EXPHARTION Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μια ερώτηση το Death Note Movie 2 The Last Name είναι η συνέχεια της πρώτης ταινίας (Death Note The Movie Live Action); Αμα είναι εγώ δεν έχω βρει ελληνικούς υπότιτλους στην πρώτη ταινία μόνο στην δεύτερη.
john2gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Συνολικά έχουν βγει τρεις Live action του Death Note. Όπως τα λες είναι, το Last Name είναι η δεύτερη ταινία και η τρίτη που βγήκε πρόσφατα έχει κεντρικό χαρακτήρα τον πίθηκο (aka "L") και λέγεται "L: Change the World"
tofi13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 πο και τώρα βλέπω τα επς του ανίμε! χαχαχα! οι ταινίες λένε/? γιατί νιώθω πως θα χαλάει η μαγεία
BadBoy Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Οι ταινίες αν δεν με απατά η μνήμη μου έχουν διαφορετική υπόθεση. Η γενική ιδέα με το τετράδιο υπάρχει φυσικά, αλλά τα παιχνίδια μεταξύ L και Light είναι εντελώς διαφορετικά.
tofi13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Οι ταινίες αν δεν με απατά η μνήμη μου έχουν διαφορετική υπόθεση. Η γενική ιδέα με το τετράδιο υπάρχει φυσικά, αλλά τα παιχνίδια μεταξύ L και Light είναι εντελώς διαφορετικά. εντελώς διαφορετικά με την καλή έννοια? αξίζει να τις δώ δηλαδή αφού τελειώσω με τα επς ή θα απογοητευτώ?
marantonis Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Εχω ακουσει απο πολλους να λενε οτι οι ταινιες αξιζουν αλλα εγω απογοητευτηκα. Δεν μου φανηκαν καθολου σοβαρες, το υφος ηταν καπως φτηνο, ακομα και γελοιο θα μπορουσες να το πεις αναλογιζομενος το ανιμε. Ο Light μου φανηκε ενα ηλιθιο φλωρακι που εκανε μαλακιες με ενα τετραδιο. Και καθε ηθοποιος μου φανηκε κακος. Το anime το θεωρω αριστουργημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.