ata1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά βλέπω κάτι κινητά αρκετά φθηνά με tv out πχ samsung E-900 νομίζω. Αξίζει τον κόπο ή είναι άχρηστο χαρ/κο. Εννοώ δηλαδή όταν είμαι κάπου χωρίς pc θα μπορέσω να δω αξιοπρεπώς μια ταινία ή να μπω τπτ internet από την τηλεόραση ή η ανάλυση θα είναι της πλάκας? Και κάτι ακόμα οι κάρτες minisd wifi μπορούν να χρησιμοποιηθούν από αυτά τα κινητά?
stefa_1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Στο Nokia n95 εχω tv out και μπροω να πω οτι ειναι αριστο.Εβαλα και ταινιες να παιξουν και δεν ειχε κανενα προβλημα.Οσο για το wifi αν το κινητο ειναι windows mobile νομιζω πως μπορεις να βαλεις αλλα δεν λεει γιατι ειναι πολυ ακριβες αυτες οι καρτες καλυτερα να παρεις ενα htc touch μεταχειρισμενο
jimtheo1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 και το lg viewty εχει tv out νομιζω που είναι οικονομικό
ata1983 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Η ερώτηση μου είναι αν βλέπεις απλά αυτό που βλέπεις και στην οθόνη ή αν μπορούν να κάνουν και κάποιο upscale πχ όταν βλέπεις κάποια ιστοσελίδα να βλέπεις μεγαλύτερο εύρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.