Προς το περιεχόμενο

Slumdog Millionaire (2008): Το διαμάντι της χρονιάς; 20 βραβεια, 17 υποψηφιοτητες

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ακουσα το soundtrack και πραγματικα 2-3 κομματια αξιζαν.

Προφανως θα ειναι αυτα που λες(...δεν ειχαν τιτλους για να τα αναγνωρισω).

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια ειδα την ταινια , πραγματικα καταπληκτικη! Ελπιζω να σαρωσει στα oscar . Με διαφορα η καλυτερη ταινια της χρονιας.

Δημοσ.

Καλή σκέψη, πρωτοτυπη δομη, ξεκινησε καλα αλλα συμβατικα(αλα Μπατον, Φις, Γκαμπ και γενικα ταινιων που μεσα απο την ζωη του ενος βλεπεις τις αλλαγες των πολλων), ωραιες εμπνευσεις και ρυθμος απο τον Μποιλ αλλα...

με το χερι στην καρδια, αν αυτη η ταινια ηταν με Αμερικανους, δεν θα την λεγαμε Αμερικανια(της αρχης και της μεσης συμπεριλαμβανομενων, οχι μονο το υπερκλισε τελος) αντε στην καλυτερη "ελα μωρε, αναμενομενο, καλο αλλα μεχρι εκει τα Αμερικανακια"

Παντως δεδομενου του δωσμενου βιβλιου ενα Οσκαρ ισως στον Μποιλ δεν θα ηταν αδικο αφου δειχνει εξαιρετικος σκηνοθετης που καταφερνει να αναδειξει και κατι απλως καλο. All in all σαν ταινια και το Torinο και το Frost/Nixon μου αρεσαν συνολικα περισσότερο ή στην καλυτερη ισα. Δεν μπορω παντως να μπω στην λογικη οτι επειδη το εκανε στην Ινδια και οχι στο Κεντακι ειναι ντε και καλα γαμω και ανεξαρτητο

Δημοσ.

συμφωνω με τους προλαλησαντες... δεν ηταν κατι το εξωπραγματικο, δεν ειχε καποιο wow factor και πανω κατω συμβιβαζεσαι με τα κενα σε ρεαλισμο.

αλλα ηταν μια πολυ καλη ταινια, με δοσεις χιουμορ και πικρας, δυσκολιες και love story.

αξιζει να την δεις.

Δημοσ.

Μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία..Σίγουρα πολύ πιο δυνατή στην αρχή της από ότι στο τέλος.

Ειδικά τα παιδικά του χρόνια είχαν στιγμές πολύ δυνατές κ ωμές που με καθήλωσαν.

Η σκηνή με τον παρουσιαστή κ το δίλλημα "B" or "D" νομίζω ήταν αναμενόμενη σκεπτόμενοι πως ο τυπάς είχε γνωρίσει ΜΟΝΟ προδοσία κ απογοήτευση από τους ανθρώπους στη ζωή του(ακόμα κ αδερφό) που δύσκολα θα εμπιστευόταν ξαφνικά ένα ξένο.

Νομίζω πως να ξενερώσει κανείς με την ευκολία της τελικής ερώτησης ή από το τελικό bollywood show θα ήταν άδικο.

Το όποιο χάιδεμα του θεατή στο τέλος νομίζω έγινε για τα γλυκά μάτια της Ακαδημίας.

Δημοσ.

Η σκηνή με τον παρουσιαστή κ το δίλλημα "B" or "D" νομίζω ήταν αναμενόμενη σκεπτόμενοι πως ο τυπάς είχε γνωρίσει ΜΟΝΟ προδοσία κ απογοήτευση από τους ανθρώπους στη ζωή του(ακόμα κ αδερφό) που δύσκολα θα εμπιστευόταν ξαφνικά ένα ξένο.

Συμφωνώ απόλυτα. Φοβερή σκηνή η συγκεκριμένη.

Γενικά με τόσα που ακούω περίμενα ένα αριστούργημα. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ταινία (top5 για φέτος χαλαρά) αλλά αυτές οι αμερικάνικες πινελιές που έστω και λίγες καταφέρνουν να μην απογειώσουν τη ταινία.

Οι συγκρίσεις με το city of god είναι λογικές αλλά για μένα το city of god είναι πολύ ανώτερο, πιο ωμό και ρεαλιστικό.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Φοβερή σκηνή η συγκεκριμένη.

Γενικά με τόσα που ακούω περίμενα ένα αριστούργημα. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ταινία (top5 για φέτος χαλαρά) αλλά αυτές οι αμερικάνικες πινελιές που έστω και λίγες καταφέρνουν να μην απογειώσουν τη ταινία.

Οι συγκρίσεις με το city of god είναι λογικές αλλά για μένα το city of god είναι πολύ ανώτερο, πιο ωμό και ρεαλιστικό.

Δημοσ.
Μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία..Σίγουρα πολύ πιο δυνατή στην αρχή της από ότι στο τέλος.

Ειδικά τα παιδικά του χρόνια είχαν στιγμές πολύ δυνατές κ ωμές που με καθήλωσαν.

Αυτό ακριβώς..

Ενώ η ταινία ξεκινάει εντυπωσιακά και σε προδιαθέτει για κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον και πρωτότυπο, όσο περνάει η ώρα χάνει τον ρυθμό της και καταλήγει σε κάτι, ..εξαιρετικά μέτριο.

Σίγουρα θα την πρότεινα στον οποιονδήποτε, για πάρα πολλούς λόγους, αλλά με τίποτα δεν θα την τοποθετούσα στις 2-3 καλύτερες της χρονιάς ή θα την θεωρούσα κάτι παραπάνω από μια καλή ταινία.

Πιο δυνατή σκηνή, θεωρώ την αρχική καταδιώξη των παιδιών στα χαμόσπιτα από τους αστυνομικούς. Η σκηνοθεσία της, η μουσική συνοδεία και το φτωχικό background του κυνηγητού ήταν όλα τα λεφτά.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς..

Ενώ η ταινία ξεκινάει εντυπωσιακά και σε προδιαθέτει για κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον και πρωτότυπο, όσο περνάει η ώρα χάνει τον ρυθμό της και καταλήγει σε κάτι, ..εξαιρετικά μέτριο.

Σίγουρα θα την πρότεινα στον οποιονδήποτε, για πάρα πολλούς λόγους, αλλά με τίποτα δεν θα την τοποθετούσα στις 2-3 καλύτερες της χρονιάς ή θα την θεωρούσα κάτι παραπάνω από μια καλή ταινία.

Πιο δυνατή σκηνή, θεωρώ την αρχική καταδιώξη των παιδιών στα χαμόσπιτα από τους αστυνομικούς. Η σκηνοθεσία της, η μουσική συνοδεία και το φτωχικό background του κυνηγητού ήταν όλα τα λεφτά.

Δημοσ.

Οκ και το σιτι οφ γκοντ πολυ καλη ταινια, αλλα αν το σλαμντογκ ειχε διαφορετικα τελευταια 10 λεπτα ή τελειωνε ακριβς πριν απαντησει την τελευταια ερωτηση αφηνοντας σε στον αερα για το τι απαντησε, θα ηταν καλυτερο απο το σιτι -κατ εμε-.

Μπαι δε γουει, η ταινια αν και χαλασε μασιβλι στο τελος, ειναι σημαντικα καλυτερη απο τον Μπεντζαμιν Μπατον. Κατ εμε παντα. Δυστυχως, μαλλον τα οσκαρ θα με διαψευσουν.

Δημοσ.

Οκ και το σιτι οφ γκοντ πολυ καλη ταινια, αλλα αν το σλαμντογκ ειχε διαφορετικα τελευταια 10 λεπτα ή τελειωνε ακριβς πριν απαντησει την τελευταια ερωτηση αφηνοντας σε στον αερα για το τι απαντησε, θα ηταν καλυτερο απο το σιτι -κατ εμε-.

Μπαι δε γουει, η ταινια αν και χαλασε μασιβλι στο τελος, ειναι σημαντικα καλυτερη απο τον Μπεντζαμιν Μπατον. Κατ εμε παντα. Δυστυχως, μαλλον τα οσκαρ θα με διαψευσουν.

Δημοσ.

Την ειδα χθες το βραδυ και επαθα τη πλακα μου καρφωτη για το οσκαρ αν και πιστευω οτι θα παρει ο Μπεντζαμιν το οσκαρ.

Εμενα παντως το τελος μου αρεσε γιατι εχεις φτασει σε σημειο να συμπαθησεις πολυ τον χαρακτηρα και βλεπεις επιτελους πως βγηκε απο αυτη τη κατασταση ολα αυτα τα χρονια.

Δημοσ.

Την ειδα χθες το βραδυ και επαθα τη πλακα μου καρφωτη για το οσκαρ αν και πιστευω οτι θα παρει ο Μπεντζαμιν το οσκαρ.

Εμενα παντως το τελος μου αρεσε γιατι εχεις φτασει σε σημειο να συμπαθησεις πολυ τον χαρακτηρα και βλεπεις επιτελους πως βγηκε απο αυτη τη κατασταση ολα αυτα τα χρονια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...