TZOF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 SoS! Οποιαδηποτε πληροφορια και βοηθεια ευπροσδεκτη. Εδω και λιγες μερες εχω ενα προβλημα με την επιφανεια εργασιας και γενικα με την προσορινη μνημη των windows. Δηλαδη, τις περισσοτερες φορες που ενερφοποιω τον υπολογιστη (οχι παντα) μου εμφανιζει ενα μηνυμα κατα την εναρξη: "Προετοιμασια της επιφανιας εργασιας σας" και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ανμονης οταν ανοιγει, για backround εχει τεθει ενα default των windows, οτι εχω αποθηκευσει απο την προηγουμενη φορα εχει χαθει και διαφορα τετοια. Επισης, εμφανιζεται ενα μηνυματακι στην μπαρα εργασιας που με ενημερωνει (υποχρεωθηκα...) οτι παρουσιαστηκε ενα προβλημα κατα την φορτωση του προφιλ μου και οτι εχω συνδεθει προσωρινα με ενα αλλο προφιλ και οτι αποθηκευσω θα χαθει.. Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι...παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει λιγακι..
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Αν κάνεις αποσύνδεση και ξανασυνδεθείς, αυτή τη φορά με το δικό σου προφίλ στρώνει; Αν δεν στρώνει, μάλλον έχει πρόβλημα στον user που είχες. Μπες σαν administrator και δημιούργησε άλλον χρήστη. Επίσης, όταν καταφέρεις να συνδεθείς μετακίνησε ότι έχεις στα έγγραφα και στην επιφάνεια εργασίας που χρειάζεσαι σε κάποιον φάκελο στον δίσκο (π.χ. C:\BACKUP) γιατί μπορεί να μην σου δείνει πρόσβαση από άλλο λογαριασμό.
TZOF Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Σωστός!!!!Απλά μπαίνεις με διαφορετικό λογαρισμό και πετάς τον προήγουμενο τι να πώ.....windows s-vista!!!!!!thanks!!!
frikoulo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 γενικώς τα vista δεν είναι καλοδουλεμένα στο τρόπο που χειρίζονται users και rights..
TechFind Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 http://cherrybyte.blogspot.com/2007/07/fixing-user-profiles-in-vista.html http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/769495bf-035c-4764-a538-c9b05c22001e1033.mspx
21century Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Κανε ένα σκανάρισμα για ιούς και παράσιτα, μετά έλεγχο της ακεραιότητας των αρχείων σου με την εντολή sgc/scannow...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.