sotris99 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Σκέφτομαι να πάρω αυτό το λάπτοπ μιας και το άλλο πήρε τον π***λο. Πώς θα κρατήσω το λειτουργικό που έχει προεγκατεστημένο μιας και είναι το λινουξάκι που όλοι γουστάρουμε αλλά να του περάσω και μία version των windows xp (micro xp 0.82) για τον αδερφό μου που δεν γουστάρει το linux αλλά και εγώ που δεν έχω καταφέρει να κάνω τοπικό δίκτυο την express card της cosmote παρά μόνο σε windows? Μια λύση είναι να πάρω ένα backup με ghost να σβήσω τον δίσκο να κανω δύο partitions να εγκαταστήσω τα xp να κάνω από το back up αντιγραφή τα αρχεία του λινουξ στο δεύτερο partition να εγκαταστήσω τον grub loader και να δηλώσω σαν εκκίνηση του λίνουξ το δεύτερο partition που λογικά θα είναι το hda2. Στέκει? Πρέπει να φτιάξω και partition swap?
Αδμιν Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Φτιαχνεις ενα κενο paritition. Βαζεις τα XP, διαγραφεται το GRUB, μπαινει ο NTLOADER Επαναφερεις το GRUB.
sotris99 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 με λίγα λόγια... hda1 - linux hda2 - windows προτιμούσα hda1 - windows hda2 - linux για να είναι ο mbr στο partition των windows και όχι του λίνουξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.