De@th L0rd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Τα προφίλ της εδώ : http://en.wikipedia.org/wiki/Maggie_Gyllenhaal http://www.imdb.com/name/nm0350454/ Είναι η κοπέλα που κάνει την Rachel στο Batman : The dark Knight και την elizabeth darko στο Donnie Darko, όπως επίσης σε πολλούς ρόλους ακόμα. Ο λόγος που την αναφέρω είναι οτι την βρίσκω σέξυ κ πολύ γλυκιά! Θα ήθελα να μάθω αν αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι καρμπόν με μία πρώην μου ή ότι είναι αντικειμενικώς όμορφη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 yeah, απέκτησε νόημα η λέξη slap...
De@th L0rd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Spank μήπως ; Εκτός από τις σκηνές που μου άρεσαν, γενικά το όλο s & m κομμάτι της ταινίας και οι διαταραγμένοι ψυχικοί κόσμοι των χαρακτήρων μου άφησαν πικρή γεύση.Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε.Ξενέρωσα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 spank/slap ότι θες πέστο από ότι θυμάμαι έπαιζε και ο Alan Shore από το Boston Legal
livewire Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εκτός από τις σκηνές που μου άρεσαν, γενικά το όλο s & m κομμάτι της ταινίας και οι διαταραγμένοι ψυχικοί κόσμοι των χαρακτήρων μου άφησαν πικρή γεύση.Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε.Ξενέρωσα Είσαι ακόμα ερωτευμένος, γι'αυτό. :Ρ
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Σαν γουρουνιτσα ειναι.... Πιο ωραιος ειναι αδερφος της ο Jake...
afentiko7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Spank μήπως ; Εκτός από τις σκηνές που μου άρεσαν, γενικά το όλο s & m κομμάτι της ταινίας και οι διαταραγμένοι ψυχικοί κόσμοι των χαρακτήρων μου άφησαν πικρή γεύση.Δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε.Ξενέρωσα Μα σαν soft πορνό στο προτείναμε, όχι σαν δράμα. Εννοείται μάπα είναι.
frenzy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Spank μήπως ; το όλο s & m κομμάτι της ταινίας και οι διαταραγμένοι ψυχικοί κόσμοι των χαρακτήρων μου άφησαν πικρή γεύση.Ξενέρωσα Ας έπλενες τα δόντια σου μετά το S&M
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Σαν γουρουνιτσα ειναι....Πιο ωραιος ειναι αδερφος της ο Jake... ΟΠΑ ΟΠΑ... ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΟΛΟΙ!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ΟΠΑ ΟΠΑ... ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ΟΛΟΙ! Τοιχο τοιχο μη σας πετυχω...
De@th L0rd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Σαν γουρουνιτσα ειναι....Πιο ωραιος ειναι αδερφος της ο Jake... Γι αυτό είναι ακριβώς που μου αρέσει lol.Όσο για το ερωτευμένος με την πρών,μπορεί σε κάποιο πολύ βαθύ ΜΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ σημείο του υποσυνείδητου να είμαι ακόμα.Οπότε κρατάω την πισινή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.