Προς το περιεχόμενο

Τι ειναι το Deep Freeze;

gargoyle1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
το προγραμμα ειναι αξιοπιστο και κανει πολυ καλα τη δουλεια του. το δουλευω χρονια σε internet pc σε διαφορους χωρους ξενοδοχειων κτλ. το κανεις και Uninstall οποτε θελεις με το installation που το εκανες εγκατασταση.!

Μια απο τα ιδια.Το εχω βαλει σ ενα pc που πηγα μεσα στο στρατοπεδο για τους φανταρους.Ο Θεος ξερει το τι σελιδα εχει επισκεφτει και τι trial/shareare/spyware κλπ κλπ εχουν εγκατασταθει πανω του:lol:.Με ενα restart επανερχεται στα ισια του σαν να μην συμβαινει τιποτα.

Για οδηγο χρησης μπορεις να ριξεις μια ματια στην σελιδα του.Ελληνικος οδηγος φανταζομαι θα σπανιζει.Αν πετυχω κατι θα postαρω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειναι παρα πολυ ευκολο και ευχρηστο και θα σε γλιτωσει απο πολλες φασαριες. Το απενεργοποιεις οποτε θες με ενα κλικ για να κανεις install ή οποιαδηποτε αλλαγη θες. Εγω το χρησιμοποιω χρονια και με εχει σωσει απο ιους και απο περιεργες εγκαταστασεις προγραμματων. Ειδικα αν δεν γνωριζεις πολλα απο Η/Υ οπως εγω σου λυνει τα χερια. Εχε εναν εξωτερικο δισκο για να αποθηκευεις τα δεδομενα σου και τπτ αλλο. Εγω εχω παγωσει και το λειτουργικο και τα προγραμματα και κανω updates και αλλαγες μονο οταν δω οτι δουλευουν σωστα και οταν χρειαζονται και το pc παει οπως ακριβως μετα απο format. Το μονο του μειον ειναι λιγο ενοχλητικο οτι δεν κραταει τα bookmarks αλλα μπορεις να αποθηκευεις τις σελιδες σου στον εξωτερικο, και μια φορα τη βδομαδα μπορεις να διαθεσεις 10 λεπτα και να τα βαλεις ολα οπως θες δεν ειναι τοσο κοπος!

Προσωπικα το προτεινω ανεπιφυλακτα:-D

Υ.Γ. το μονο που δεν γνωριζω ειναι το πως λειτουργει πχ. αν τρωει πολυ μνημη ή οτιδηποτε παντως δεν εχω δει κατι περιεργο ουτε στις επιδοσεις του Η/Υ ουτε πουθενα 2 χρονια τωρα που δεν εχω καν κανει format!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...