καλο τροφοδοτικο προτεινω αυτο εδω http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1141465&catalog=20&category=69977705

Καλό μεν, ακριβό δε για το μηχάνημα που το θέλω χεχε.

Αυτό παρά είναι φτηνό για να πω την αλήθεια, ψάχνω κάτι γύρω στα 40 ευρώ, οπότε μάλλον θα πάρω αυτό που έγραψα στο πρώτο μου ποστ εφόσον τα pins ταιριάζουν :-) . Το PC χρησιμοποιείται κυρίως για μουσική, internet και κάνα DVD που και που (no games), οπότε δεν θέλω κάτι το πολύ καλό ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...