NOPSTRIM Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά, πήγα να βάλω σε έναν εξωτερικό σκληρό (WD 160GB νομίζω...) ενός φίλου μια ταινία 720p σε .mkv με το που έκανα paste, μου πέταγε μήνυμα ότι, ο σκληρός είναι γεμάτος και να πατήσω στο disk clean να διαγράψω αρχεία αλλά το θέμα είναι, ότι ο σκληρός έχει 100GB ελεύθερα... τι να κάνω;
SwAToNeR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Είναι Fat32 ο δίσκος. Να τον αλλάξεις σε NTFS απλά Γίνεται χωρίς format. convert e: /fs:ntfs
NOPSTRIM Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ φίλε μου! θα σε ενημερώσω αν πέτυχε!
SwAToNeR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Θα πετύχει είμαι σίγουρος. εκτός αν είσαι γκαντέμης. Τότε πάρε κ έναν παπά μαζί σου καλύτερα.
giannisJ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Και εγω εχω ενα παρομοιο προβλημα μονο που μου λεει οτι το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο για το συστημα αρχειων προορισμου.Ο εξωτερικος ειναι οντως FAT32.Μπορεις να μου πεις ακριβως την διαδικασια πως να τον μετατρεψω σε NTFS χωρις να χασω τα αρχεια που ηδη εχω αποθηκευμενα.
HellasVagabond Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Χωρις να τα χασεις ? Δεν νομιζω πως γινεται....Βαλτα σε εναν αλλο σκληρο και μετα. Βεβαια ισως να μην γνωριζω κατι και ετσι να μπορεις να τα σωσεις.
giannisJ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Χωρις να τα χασεις ? Δεν νομιζω πως γινεται....Βαλτα σε εναν αλλο σκληρο και μετα. Βεβαια ισως να μην γνωριζω κατι και ετσι να μπορεις να τα σωσεις. Ο SwAToNeR παραπανω γραφει πως γινεται χωρις format αρα ισως δεν χρειαζεται να διαγραψω τον σκληρο.
GianniSM Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Η εντολή δουλεύει χωρίς να επιρεάσει κανένα αρχείο. Προχώρα χωρίς άγχος
giannisJ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Η εντολή δουλεύει χωρίς να επιρεάσει κανένα αρχείο. Προχώρα χωρίς άγχος ΟΚ ευχαριστω
Eagle_IIz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 στα vista που γράφουμε την εντολή για να γίνει από fat32 σε ntfs??????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.