Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Lacinema

niktsol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα αυτό το προϊόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.304067. Συνδέοντάς το με τη τηλεόραση, μοντέλο LG 32 ιντσών έχοντας από πίσω την συνδεσμολογία με τα 3 RCA (κόκκινο, κίτρινο, άσπρο, κοινώς composite video), και πατώντας το πλήκτρο on, παρατηρώ ότι δεν δίνει καν σήμα στη τηλεόραση. Δεν εμφανίζει δηλαδή το μενού της Lacie, ενώ η τηλεόραση παίζει κανονικά. Παρατηρώντας το prospectus, δεν είδα να λέει κάτι άλλο σχετικά με αυτή τη συνδεσμολογία, πέρα του ότι απλώς συνδέεις τα RCA και πατάς το power on στη Lacie.

Θα διαβάσω εκτενέστερα το manual, στο μεταξύ έχει κάποιος να προτείνει κάποια ιδέα, ίσως κάποια παράλειψη από μέρους μου, ή μήπως πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση με τη τηλεόραση;

Δημοσ.

Κοίταξε, στη τηλεόρασή μου έχει μια επιλόγή input στο τηλεκοντρόλ. Πατώντας το ,έχει τρεις επιλογές: TV,AV1,AV2. Εξ'ορισμού είναι στο TV, επιλέγοντας το AV1, AV2, με τη συσκευή αναμμένη και όλα τα καλώδια επάνω της, έβγαζε και στις 2 περιπτώσεις "No signal"

-----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 10 : 56 : 31-----

Να δοκίμαζα με scart; Αν και το ίδιο δεν είναι;

Δημοσ.

Πάντως, σε μια μικρή τηλεορασίτσα που έχω στο δωμάτιο μου, που έχει μόνο scart, το έβαλα σε scart έχοντας σαν αντάπτορα ένα καλώδιο που έχει στη μία άκρη τα 2 RCA και το ένα S-video καλώδιο (αυτό που μοιάζει με τη PS-2 θύρα στο PC, και στην άλλη καταλήγει σε scart, αλλά τζίφος και εκεί. Είναι δυνατόν να μην μπορεί να δουλεύει; Δηλαδή, πρέπει όλοι να πάρουνε σύγχρονες τηλεοράσεις και αν; Εκτός αν έπεσα σε προβληματικό κομμάτι. Πάντως το PC, το αναγνώρισε κανονικά και πέρασα και αρχεία μέσα κανονικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...