gargoyle1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 προσφατα ειχα προβλημα με εναν ιο και ειδα κι επαθα μεχρι να τον βγαλω,ενας φιλος μου ειπε για το deep freeze,ειναι ενα προγραμμα λεει που χρησιμοποιουν τα internet cafe για προστασια,αλλα τι ειναι και πως δουλευει δεν εχω ιδεα ειναι κατι σαν antivirus?μπορω να το εχω μαζι με το δικο μου antivirus η δουλευει μονο του?και τι ακριβως κανει?ειναι αποτελεσματικο η ειναι μουφα?οποια πληροφορια δεκτη.
HellasVagabond Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Αν θυμαμαι καλα δεν αφηνει να γινουν Modify αρχεια....
antonl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω ορίζεις κάποια partitions τα οποία μετά από κάθε reboot επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση. Ό,τι αλλαγές σε αρχεία έχεις κάνει σ' αυτά, αναιρούνται. Καμία σχέση με antivirus.
gargoyle1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 αυτο σημαινει πως αν ορισω το partition με τα windows και μπει καποιος ιος μπορει με την επαναφορα να τον πεταξει εξω?
evts Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Σημαινει οταν κανεις reboot το pc θα είναι όπως ήταν πριν αρχισεις να σβυνεις αρχεια να αποθηκευεις αρχεια η να κολλας ιους. Αν κανεις bookmark κατι στο browser σου μετα το reboot πάει θα χαθεί.
gargoyle1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 δηλαδη ειναι σαν να παγωνει το συστημα κατα καποιο τροπο?αυτο σημαινει πως αν κανω εγκατασταση ενα προγραμα μετα το reboot θα χαθει?ρυθμισεις δεν εχει να καθοριζεις εσυ τι θελεις να κανει?
grimpr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Το πρόγραμμα δεν εχει απολύτως καμιά σχέση με antivirus/antispyware και δεν ωφελεί πουθενά έναν μέσο χρήστη. Ασχολήσου με κάτι δημιουργικό στον υπολογιστή και μην ακούς τον κάθε άσχετο σχετικό φίλο που προσπαθεί να σου γεμίσει το μυαλό με αέρα κοπανιστό υπερεκτιμώντας τις γνώσεις του.
pakhs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Το deep freeze το χρησιμοποιούνε στα internet cafe για να επανέρχονται τα pc στην προηγούμενη κατάσταση μετά απο μία επανεκείνηση, για ένα απλό χρήστη είναι εντελώς άχρηστο. Μήν ταλαιπωρήσε άλλο.
gargoyle1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 μαλιστα απο οτι καταλαβα δεν λεει και πολλα,θα ηθελα ομως και τη γνωμη καποιου ο οποιος να το εχει χρησιμοποιησει να μου πει πως του φανηκε.
ravend Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 μα δωρον αδωρον θα ειναι το να εχεις αυτο το προγραμμα.δεν θα αποθηκευεται ποτε τιποτα απο οσα κανεις.θα αρχιζεις παλι απο το "μηδεν" μετα απο καθε επανεκκινηση.
1000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον το Sandboxing είναι αυτό που σε ενδιαφέρει και που προσπάθησε να σου πει ο φίλος σου. (άλλο πράγμα) http://www.sandboxie.com/ http://www.artificialdynamics.co.uk/
constantinos_rho Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 το deepfreeze κανει απλα (αψογο) οτι λεει. παγωνει ενα pc στη κατασταση που θελουμε να το εχουμε μονιμα. χρησιμο σε Internet cafe οπως ειπαν και παραπανω. οτι και να κολησεις οτι και να σβυσεις οτι και να εγκαταστησεις, στο επομενο reboot επανερχεται στη αρχικο image που το παγωσαμε. το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις Install στο πρωτο δισκο C: το λειτουργικο σου, να κανεις customize και install οτι προγραμματα χρησιμοποιεις σε αλλο δισκο D: και αφου τελειωσεις και μετα να παγωσεις το πρωτο δισκο C: ετσι μπορεις να σερφαρεις αφοβα και να βαζεις βγαζεις προγραμματα για testing απειρες φορες. επισης μπορεις να κανει ξε-freeze ωστε να κανεις καποιο προγραμμα η game εγκατασταση και μετα να το ξαναπαγωσεις.
gargoyle1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 παιδια δεν μου φαινεται και τοσο ασχημο,εγω εχω εναν σκληρο κομμενο σε δυο partition,στο ενα εχω το λειτουργικο με τα προγραμματα και στο αλλο τα προσωπικα μου αρχεια,αν το ενεργοποιησω στο partition που ειναι τα windows και μπορω να το ξεπαγωνω αν θελω να εγκαταστησω ενα προγραμμα η να αποθηκευσω εναν σελιδοδεικτη και μετα να το ξαναπαγωνω να αποθηκευει τις ρυθμισεις τοτε γιατι δεν ειναι χρησιμο?δεν εξασφαλιζονται ετσι τα windows απο εναν ιο η απο καμμια αλλη ξερη?εγω αυτο θελω.Το θεμα ειναι ποσο αξιοπιστο ειναι σαν προγραμμα?η θα φαει κανενα κολλημα και θα τρεχω να κανω format?
constantinos_rho Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 το προγραμμα ειναι αξιοπιστο και κανει πολυ καλα τη δουλεια του. το δουλευω χρονια σε internet pc σε διαφορους χωρους ξενοδοχειων κτλ. το κανεις και Uninstall οποτε θελεις με το installation που το εκανες εγκατασταση.!
gargoyle1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε constantinos_rho εχεις καποιον οδηγο λειτουργιας(ελληνικα αν γινεται)η μπορεις να μου περιγραψεις με δυο λογια το πως δουλευει?πραγματικα με ενδιαφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.