Προς το περιεχόμενο

Bios update σε Gigabyte!

Greatape

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά.

Έχω ένα Gigabyte 965p-s3 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2457 και θέλω να του κάνω bios update (έχω to F8 και θέλω να άλω το F10)

για να υποστιρίζει τον Q6600. Αν κάνω το update θα δουλεύει το σύστημα γιατί έχω ακούσει διάφορα για την συγκεκριμένη εταιρία. Είχε κανένας καμιά προηγούμενη εμπειρία? Τι μου προτείνετε να κάνω?

Δημοσ.

Δεν ειχα ποτε προβλημα με Bios Update σε Gigabyte. Μια φορα την επαθα σε ASUS αλλα αφου ολες πια ερχονται με διπλο backup bios δεν ειχα προβλημα ουτε τοτε.

Καντο απο BIOS η απο DOS για να εισαι σιγουρος.

Δημοσ.

Οκ ευχαρισττώ φίλε. Αλλα γενικά δεν έχω ακούσει καλά λόγια και από φίλους μου. Την έχουν πατήσει από bios update σε Gigabyte.

Δημοσ.
Οκ ευχαρισττώ φίλε. Αλλα γενικά δεν έχω ακούσει καλά λόγια και από φίλους μου. Την έχουν πατήσει από bios update σε Gigabyte.

αφου φιλε μου οπως λες εχεις ακουσει τα χειροτερα απο τους φιλουσ σου για της Gigabyte γιατι αγορασες τοτε Gigabyte??

και επισης γιατι εξακολουθης να εισαι δυσπιστος ενω πηρες θετικη απαντηση απο τον φιλο ποιο πανω?

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά όλα οκ έκανα το update. Απλά ήθελα να το ακούσω και από αλλους, μην τσαντίζεσαι. Και gigabyte είχα πάρει τότε γιατί ήταν η μόνη κοντά στα 100 ευρώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...