Προς το περιεχόμενο

Ελαχιστη δυνατη ψυκτρα για να εχω 3,2Ghz

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με αυτό το budget οι καλύτερες δυνατές επιλογές είναι πράγματι η 212 και η freezer pro. Όποια και από τις 2 να επιλέξεις, θα μείνεις ευχαριστημένος, είναι δοκιμασμένες και οι 2.

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω για τα λινκς.

Για να σου πω την αληθεια μου φαινοταν αρκετα κακης ποιοτητας αυτη η ψυκτρα [δε ξερω γιατι], αλλα ισως αλλαξω γνωμη :-)

απο εμενα φιλε αυτη

φτανει και περισευει πιστευω....;)

Ειθε να ηταν ξεκολλημενος ο φιλος που θα δωσω τη cpu και να με αφηνε να παρω απο Πλαισιο..

Με αυτό το budget οι καλύτερες δυνατές επιλογές είναι πράγματι η 212 και η freezer pro. Όποια και από τις 2 να επιλέξεις, θα μείνεις ευχαριστημένος, είναι δοκιμασμένες και οι 2.

Θα δειξει τελικα :P

Μαλλον κλικ στη τυχη θα κανω...

Δημοσ.
Το εχει φίλος και κραταει stock E7400 στους... 42 βαθμους μετα απο 20 λεπτα Prime95!!!

Ειχα μεινει...

δεν ξέρω, δύσκολο, ίσως είναι καλύτερα να μην το λάβεις υπόψιν σου αυτό σε περίπτωση που είναι λάθος οι μετρήσεις

Δημοσ.
οκ για να μην ανοιξω νεο θεμα... ποια ψυκρτα προτεινετε για τον e5200?? θα φαει... λιγο oc (το λιγο ειναι σχετικο :Ρ)!!

Επειδη το εψαχνα τις τελευταιες μερες:

CoolerMaster Cpu Cooler Hyper 212,akasa 965,artcic freezer 7

Oλες αριστο value for money.

Ρε αδερφια για αυτην δεν εχω ακουσει σχεδον τιποτα.Τοσο μαπα ειναι?

• Moderators
Δημοσ.
ή την μαμά του ή αυτή τίποτα άλλο και 80άρια να βαράει πρόβλημα δεν έχει εκτός αν έχεις εσύ ψυχολογικό :-)

Ε 80ρια βαραει και με το μαμα :P

Αλλα εχω ψυχολογικα :P

Ενα κλικ πιο κατω θελω (σε θερμοκρασια), στα 3,2Ghz παντα.

Anywayz, παραγγειλα τελικα αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806634

Θα σας ενημερωσω αμεσως μολις στησω το μηχανημα στο νεο του κουτι (το πολυ μεχρι αρχες της ερχομενης βδομαδας)

Δημοσ.
χαχα απλα θα τον παρω tray γιαυτο ειπα να παρω και μια καλη ψυκτρα...

Boxed να τον παρεις..

Τους tray τους εχουν εντελως χυμα μεσα σε ενα συρταρι,το ειδα με τα ματια μου και δεν το πιστευα..Ασε που εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πεσεις σε banana κομματι*.

*Οχι λογο εργοστασιου αλλα λογο πολιτικης επιστροφης του πλαισιου ειναι σχετικα ευκολο να δοκιμασεις ενα επεξεργαστη και να τον γυρισεις πισω ευκολα εαν δεν ανεβαινει.:-D

Για 3ευρω διαφορα (στο πλαισιο) δεν αξιζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...