adamch Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά έχω κατεβάσει το προγραμματάκι ConvertX to DVD. γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μετατρέψω ταινίες .avi που έχω κατεβάσει με ξεχωριστό αρχείο για τους υπότιτλους σε DVD και πώς γίνεται αυτό; γιατί μέχρι στιγμής τα καταφέρνω μόνο με ταινίες .avi που έχουν ενσωματωμένους υπότιτλους.
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να είναι το όνομα του srt ίδιο με του avi και να είναι στον ίδιο φάκελο. Π.Χ. This.Movie.Is.Test.[2012]-divx-axxo.aviThis.Movie.Is.Test.[2012]-divx-axxo.srt Έτσι, όταν βάλεις το avi θα μπούν μόνοι τους και οι υπότιτλοι. Μπορείς να ελέγξεις αν έχει πάρει τους υπότιτλους Θα πρέπει να λέει 1 ροές όπως στην εικόνα. Αν λέει 0 ροές, κάνε δεξί κλικ Υπότιτλος (0 ροή) και επέλεξε πρόσθεσε υπότιτλο. Έτσι θα μπορέσεις να επιλέξεις εσύ που είναι το αρχείο με τους υπότιτλους.
Axelfc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ριξε μια ματια και σε αυτο... ConvertXtoDVD guide
adamch Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ναι ρε dennis.δεν είμαι και τόσο noobas. ty guys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.