sdim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να εγκαταστήσω ένα theme από το gnomelook.org.Το κατεβάζω,λοιπόν, και ακολουθώ αυτόν τον οδηγό:http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=2091&start=0&st Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν γίνεται τίποτα όσον αφορά την εγκατάσταση,και παίρνω αυτό το μήνυμα που δίνω στο screenshot. Καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 μπορείς να μας πεις και ποιο theme κατεβάζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Βεβαίως. http://gnome-look.org/content/show.php/KDE4+Oxygen+new+port+for+GNOME?content=86653 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε χειροκίνητα κάνοντας extract το αρχείο και τους φαγέλους τους βάζεις στον αντίστοιχο φάκελο μέσα στο home. πάτα ctrl+H or alt+H (δεν θυμάμε ποιο απο τα δύο είναι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ο αντίστοιχος φάκελος είναι .themes ; -----Προστέθηκε 29/12/2008 στις 04 : 07 : 05----- Δεν έγινε τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 αν δεν κανω λάθος ναι αλλά δεν ξέρω αν αυτο το theme κάνει για αυτον τον φάκελο... (έχω μήνες να εγκαταστίσω theme...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Όπως και να'χει,ευχαριστώ για τη βοήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ανοιξε το φακελο .themes και σβησε τον φακελο kde4-oxygen αν υπαρχει μεσα εκει. Μετα κατεβασε το kde4-oxygen.tar.gz απο το site. Αποσυμπιεσε το να βγει το kde4-oxygen.tar και μετα αποσυμπιεσε και το kde4-oxygen.tar ωστε στο τελος να εχεις ενα φακελο με ονομα kde4-oxygen και δυο υποφακελους με ονοματα gtk-2.0 και metacity-1 μεσα σε αυτον. Τελος μετακινεις τον νεο φακελο kde4-oxygen μεσα στο .themes. Ολα τα παραπανω ειναι υπο την προυποθεση οτι δεν εκανες ηδη εγκατασταση απο το .deb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ,jim_p,αλλά φαίνεται ότι τελικά με το drag'n'drop που είχα κάνει νωρίτερα,ενώ φαινόταν ότι δεν είχε γίνει τίποτα,είχε τελικά εγκαταστήσει μόνο icons και window decorations με το oxygen 4 theme.Μήπως ξέρουμε κανένα theme oxygen kde4 που να περιέχει όμως όλα τα του kde (δηλ. μπάρες προόδου,γενικότερη εμφάνιση,κλπ.); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε μου , κομπλέ έρχεται το θέμα. Απλά πήγαινε με δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας > Αλλαγή παρασκηνίου εργασίας > θέμα κι εκεί επέλεξε το θέμα που θέλεις (κδε4 εν προκειμένω) και πάτα το κουμπί προσαρμογή. Εκεί επέλεξε στην ενότητα ελεγχοι το oxygen, στην ενότητα {Β}περίγραμμα παραθύρου[/Β] επίσης το ίδιο και κατέβασε από το gnome το θέμα για τα εικονίδια Oxygen-Refit 2 και για το κέρσορα το Oxy-white και θα είναι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 'Εχεις απόλυτο δίκιο,φίλε μου. Παρέβλεψα να εγκαταστήσω (επιλέξω) και τα υπόλοιπα συστατικά. Τώρα είναι ΟΚ.Χίλια ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Έτυχε να έχω το ίδιο θεμα και έτσι κατάλαβα πως κάτι δεν είχες κάνει σωστά. Αλλιώς ακόμα θα το ψάχναμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.