lagoudakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 προς θεου,δεν εχουν ολοι αυτα τα προβληματα,απλα αν ειχαν τελεια ποιοτητα σε ολα θα ειχαν και αλλη τιμη,οκ αν τα εδιναν 1500 ευρω θα τους τα περναγες κολαρο
nick#18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 εχμ...παιδιαα η λαμπα σε ολους σας εμεινε αναμενη? και απλα δεν εδειχνε εικονα? η σαν να ηταν σβησμενη?
sotris99 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 τώρα μίλησα με το σέρβις... πρόβλημα στην βάση του επεξεργαστή... δεν φτιαχνεται
Nomikaria Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 τώρα μίλησα με το σέρβις... πρόβλημα στην βάση του επεξεργαστή... δεν φτιαχνεται Ooops...Και τι θα κάνεις τώρα;;
lagoudakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 τώρα μίλησα με το σέρβις... πρόβλημα στην βάση του επεξεργαστή... δεν φτιαχνεται οποτε μια και εισαι εκτος εγγυησης η καλυτερη λυση ειναι να πας για αλλο
sotris99 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 οποτε μια και εισαι εκτος εγγυησης η καλυτερη λυση ειναι να πας για αλλο ναι εννοείται... απλά θα ψάξω στο ebay για μητρική αν βρω σε καλή τιμή... Δεν έχω συνηθίσει να πετάω πράγματα... εξάλλου από τον δεκέμβρη έχω ένα asus 900 με την προσφορά των 238 ευρώ που είχε το eshop και κάνω την δουλειά μου...
Stern Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Το πλαισιο πουλαει συστηματα της clevo αν δεν κανω λαθος,οπως και αρκετοι επωνυμοι κατασκευαστες.Πιθανον το quality control ειναι χαμηλοτερο για τους εισαγωγεις εδω ,γιαυτο και οι περιεργες βλαβες. Για clevo ανταλλακτικα εδω: http://www.laptoprepairco.com/searchmodel/ClevoLaptopParts.htm
sotris99 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Το πλαισιο πουλαει συστηματα της clevo αν δεν κανω λαθος,οπως και αρκετοι επωνυμοι κατασκευαστες.Πιθανον το quality control ειναι χαμηλοτερο για τους εισαγωγεις εδω ,γιαυτο και οι περιεργες βλαβες.Για clevo ανταλλακτικα εδω: http://www.laptoprepairco.com/searchmodel/ClevoLaptopParts.htm το δικό μου έχει κάσα compal
Spyrot Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 φιλε ιδιο,μιλαμε ιδιο,προβλημα ακριβως.Στην αρχη το παω μου λενε καρτα γραφικων,τους παιρνω την επομενη,μου λενε μητρικη.Εεεε σε 2 μερες το ειχα πισω με καινουργια μητρικη. Δεν ξερω παντα το service του πλαισιο ηταν αποτελεσματικοτατο.
ergidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Φιλε σοτριςς,, εχε υποψη οτι τα παλληκαρακια,, του πλεσιου (στο ψυχικο τουλαχιστο που ξερω) οταν δουν κατι που δεν τους γεμιζει το ματι(η και εσυ ακομα) η που δεν ξερουν τι ειναι ,, σου λενε "μητρικη" Τα ιδια επαθα κεγω,, και επειδη νομιζα οτι το λαπτοπ δεν ειχε σωτηρια,, το χαρισα σε καποιο φιλο,, που με 100 ευρο το εκανε καινουργιο. (Το εβαψε κιολας)(αλλαξε μονο το σκληρο) Αρα και το δικο σου σε 90%κατι απλο θαχει και επιδιορθωσιμο,, Δυστυχως στο πλαισιο που ειναι μονο εμπορακοι της κακιας της ωρας,, με μουσικη να παιζει,, και καποιο να σου προσφερει καφεδακι στην εισοδο.. το μονο που τους νοιαζει ειναι να βρισκουν χαζους να τους πασαρουν τα τουρμπο,,και μετα κοψε το λαιμο σου..>Περι της ουσιας μηδεν.. Μακρια απο αυτους ειναι το καλλιτερο που μπορειτε να κανετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.