Προς το περιεχόμενο

Hal βρήκα πρόβλημα...

wOOzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν κάνεις ένα καινούργιο topic και λέει ότι θα σε πάει πίσω στην σελίδα για να δεις το μύνημα σου δεν το δείχνει παρά μόνο αν κάνεις ανανέωση...Τι μπορεί να φταίει;;;

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Woozy ...:

<strong>wario blaka auto diorthothike</strong><hr></blockquote><p>

Δεν θα απαντήσω στο στυλ που μου απάντησες και εσύ,αλλά το πρόβλημα λύθηκε και σε εμένα.Να απαντάς καλύτερα,φίλε Woozy. cool.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Wario:

<strong>Σε εμένα πρέπει να διορθώθηκε επειδή έβαλα Internet Explorer 6 English Version.Μπορεί να 'ναι και ο browser σας...</strong><hr></blockquote><p>Pragmati.Kai ego pou exo i.e 6 den antimetopizo tetio problima... smile.gif" border="0

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Wario:

<strong><p>

Δεν θα απαντήσω στο στυλ που μου απάντησες και εσύ,αλλά το πρόβλημα λύθηκε και σε εμένα.Να απαντάς καλύτερα,φίλε Woozy. cool.gif" border="0 smile.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>Καλά σου λέει.Τι σόι υφάκι είναι αυτό;Μήπως παραγνωριστήκαμε λιγάκι;<p> mad.gif" border="0

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by tak_loyk:

<strong><p>Καλά σου λέει.Τι σόι υφάκι είναι αυτό;Μήπως παραγνωριστήκαμε λιγάκι;<p> mad.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>Σε έμενα απευθύνεσαι φίλε Tak_Loyk;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...