agoraki_23 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Αγόρασα ένα λάπτοπ της hp dv7-1199ev το πρόβλημα μου είναι ότι όταν πάω να δημιοργήσω τους δίσκους επαναφοράς μέσω της εφαρμογής recovery manager μου λέει ότι δεν υπάρχει συμβατό dvd-rom και δεν είναι δυνατή η συνέχεια της διαδικασίας . Κανονικά βέβαια μου αναγνωρίζει το bluray dvd recorder μου. Δηλαδή αν θέλω να ξανακάνω εγκατάσταση τα windows χάνονται τα αυθενρικά που έχω τώρα πάνω? Εάν εγκαταστήσω μια έκδοση vista πειρατική αλλά με serial αυτό που φαίνετε στο λάπτοπ θα χω πρόβλημα?
michalis2610 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Το DVD σου δεν αναγνωρίζεται μόνο από αυτή την εφαρμογή? Γενικά διαβάζει κανονικά? Αν ναι, κάλεσε την HP μίλησε κατευθείαν με έναν τεχνικό και αφού εξηγήσεις το προβλημα ζήτησε να σου αποστείλουν (δωρέαν) τους δίσκους ανάκτησης για το φορητό σου. Οταν τους παραλάβεις (σε ~14 ημερές) κάνε ένα αντίγραφο τους δίσκους για παν ενδεχόμενο και είσαι οκ. ΥΓ: Να κάνεις επανεγκατάσταση του προγράμματος δοκίμασες?
agoraki_23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά τους πήρα τηλ εξυπηρετικότατοι πρότειναν να μου στείλουν άλλο λάπτοπ εφόσον δεν λειτουργεί το πρόγραμμα αυτό αλλά τους είπα να μου στείλουν τους δίσκους και είπαν όντως θα μου στείλουν σε 2 βδομάδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.