Προς το περιεχόμενο

PSP 3000 hack?

nikos_90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξαδερφακι μου αγορασε το καινουργιο psp 3000 κ θελουμε να του βαλουμε custom firmware οπως στο fat psp που εχω εγω... γινετε? απ'οτι εχω ακουσει δ το εχουν σπασει ακομα..γνωριζει καποιος κατι επι του θεματος?

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη και εγω εκανα την ιδια βλακεια και αγορασα το PSP το 3000 περιμενω πως και πως για το custom firmware ειχα ακουσει οτι αρχες του 2009 θα εβγαινε μια αλλη pandora battery αλλα πριν μια βδομαδα που ρωτησα δν εμφανιστηκε τιποτα !!!Προτημοτερο ειναι να πουλησει το 3000 και να παρει το παλιο slim & lite (τουλαχιστον εγω αυτο θα κανω αν σε κανα μηνα δεν εχει βγει τιποτα)...

Δημοσ.

Επειδη και εγω εκανα την ιδια βλακεια και αγορασα το PSP το 3000 περιμενω πως και πως για το custom firmware ειχα ακουσει οτι αρχες του 2009 θα εβγαινε μια αλλη pandora battery αλλα πριν μια βδομαδα που ρωτησα δν εμφανιστηκε τιποτα !!!Προτημοτερο ειναι να πουλησει το 3000 και να παρει το παλιο slim & lite (τουλαχιστον εγω αυτο θα κανω αν σε κανα μηνα δεν εχει βγει τιποτα)...

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
προτεινω το final fantasy 7 crisis core να σας απασχολησει μεχρι να σπασει.

γενικα το θεμα συζητειται διεξοδικα εδω[/QUOT

παιδια υπαρχει λυση τελικα γι αυτο?σπαει?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδες εμενα ο ξας μ εχει το 2000 και το εσπασε με την pandora battery,,,εγω εχω το 3000 και δεν κανει!!απο οτι διαβασα σε καποια αρ8ρα στο web κατι λενε για την μπαταρια blue lite tool αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι γιατι αλλοι λενε οτι δουλευει και αλλοι λενε γιοκ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...