Προς το περιεχόμενο

Τι Chipset?

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

8α Αγορασω motherboard και εχω αμφιβολιες για το chipset...Tωρα εχω την P5N-D και εχει 750i (Nforce).Σκεφτομαι να αγορασω mobo με intel chipset..Ποιο προτεινεται?Μιλαμε για DDR 2 και s775...

Δημοσ.

Hellasvagabond ξεφευγουν αρκετα ομως σε λεφτα και δν ξερω κατα ποσο ειμαι διατε8ειμενος να τα δωσω...Thanks παντως..Τις Ευχες μου και σε σενα.. :-)

Δημοσ.
Δλδ μεχρι ποσα δινεις ? Για να ξερουμε τι να προτεινουμε...

Για Mobo Μαχχχχ ελεγα γυρω στα 150 ε αλλα και μια P5Q της Asus Νομιζω 8α μου κανει την δουλεια...Eχεις κατι αλλο να προτεινεις?Ειμαι ολος Αυτια !:P

Δημοσ.
Αν πας σε Intel μητρικη με DDR2 πρεπει να κοψεις το SLI setup σου.

Πλεον εβγαλα την μια 88800gts512 απο το συστημα και με αυτην 8α κανω ακομα ενα pc για το οποιο προοριζεται και η mobo που συζηταμε.Το νεο pc 8a to βαλω στο σαλονι στην 32αρα HDTV που εχω.Δηλαδη 8α κανω κατι σαν Media Pc αλλα 8ελω να παιζω και κανενα Pro και τα λοιπα και εχω κανει χωρο στο επιπλο που εκανα για την τηλεοραση για midι tower.

To sli το εκανα πιο πολυ για την **υλα μου οποτε δν με χαλαει να αφησω μια 8800gts512 στο κα8ενα και να παιζω τα παιχνιδακια μου.Δεν ειδα και κατι τρομερο με το SLI με τις συγκεκριμενες καρτες.

Οποτε παω για μια mobo με P45.

Oποτε τωρα ψαχνω καταμαρο ποιοτικο και σχετικα φ8ηνο midi tower...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...