xaniamike Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Οι sony έχουν την κακή φήμη οτι "καίνε" τα λευκά σημεία (ένας λευκός τοίχος θα βγεί χωρίς τις μικρολεπτομέρειες του. Ολα άσπρα). +1 οτι οι sony εχουν ακριβοτερα παρελκομενα... ακριβες μπαταριες, ακριβες καρτες μνημης κτλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Sony δεν θα σου πρότεινα σε καμία περίπτωση.Εάν δεις κι εδώ παλαιότερα θέματα,οι Sony δεν προτείνονται και τόσο κι έχουν κι ακριβές κάρτες κ.ο.κ. Εγώ θα έπαιρνα την Canon,έχω το προήγουμενο μοντέλο με τα 7,1mp κι είμαι υπερευχαριστημένη..Πολύ καθαρές φωτογραφίες,ζεστά χρώματα(+οπτικό σταθεροποιητή έχει αυτή που κοιτάς),εύκολο μενού,φτηνές SD κάρτες (μια των 2 gb που σου δίνει ικανοποιητική χωρητικότητα,κάνει 4 ευρώ) και πολύ καλό βίντεο.Και το ροζ χρωματάκι τέλειο... Εχω δει φωτό κι από την Nikon S210κι είναι αρκετά καλές,δεν κοιτάς κι από εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tinkerbell... Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα τελικά εχθές πήρα την canon ixus 80is και μέχρι σημερα που την έχω επεξεργαστεί μου φαίνεται άψογη... Σας ευχαριστώ όλουσ για την βοήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Good choice!Μεγειά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.