Προς το περιεχόμενο

The Official Greek topic

vasilis_c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμερικάνικη σειρά που ασχολητε με την ζωή νέων που πηγαίνουν κολέγιο στο οποίο χρησιμοποιείται το ελληνικό σύστημά μια από τις καλύτερες( κατά την άποψή μου)νεανικές-κωμωδίες της αμερικάνικης τηλεόρασης

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα την εκοψα στα πρωτα επεισοδια, ισως και στο 2ρο. Αλλα το μεγαλυτερο μου εγκλημα ειναι οτι εχω δει ολη την πρωτη σεζον gossip girl και μετα αποφασισα οτι ειναι ντροπη και αισχος που αντεξα τοσο, επρεπε να την ειχα κοψει και αυτη απο τα πρωτα επεισοδια.

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλυ αν εβλεπες και αλλα επισοδια θα το καταλαβαινες δεν εχει καμοια σχεση με το γκοσιπ γκερλ τεσπα ο καθενας εχει την δικια του αποψη παντως εγω θα σου προτεινα να το συνεχίσεις θα σου αρεσει

Δημοσ.

ναι αδερφε δικιο εχεις, αλλωστε συνολικη αποψη αφου την εκοψα δεν μπορω να εκφερω. δεν μου εκανε ομως καλες αρχικες εντυπωσεις, το θεμα δεν με ενδιεφερε και δεν την συνεχισα, δεν θυμαμαι κατι αστειο η ενδαιφερον στα επεισοδια που ειδα. Απο εκει και περα μπορει να γινετε καλη, η για οποιον τον εδνιαφερει το θεμα να ειναι μια καλη σειρα. Εγω παντος δεν νομιζω να την ξαναρχισω καποτε.

• Super Moderators
Δημοσ.

@ vasilis_c: Τα κεφαλαία στην 'γραφή' του Internet σημαίνουν ότι ουρλιάζεις. Είναι και κουραστικά και εκνευριστικά.

Σε παρακαλώ λοιπόν, γράφε τα μηνύματά σου κάνοντας χρήση κεφαλαίων και πεζών χαρακτήρων.

Ευχαριστώ. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Γελάω σαν τον χαζό στη δουλειά :D

don't worry be happy :P

επική η αδελφότητα του πουτσ :P

Δημοσ.

οχι ρε συ το oc μπροστα στο γκοσιπ ηταν αριστουργημα λοοολ. Τουλαχιστον εκει πιστευεις οτι υπαρχει ο τυπακος απο το τσινο και ο νερτζουλακοσ απο το πρτακαλι χωριο και κανουνε το παρεακι τοιυς και οτι αλλες μαλακιες δειχνουν. Αλλα στο γκοσιπ ο ψηλομυτοισμος, η σνομπαρια, οι πριγκηπες και οι μαλακιες που τσαμπυναναε ειναι ΓΤΠ (νατη παλι η αδερφοτητα λοοολ)!! Και μονο που τους βλεπω ντυμεους με αυτα που φορανε, τα πουλοβερακια, τα φουλαρακια, τα φορεματακια τα κακογουστα, τρελενομαι. Χειροτερο σταιλινγκ δεν εχω ξαναδει ουτε στα 80ς και την κιτσαρια. Και οπως μιλανε, η B λεει και η S, Bs (bullshit δηλαδη) θα ελεγα και ΓΤΠ. Το γκοσιπ γκιρλ πρεπει ναμπει στα ουφαδικα οπως τα παιχνιδια με τα πιστολια (point blank, time crisis), αλλα να σου ποζαρουν οι χαρακτιρες απεναντι και να πετας γιαουρτια, ντοματες....κτλπ.

Δημοσ.

το τοπικ ειναι για το greek ουτε για το καλιφορνια τινς ουτε για το γκοσιπ γκερλ μπορουμε να μεινουμε στο θεμα .................... (τωρα thresh που τα γραφω με μικρα ελπιζω να μην το σβησετε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...