ntaryl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα και χρονια πολλα Λοιπον εχω ενα dll το οποιο το χρησιμοποιω στο project μου Πως μπορω να προστατευσω αυτη την βιβλιοθηκη ετσι ωστε να μην μπορεις καποιος αλλος να τη χρησιμοποιησει? Οταν ανοιγω το Dll με το Dependencies υπαρχουν 2 function που μπορει να καλεσει κανεις. ακουω Ιδεες? Υ.γ Directx Βοηθεια
Evgenios1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 βαλε να flag ενα byte px function void asdf(params a,params b, byte key)
ntaryl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Για γινε πιο αναλυτικος Ξεχασα να πω οτι το Dll εχει δημιουργηθει σε VC 6 δεν υπαρχει ο κωδικας !
ntaryl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δεν θελω να χρησιμοποιηθει απο αλλο ατομο το συγκεκριμενο Dll Σκεφτηκα να κανω inject την βιβλιοθηκη στην μνημη ενος εκτελεσιμου και να μην γραφετε πουθενα στο Δισκο .
Evgenios1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδι μου εχεις μια function > int GetInt(byte key) { if(byte ==16) return 4; else return 0; } μηλαμε για unmanaged ή μην τη κανεις export "C" (αλλα δεν εχω ιδεα το πως θα τη καλεσεις)
Directx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δεν θελω να χρησιμοποιηθει απο αλλο ατομο το συγκεκριμενο Dll Σκεφτηκα να κανω inject την βιβλιοθηκη στην μνημη ενος εκτελεσιμου και να μην γραφετε πουθενα στο Δισκο . Καλησπέρα! Το Injection είναι καλή σκέψη, θεωρητικά (δεν μου έχει χρειασθεί ως τώρα κάτι τέτοιο..) θα μπορούσες να ενσωματώσεις την DLL ως ένα είδος binary resource (RCDATA) στο εκτελέσιμο σου και να την φορτώνεις από εκεί, δίχως να μεσολαβεί όμως καμία ρουτίνα που απαιτεί την ύπαρξη της ως αρχείο στο δίσκο (θα μπορούσες να την δήλωνες και στο ίδιο το source σου σε μια μορφή Hex2ASCII αλλά είναι άκομψο). Μια συμπληρωματική σκέψη είναι η κρυπτογράφηση της DLL πριν ενσωματωθεί ώστε να μην εύκολο το dump της (τουλάχιστον όχι με κάποιο resource editor) με αποκρυπτογράφηση της σε κάποια φάση του Injection. Τέλος, όταν ολοκληρώσεις την κλήση των functions της φρόντισε να την διαγράψεις από την μνήμη ώστε να δυσκολέψεις ένα πιθανό file-dump και το ακόλουθο reverse engineer της. Αν φυσικά το εκτελέσιμο σου παίζει υπό debugger με σύστημα αφαίρεσης “anti-debugging tricks” είσαι στο έλεος της ικανότητας εκείνου που κάνει debugging ώστε να έχει την υπομονή να κάνει αναλυτικό tracing σε όλες τις φάσεις του κώδικα σου.
ntaryl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω πολυ Θα το κανω Resource και οταν τρεχει θα το κανει drop & inject .απο εκει και περα θα το καλω Δεν το συζητω θα ενσωματω τεχνικες antidebugg . cya
ippo00 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδι μου εχεις μια function > int GetInt(byte key) { if(byte ==16) return 4; else return 0; } μηλαμε για unmanaged ή μην τη κανεις export "C" (αλλα δεν εχω ιδεα το πως θα τη καλεσεις) Πάντως να ξέρεις ότι αυτό δεν είναι ούτε κατά διάνοια ασφαλές. =p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.