Προς το περιεχόμενο

CrossFire για HD4830

sam_@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια ερωτηση μονο σχετικα για το CrossFire...εχω την hd4830 της connect3D και 8α μπορουσα να την συνδεσω με καποια αλλης μαρκας hd4830? ας πουμε της SAPPHIRE?

εδω η καρτα την οποια εχω...

Δημοσ.

ok...το συντομοτερο αλλη μια 4830!! ρε παιδια (κατι ασχετο) που παω για να γραψω κ εγω τα χαρακτηριστικα του pc μου? για παραδειγμα οπως πιο πανω ο φιλος pabou13?? πειτε μου γτ 8ελω κ εγω να επιδειξω το pc μου! ;)

-----Προστέθηκε 29/12/2008 στις 04 : 23 : 56-----

ok παιδια...επρεπε να κανω ενα ποστ για να φανουν...thnx για την βοη8εια με την gpu :)

Δημοσ.

απο 1680χ1050 και πανω θα δεις μεγαλη διαφορα πιο κατω ελαχιστη διαφορα εως τιποτα και σε συγκεκριμενα παιχνιδια ,αμα εχεις μεγαλη οθονη 20και πανω αξιζει και πολυ μαλιστα

• Super Moderators
Δημοσ.

sam_@ κράτα την 4830 μέχρι να βγει game που να την ζορίζει και μετά παίρνεις 2η ή αναβαθμίζεις γενικότερα...imho αν δεν έχεις οθόνη με ανάλυση 1920χ1200 δεν αξίζει 2η

Δημοσ.
sam_@ κράτα την 4830 μέχρι να βγει game που να την ζορίζει και μετά παίρνεις 2η ή αναβαθμίζεις γενικότερα...imho αν δεν έχεις οθόνη με ανάλυση 1920χ1200 δεν αξίζει 2η

απλα +1...

Δημοσ.

δεν ειχα σκοπο να επαιρνα αμεσα αλλη μια 4830...λογικα σε κανα 2μινο 8α παρω αλλη μια που 8α το εχω αναβα8μισει κιολας το μηχανιμα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δλδ διαφορα fps δεν 8α δω με την δευτερη 4830?παραμονο σε μεγαλυτερη ο8ονη (εχω 20αρα...δλδ σε 22 και πανω?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...