Προς το περιεχόμενο

Maggie Gyllenhaal

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα προφίλ της εδώ :

http://en.wikipedia.org/wiki/Maggie_Gyllenhaal

http://www.imdb.com/name/nm0350454/

Είναι η κοπέλα που κάνει την Rachel στο Batman : The dark Knight και την elizabeth darko στο Donnie Darko, όπως επίσης σε πολλούς ρόλους ακόμα.

Ο λόγος που την αναφέρω είναι οτι την βρίσκω σέξυ κ πολύ γλυκιά!

Θα ήθελα να μάθω αν αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι καρμπόν με μία πρώην μου ή ότι είναι αντικειμενικώς όμορφη. :o

Δημοσ.

Spank μήπως ; :P

Εκτός από τις σκηνές που μου άρεσαν, γενικά το όλο s & m κομμάτι της ταινίας και οι διαταραγμένοι ψυχικοί κόσμοι των χαρακτήρων μου άφησαν πικρή γεύση.Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε.Ξενέρωσα :(

• Super Moderators
Δημοσ.

spank/slap ότι θες πέστο :P

από ότι θυμάμαι έπαιζε και ο Alan Shore από το Boston Legal :o

Δημοσ.
Εκτός από τις σκηνές που μου άρεσαν, γενικά το όλο s & m κομμάτι της ταινίας και οι διαταραγμένοι ψυχικοί κόσμοι των χαρακτήρων μου άφησαν πικρή γεύση.Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε.Ξενέρωσα :(

Είσαι ακόμα ερωτευμένος, γι'αυτό.

Δημοσ.

Μα σαν soft πορνό στο προτείναμε, όχι σαν δράμα. Εννοείται μάπα είναι.

Δημοσ.

το όλο s & m κομμάτι της ταινίας και οι διαταραγμένοι ψυχικοί κόσμοι των χαρακτήρων μου άφησαν πικρή γεύση.Ξενέρωσα :(

Ας έπλενες τα δόντια σου μετά το S&M

• Super Moderators
Δημοσ.
Σαν γουρουνιτσα ειναι....:devil:

Πιο ωραιος ειναι αδερφος της ο Jake...:P

ΟΠΑ ΟΠΑ...

ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΟΛΟΙ! :P

Δημοσ.
Σαν γουρουνιτσα ειναι....:devil:

Πιο ωραιος ειναι αδερφος της ο Jake...:P

Γι αυτό είναι ακριβώς που μου αρέσει lol.Όσο για το ερωτευμένος με την πρών,μπορεί σε κάποιο πολύ βαθύ ΜΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ σημείο του υποσυνείδητου να είμαι ακόμα.Οπότε κρατάω την πισινή.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...