afentiko7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Οπα όπα ένα ένα. Καθε είδος ταινίας πρέπει να το κρίνουμε με διαφορετικά κριτηρια. Από ότι κατάλαβα από την υπόθεση, έχουμε να κάνουμε με μια ερωτική ιστορία μεταξύ δυο νέων ατόμων. Για σταθείτε ρε παίδες, κάπου το χω ξανακούσει. Ναι σε μυριάδες άλλες ταινίες. Και έχουν και χάπι εντ. το 90% των μυριάδων ταινίων. Οπότε τι να παει να δει κάποιος που δεν είναι "σινεφίλ", δλδ κατώτερου πνευματος για να πιάσει τα μηνύματα της ταινίας. @tzinos, εσύ από τον τιτανικό είδες μόνο την ιστορία της αγάπης. οκ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 [...] Από ότι κατάλαβα από την υπόθεση, έχουμε να κάνουμε με μια ερωτική ιστορία μεταξύ δυο νέων ατόμων. [...] Άρα ισχύει αυτό που υπονοήθηκε παραπάνω, ότι δεν έχεις δει την ταινία κι όμως βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα. Μπράβο, η σοβαρότητα περισσεύει βλέπω. @tzinos, εσύ από τον τιτανικό είδες μόνο την ιστορία της αγάπης. οκ Ενώ εσύ τι είδες από την δακρύβρεχτη αυτή ταινία; Την αέναη πάλη της εργατικής τάξης με τους καπιταλιστές που και διασώθηκαν πρώτοι και μας τρώνε και τις γκόμενες;
tzinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 ρε αφεντικο ασε μην το κουραζεις, μιλαμε για ταινια 2 ωρον που δειχνει τοσα πραγματα για μια ολοκληρη κουλτουρα και χωρα, που ειναι γεματη εξυπναδα, ομορφια, τεχνασματα, συγκινησεις, ωμοτητα, ρεαλισμο, βια....κτλπ Εσυ κρατα μονο οτι ειναι μια στορια αγπαης δυο ατομων αρα δεν αξιζει να ασχοληθεις!
greg_m Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Τελευταια επεσε στην αντιληψη μου οτι αυτη η ταινια εχει δημιουργησει πολυ ντορο, εχει αποσπασει ηδη παμπολα βραβεια και ειναι υποψηφια και στα οσκαρς. έχουν βγει οι υποψηφιότητες για τα oscars?
afentiko7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Άρα ισχύει αυτό που υπονοήθηκε παραπάνω, ότι δεν έχεις δει την ταινία κι όμως βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα. Μπράβο, η σοβαρότητα περισσεύει βλέπω. Ενώ εσύ τι είδες από την δακρύβρεχτη αυτή ταινία; Την αέναη πάλη της εργατικής τάξης με τους καπιταλιστές που και διασώθηκαν πρώτοι και μας τρώνε και τις γκόμενες; Πολλές ταινίες δεν τις έχω δει μόνο από υπόθεση γιατί ξέρω ότι θα βαρεθώ στο 5λεπτο. Και να τις δω δλδ δε θα αλλάξει η άποψη μου. Οσον αφορά το τιτανικό απεικονίζει με ρεαλιστικό τρόπο ένα ναυάγιο καθως και τις αντιδράσεις των επιβαινόντων στο πλοίο.
Absinthe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Πολλές ταινίες δεν τις έχω δει μόνο από υπόθεση γιατί ξέρω ότι θα βαρεθώ στο 5λεπτο. Και να τις δω δλδ δε θα αλλάξει η άποψη μου. Οσον αφορά το τιτανικό απεικονίζει με ρεαλιστικό τρόπο ένα ναυάγιο καθως και τις αντιδράσεις των επιβαινόντων στο πλοίο. Ο σινεφιλ που λεγαμε...
tzinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 αα δεν ξερω αν βγηκαν οι τελικες υποψηφιοτητες. Αλλα εχω διαβασει οτι θα ειναι υποψηφιο για καλυτερη ταινια. απο ενα σαιτ για τα οσκαρς For: Best Picture The Buzz: Crowd-pleasers rarely make it to the Best Picture race, but if the moviegoers react to Danny Boyle's flick the same way festival audiences did in Telluride and Toronto, 'Slumdog' will be hard to ignore. The unbelievable story of a poor Mumbai teen on 'Who Wants to Be a Millionaire?,' think of this underdog as the Indian 'Forrest Gump.' Επισης στους bookies εμφανιζεται φαβορι για τον τιτλο της καλυτερης ταινιας! http://www.oddschecker.com/specials/oscars/best-film
pop corn Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 greg_m, Οι υποψηφιότητες βγαίνουν 22 Ιανουαρίου αλλά αυτή η ταινία σίγουρα θα πάρει το βραβείο (εκτός αν το πάρει το the curious case...).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Πολλές ταινίες δεν τις έχω δει μόνο από υπόθεση γιατί ξέρω ότι θα βαρεθώ στο 5λεπτο. Και να τις δω δλδ δε θα αλλάξει η άποψη μου. Δεν σχολιάζω την άποψή σου για τον κινηματογράφο. Σε παρακαλώ μην μολύνεις τα topics εδώ, τράβα στο Μπλα-Μπλα. Οσον αφορά το τιτανικό απεικονίζει με ρεαλιστικό τρόπο ένα ναυάγιο καθως και τις αντιδράσεις των επιβαινόντων στο πλοίο. Υποθέτω ότι τον ρεαλισμό μπορείς να τον κρίνεις τόσο έγκυρα γιατί έχεις παρεβρεθεί σε ναυάγιο και γνωρίζεις και τις αντιδράσεις των επιβατών...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μολις την ειδα. Πραγματικα απιστευτη!!!!!!!!!!!! Η αληθεια ειναι οτι μοιαζει πολυ με το City of God. Omni αξιζει να την δεις μιας και δεν ειναι μια "ιστοριουλα μεταξυ 2 νεων ατομων" οπως νομιζεις οτι ειναι. Καμια σχεση η ταινια μεχρι το τελευταιο δεκαλεπτο τουλαχιστον. Μετα εχεις δικιο.Εχει το τελος που εχουν οι "ιστοριουλες μεταξυ 2 νεων ατομων" με την διαφορα οτι μονο "ιστοριουλα" δεν ειναι. Με χαλασε λιγο αλλα χαλαλι μετα απο αυτα που εζησε ο πρωταγωνιστης και εμεις μαζι, το χρειαζομασταν αυτο το τελος. Ακομα να καταλαβω γιατι χορευουν στο τελος καθε τους ταινιας οι Ινδοι στο Bollywood. Ειναι ηλιθιο.
afentiko7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δεν σχολιάζω την άποψή σου για τον κινηματογράφο. Σε παρακαλώ μην μολύνεις τα topics εδώ, τράβα στο Μπλα-Μπλα. Υποθέτω ότι τον ρεαλισμό μπορείς να τον κρίνεις τόσο έγκυρα γιατί έχεις παρεβρεθεί σε ναυάγιο και γνωρίζεις και τις αντιδράσεις των επιβατών... a) γιατί ποστάρουν εδώ επιφανείς σκηνοθέτες που μπορεί να προσβληθούν? Θα λέω ότι θέλω αφού δεν προσβάλλω κανένα με τα λεγόμενα μου όσον αφορά το 2ο ερώτημα όλοι αυτοί που υπερθεμάτισαν γι' αυτή την ταινία φαντάζομαι έχουν ζήσει στην ινδία. Ακου μη μολύνω τα τόπικς. ιεροσυλία και μόνο να το συγκρίνουν με το φόρεστ. Ο χανκς το μόνο που δεν ήθελε να γίνει πλούσιος, όλα τα άλλα μπορείς να τα πεις (ότι και καλά ότι ήταν ένα πιόνι των καιρών ή ότι τα κανε όλα αυτά για τη γκόμενα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 η υπογραφή του Toufa και του Achilles αντικατροπτίζουν τέλεια την συγκεκριμένη κατάσταση... omni ειλικρινά δεν παίζεσαι...
afentiko7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Kαι δλδ τι πρέπει να κάνω? Να εκθειάζω ή να καυτηριάζω μια ταινία ανάλογα με τις προτιμήσεις του δανίκα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! όποιος διαβάσει το topic καταλαβαίνει ότι ΔΕΝ την έχεις δει, δεν λέω ότι πρέπει σώνει και καλά να σου αρέσει (θάψε την) αλλά όλοι έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν την έχεις δει...απλά διάβασες από κάπου την πλοκή και από αυτό κάνεις την κριτική σου... δλδ έλεος!
pop corn Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά έλεος!! Ποιος είναι αυτός ο omni;;; Είναι μήπως ο paredwse και τον λέτε έτσι επειδή είναι omnipresent;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.