Προς το περιεχόμενο

Τι ειναι το Deep Freeze;

gargoyle1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα ειχα προβλημα με εναν ιο και ειδα κι επαθα μεχρι να τον βγαλω,ενας φιλος μου ειπε για το deep freeze,ειναι ενα προγραμμα λεει που χρησιμοποιουν τα internet cafe για προστασια,αλλα τι ειναι και πως δουλευει δεν εχω ιδεα ειναι κατι σαν antivirus?μπορω να το εχω μαζι με το δικο μου antivirus η δουλευει μονο του?και τι ακριβως κανει?ειναι αποτελεσματικο η ειναι μουφα?οποια πληροφορια δεκτη.

Δημοσ.

Νομίζω ορίζεις κάποια partitions τα οποία μετά από κάθε reboot επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση. Ό,τι αλλαγές σε αρχεία έχεις κάνει σ' αυτά, αναιρούνται. Καμία σχέση με antivirus.

Δημοσ.

Σημαινει οταν κανεις reboot το pc θα είναι όπως ήταν πριν αρχισεις να σβυνεις αρχεια να αποθηκευεις αρχεια η να κολλας ιους.

Αν κανεις bookmark κατι στο browser σου μετα το reboot πάει θα χαθεί.

Δημοσ.

δηλαδη ειναι σαν να παγωνει το συστημα κατα καποιο τροπο?αυτο σημαινει πως αν κανω εγκατασταση ενα προγραμα μετα το reboot θα χαθει?ρυθμισεις δεν εχει να καθοριζεις εσυ τι θελεις να κανει?

Δημοσ.

Το πρόγραμμα δεν εχει απολύτως καμιά σχέση με antivirus/antispyware και δεν ωφελεί πουθενά έναν μέσο χρήστη. Ασχολήσου με κάτι δημιουργικό στον υπολογιστή και μην ακούς τον κάθε άσχετο σχετικό φίλο που προσπαθεί να σου γεμίσει το μυαλό με αέρα κοπανιστό υπερεκτιμώντας τις γνώσεις του.

Δημοσ.

Το deep freeze το χρησιμοποιούνε στα internet cafe για να επανέρχονται τα pc στην προηγούμενη κατάσταση μετά απο μία επανεκείνηση, για ένα απλό χρήστη είναι εντελώς άχρηστο. Μήν ταλαιπωρήσε άλλο.

Δημοσ.

μαλιστα απο οτι καταλαβα δεν λεει και πολλα,θα ηθελα ομως και τη γνωμη καποιου ο οποιος να το εχει χρησιμοποιησει να μου πει πως του φανηκε.

Δημοσ.

μα δωρον αδωρον θα ειναι το να εχεις αυτο το προγραμμα.δεν θα αποθηκευεται ποτε τιποτα απο οσα κανεις.θα αρχιζεις παλι απο το "μηδεν" μετα απο καθε επανεκκινηση.

Δημοσ.

το deepfreeze κανει απλα (αψογο) οτι λεει. παγωνει ενα pc στη κατασταση που θελουμε να το εχουμε μονιμα. χρησιμο σε Internet cafe οπως ειπαν και παραπανω. οτι και να κολησεις οτι και να σβυσεις οτι και να εγκαταστησεις, στο επομενο reboot επανερχεται στη αρχικο image που το παγωσαμε.

το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις Install στο πρωτο δισκο C: το λειτουργικο σου, να κανεις customize και install οτι προγραμματα χρησιμοποιεις σε αλλο δισκο D: και αφου τελειωσεις και μετα να παγωσεις το πρωτο δισκο C:

ετσι μπορεις να σερφαρεις αφοβα και να βαζεις βγαζεις προγραμματα για testing απειρες φορες.

επισης μπορεις να κανει ξε-freeze ωστε να κανεις καποιο προγραμμα η game εγκατασταση και μετα να το ξαναπαγωσεις.

Δημοσ.

παιδια δεν μου φαινεται και τοσο ασχημο,εγω εχω εναν σκληρο κομμενο σε δυο partition,στο ενα εχω το λειτουργικο με τα προγραμματα και στο αλλο τα προσωπικα μου αρχεια,αν το ενεργοποιησω στο partition που ειναι τα windows και μπορω να το ξεπαγωνω αν θελω να εγκαταστησω ενα προγραμμα η να αποθηκευσω εναν σελιδοδεικτη και μετα να το ξαναπαγωνω να αποθηκευει τις ρυθμισεις τοτε γιατι δεν ειναι χρησιμο?δεν εξασφαλιζονται ετσι τα windows απο εναν ιο η απο καμμια αλλη ξερη?εγω αυτο θελω.Το θεμα ειναι ποσο αξιοπιστο ειναι σαν προγραμμα?η θα φαει κανενα κολλημα και θα τρεχω να κανω format?

Δημοσ.

το προγραμμα ειναι αξιοπιστο και κανει πολυ καλα τη δουλεια του. το δουλευω χρονια σε internet pc σε διαφορους χωρους ξενοδοχειων κτλ. το κανεις και Uninstall οποτε θελεις με το installation που το εκανες εγκατασταση.!

Δημοσ.

Φιλε constantinos_rho εχεις καποιον οδηγο λειτουργιας(ελληνικα αν γινεται)η μπορεις να μου περιγραψεις με δυο λογια το πως δουλευει?πραγματικα με ενδιαφερει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...