scarface5323 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα,έγκατέστησα τα xp μαζί με τα vista με (dual-boot) αλλά έχω πρόβλημα με τον ήχο...δεν υπάρχει driver για χp για την συσκευή μου (ήχου)... laptop:hp dv6807us sound card:conexant high definition smart audio 221 ξέρεται τί άλλο μπορώ να κάνω? ευχαριστώ εκ των προτέρων
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ψάξε για γενικούς οδηγούς από την conexant ή από τίποτα sites με drivers. Αν πάντως δεν το υποστηρίζει ο κατασκευαστής του laptop δύσκολα να κάνεις κάτι άλλο. Θα μείνεις με τα vista μόνο.
scarface5323 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 βασικά τα xp τα έβαλα μόνο και μόνο για να κάνω δίκτυο με ένα άλο pc και να παίζουμε dota μέσω lan..αλλά όσο να είναι χριάζεται και ο ήχος... έψαξα αλλα δεν βρήκα κάτι...νομίζω κάτι βρήκα στο επίσημο της conexant αλλά δεν μπορώ να κάνω download απο την conexant... κάτι άλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.